- 12 Haziran 2013
- 1.238
- 1.191
- 133
Bende aynı sebebi görüyorum.Doğru söylüyosun canım bn yediklerimize bağlıyorum ,saglıksız beslenme hazır gıdalar,hareketsiz yaşam malesef eskiden herşey doğalmış insanlar hareketliymiş şimdi teknoloji ve sağlıksız tüketim insanları ne yazıkki bu noktaya getirdi
kızlar slm ben size birşey danışayım bilen varsa süper olur. şimdi doktor rahim filmi çektirmemi istedi ama biraz beklememi söyledi ( zaman vermedi). nedeni: klomen kullanmıştım, yumurtlama geç oldu bir kaç tane de oldu. bu yüzden reglim bir hafta geç başladı ve bittiği gün ilişki oldu. ama doktor binde bir bile ihtimal olsa bazen bu durumda hamilelik oluyor dedi. ama rahim filmi de istiyorum dedi. bekle kan testi yaptır sonra negatifse rahim filmi çektir dedi. sorum şu. adetim biteli bugün on gün oldu. ben kan tahlilini ne zaman yapsam hamilelik ihtimali çıkar en erken?
Hoş geldin canım. Geçmiş olsun çok. Birdahaki aya inşallah.
Ya dikkatimi çeken bir şey var eskiden düşükler dış gebelik, kimyasal gebelik vs bunlar çok yaygın değildi sanki. Şimdi her 10 hamileden 7si düşükle sonuçlanıyor.
Doğru söylüyorsun canım ahir zaman işte öncede hamile kalmak kolay doğumlar zordu şimdi hamile kalmak zor doğumlar kolaylastı Rabbim bi yerden sınıyo bi şekilde ama kadın erkek farketmıyo artık kısırlık cok yaygınlastı sanırım yiyceklerde yapıyo hazır yeme cogaldı belkide bu yuzdenHoş geldin canım. Geçmiş olsun çok. Birdahaki aya inşallah.
Ya dikkatimi çeken bir şey var eskiden düşükler dış gebelik, kimyasal gebelik vs bunlar çok yaygın değildi sanki. Şimdi her 10 hamileden 7si düşükle sonuçlanıyor.
hadi hayırlısı ama o his bende de war yaa..cok heycanlıyım..Sanki hamile gibiyim.Kasıklarım çok ağrıo,ilişkiden itibaren hep ağrıo..Bu şekilde olup haöile olan war mıydı kızlar?psikolojik olduğunu düşünmüyorumKızlar bu sabah durup dururken gögüs ucum battı 2 ayrı zamanda, onun acısına uyandım. Hissiyatım bu ay hamile kalacaksın diyo ya. Ne sacma ama cok eminim.
Bebeğim çok geçmiş olsun, rabbim bir daha yaşatmasın inşallahMerhaba kizlar geldim sonunda malesef dusuk yaptim. Bir dahakine hayirlisi diyoruz. Sizler nasilsiniz var mi gelismeler
ya aslında düşük varmış da bizim dikkatimizi çekmiyormuş bence. Ben kürtaja gittiğimde eşimin tüm akrabaları saolsun geldiler ve baktım ki herkesin ilk çocuğu düşükle sonuçlanmış.Komşular geldi onlarda öle dio falan.İnsan şimdi daha çok düşünüo ve dikkat edioBende aynı sebebi görüyorum.
Eskiden düşük yapmak bu kadar kolay değildi sanki. Şimdi çok normal karşılanıyor doktorlar tarafından insanlar tarafından.
İnşaAllah canım Rabbim gönlüne göre versinKızlar bu sabah durup dururken gögüs ucum battı 2 ayrı zamanda, onun acısına uyandım. Hissiyatım bu ay hamile kalacaksın diyo ya. Ne sacma ama cok eminim.
Canım inşallah :)Tahmini ovulasyondan 10 gün sonra kan tahlilinde çıkar o binde bir olasılık inşallah sana denk gelir cnm
Canim catlatma ignesiyle vucuda hamilelik hormonu yuklemesi yapiyorlar. Bu da yogun bir sekilde hamilelik belirtileri gosteriyor. Sakin hicbirine aldanma ve 14. Gunden once test yapma cunku pozitifi veriyor. Sabirli ol, cok fazla odaklanma belirtilere igne oldugunde.selam kızlar nasılsınız size sorum olcak paArtesi günü 1 de çatlatma iğnesi oldum pazartesi salı ilişki oldu ama bugün feci şekilde bel ve kasık ağrım var ayakta duramıyorum neden acaba
Cnm ya inşallah doğru sinyallerdir ama sen yine de çok kaptırma kendini.sonu negatif çıkınca hayal kırıklığı daha çok oluyor.ff e iki kez pozitif girmişsin ve 16. Güne çizgiyi çekmiş yani daha dpo 2 de misin?belirti için çok erken değil miVeson psikolojik mi bilemiyorum ama yumurtlama gunu sonrasi bende bi kasik agrisi basladi, beyaz akinti ve gogusumun tam ucunda igne gibi batma hissi. En enteresani da bi uyku hali coktu. Uyumak istiyorum devamli. Bakalim vucudum bu ay garip sinyaller gonderiyor. Ne olacak acaba.
Cnm Yum bugün çatlamış olabilir sonuçta iğneden yaklaşık36-40 saat sonra Yum un çatlaması beklenir onun etkisi olabilirselam kızlar nasılsınız size sorum olcak paArtesi günü 1 de çatlatma iğnesi oldum pazartesi salı ilişki oldu ama bugün feci şekilde bel ve kasık ağrım var ayakta duramıyorum neden acaba
Cnm ilk pozitifte tam koyu degildi, ikincisinde de tam koyu degil, muhtemelen su anda Dpo4 te olmam lazim. Arada test yapmadim cunku baska.Cnm ya inşallah doğru sinyallerdir ama sen yine de çok kaptırma kendini.sonu negatif çıkınca hayal kırıklığı daha çok oluyor.ff e iki kez pozitif girmişsin ve 16. Güne çizgiyi çekmiş yani daha dpo 2 de misin?belirti için çok erken değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?