Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Bende aynı sebebi görüyorum.
Eskiden düşük yapmak bu kadar kolay değildi sanki. Şimdi çok normal karşılanıyor doktorlar tarafından insanlar tarafından.

kızlar slm ben size birşey danışayım bilen varsa süper olur. şimdi doktor rahim filmi çektirmemi istedi ama biraz beklememi söyledi ( zaman vermedi). nedeni: klomen kullanmıştım, yumurtlama geç oldu bir kaç tane de oldu. bu yüzden reglim bir hafta geç başladı ve bittiği gün ilişki oldu. ama doktor binde bir bile ihtimal olsa bazen bu durumda hamilelik oluyor dedi. ama rahim filmi de istiyorum dedi. bekle kan testi yaptır sonra negatifse rahim filmi çektir dedi. sorum şu. adetim biteli bugün on gün oldu. ben kan tahlilini ne zaman yapsam hamilelik ihtimali çıkar en erken?

Tahmini ovulasyondan 10 gün sonra kan tahlilinde çıkar o binde bir olasılık inşallah sana denk gelir cnm

Valla ben de anlamadım bu işi, benim etrafımda hiç düşük yapan olmadı, yaşlısı, obezi, sigara içeni, hepsi tıkır tıkır hamile kalıp doğurdu, ben de bitek bana oluyo herhalde böyle düşük/kürtaj gibi şeyler diye düşünüyodum ama burada aynı şeyleri yaşayan çok insan var gerçekten..Hangi grup sayıca daha fazla, o kısmı çözemedim :)

Kızlar bu sabah durup dururken gögüs ucum battı 2 ayrı zamanda, onun acısına uyandım. Hissiyatım bu ay hamile kalacaksın diyo ya. Ne sacma ama cok eminim.

Doğru söylüyorsun canım ahir zaman işte öncede hamile kalmak kolay doğumlar zordu şimdi hamile kalmak zor doğumlar kolaylastı Rabbim bi yerden sınıyo bi şekilde ama kadın erkek farketmıyo artık kısırlık cok yaygınlastı sanırım yiyceklerde yapıyo hazır yeme cogaldı belkide bu yuzden

Kızlar bu sabah durup dururken gögüs ucum battı 2 ayrı zamanda, onun acısına uyandım. Hissiyatım bu ay hamile kalacaksın diyo ya. Ne sacma ama cok eminim.
hadi hayırlısı ama o his bende de war yaa..cok heycanlıyım..Sanki hamile gibiyim.Kasıklarım çok ağrıo,ilişkiden itibaren hep ağrıo..Bu şekilde olup haöile olan war mıydı kızlar?psikolojik olduğunu düşünmüyorum GALBA

Bende aynı sebebi görüyorum.
Eskiden düşük yapmak bu kadar kolay değildi sanki. Şimdi çok normal karşılanıyor doktorlar tarafından insanlar tarafından.
ya aslında düşük varmış da bizim dikkatimizi çekmiyormuş bence. Ben kürtaja gittiğimde eşimin tüm akrabaları saolsun geldiler ve baktım ki herkesin ilk çocuğu düşükle sonuçlanmış.Komşular geldi onlarda öle dio falan.İnsan şimdi daha çok düşünüo ve dikkat edio

Pazar sabahı bıraktım geciktirici içmeyi. O günden beri de sürekli kahverengi akıntı geliyor. Bian önce hastalansam çok iyi olucak taş gibi oldum resmen ya.

Benimde bat bu pazar bakalım heyecanla bekliyorum. Salı günü test yaptım çıkmadı erken olduğu içindir inşallah.

selam kızlar nasılsınız size sorum olcak paArtesi günü 1 de çatlatma iğnesi oldum pazartesi salı ilişki oldu ama bugün feci şekilde bel ve kasık ağrım var ayakta duramıyorum neden acaba

Veson psikolojik mi bilemiyorum ama yumurtlama gunu sonrasi bende bi kasik agrisi basladi, beyaz akinti ve gogusumun tam ucunda igne gibi batma hissi. En enteresani da bi uyku hali coktu. Uyumak istiyorum devamli. Bakalim vucudum bu ay garip sinyaller gonderiyor. Ne olacak acaba.

selam kızlar nasılsınız size sorum olcak paArtesi günü 1 de çatlatma iğnesi oldum pazartesi salı ilişki oldu ama bugün feci şekilde bel ve kasık ağrım var ayakta duramıyorum neden acaba
Canim catlatma ignesiyle vucuda hamilelik hormonu yuklemesi yapiyorlar. Bu da yogun bir sekilde hamilelik belirtileri gosteriyor. Sakin hicbirine aldanma ve 14. Gunden once test yapma cunku pozitifi veriyor. Sabirli ol, cok fazla odaklanma belirtilere igne oldugunde.

Cnm ya inşallah doğru sinyallerdir ama sen yine de çok kaptırma kendini.sonu negatif çıkınca hayal kırıklığı daha çok oluyor.ff e iki kez pozitif girmişsin ve 16. Güne çizgiyi çekmiş yani daha dpo 2 de misin?belirti için çok erken değil mi

Cnm Yum bugün çatlamış olabilir sonuçta iğneden yaklaşık36-40 saat sonra Yum un çatlaması beklenir onun etkisi olabilir

Cnm ilk pozitifte tam koyu degildi, ikincisinde de tam koyu degil, muhtemelen su anda Dpo4 te olmam lazim. Arada test yapmadim cunku baska.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…