Tesekkur ederiiimm insallah oyle olur bebek patlamasi yasariz umarim amin.Hoşgeldin. bu ay güzel haberler verelim birbirimize inşallah. Çok geçmiş olsun. Rabbim tekrarını göstermesin.
Geçmiş olsun canım hayırlısıyla zamanında olsun inşallah ,korunucak mısınız yoksa denemeye devam edicek misiniz bu ay?Tesekkur ederiiimm insallah oyle olur bebek patlamasi yasariz umarim amin.
Tesekkur edeeim tatlim korunmicaz. Sana da gecmis olsun uzuldum korkmussundur mutlaka insan tedirgin olur haklisin yani insallah hemencik iyilesirsin bebisin sana guc verirGeçmiş olsun canım hayırlısıyla zamanında olsun inşallah ,korunucak mısınız yoksa denemeye devam edicek misiniz bu ay?
Bende dün hastaneye kaldırıldım 4 tabe serum takıldı kan tahlili ,idrar tahlili yapıldı ateşler içinde kıvrandım.Bağırsak iltahabı olmusum tatile gitmiştik bide başka bilmediğim yerde hastane aradık vs neyse eve döndüm gece şimdi iyiyim.Bebeğe bişey olur diye cok korktuk ama neyseki onla ilgisi yokmus şimdi iyi keseyide bugün gördüm
Cnm Dediğin gibi Sıvı alımı ve farklı saatler etkilemiş olabilir stres yapma ovulasyonu geciktirir rahat ol koyulaşacaktırCanım ben dogum kontrol hapı kullanıyordum. 3 aydır kullanmıyorum. 26 günde bir regli oluyorum. Bundan onceki aylarda regli itibariyle 10. günde çift çizgiyi gördüm. bu ayda öyle olur dedim ama test silik çıkıyor ve kasık ağrısı yada akıntımda yok.
hoşgeldin cnm inşallah düşük arkasından hemen gelir bebeğinMoral cok onemli stres uzuntu olumsuz etkiliyor zaten elbette uzuldum ama iyi olmak zorundayim yoksa nasil bebegimiz olur :) burda birbirimize destek olucaz insallah hepimiz hamile olup mutlulugumuzu birbirimize aktaririz :)
Öncelikle gecmis olsun canim . uzulme sakin bol dua edelim . bende bu ay calismalara kaldigim yerden devam ediyorum canim benim . regl bittigi gunden beri gun asiri bir gun dolu . birgun boş iliskiye gitlriyoruz. Taktiri Rabbime biraktik Allah buyuk . kendimi hic kasmiyorum aklimada getirmiyorum . Iliski sonrasi popomun Altina Yastik koyup 1 saat yada 30 dk ayaklarimi kaldirip yatiyorum . Sonra dusa giriyorum . Yeni bat 13 Eylül CanimFurkan süresi 74. ayet
74. Vellezine yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekiyne imama
Ve onlar: "Rabbimiz, bize eşlerimizden ve soyumuzdan, gözün aydınlığı olacak (çocuklar) armağan et ve bizi takva sahiplerine önder kıl," diyenlerdir.
İnsallah canim. Zamani gelince olacak. Biz ustumuze duseni yapalim. Sabir edelim.Öncelikle gecmis olsun canim . uzulme sakin bol dua edelim . bende bu ay calismalara kaldigim yerden devam ediyorum canim benim . regl bittigi gunden beri gun asiri bir gun dolu . birgun boş iliskiye gitlriyoruz. Taktiri Rabbime biraktik Allah buyuk . kendimi hic kasmiyorum aklimada getirmiyorum . Iliski sonrasi popomun Altina Yastik koyup 1 saat yada 30 dk ayaklarimi kaldirip yatiyorum . Sonra dusa giriyorum . Yeni bat 13 Eylül Canim
Hepimizin gonlune gore olsun. Umudumuzu hic yitirmeyelim.Allah razi olsun canim. Rabbim gönlüne göre versincharmant
Aynen canim benim sabur ve dua hayirlisi Allahtan :)İnsallah canim. Zamani gelince olacak. Biz ustumuze duseni yapalim. Sabir edelim.
Geçmiş olsun canım.. Hakkınızda hayrlısı olsun. Rabbim cümlemizi hayırlarla imtihan eylesin. Güzel haberler alalım artık birbirimizdenMerhaba kizlar geldim sonunda malesef dusuk yaptim. Bir dahakine hayirlisi diyoruz. Sizler nasilsiniz var mi gelismeler
Merhaba kizlar geldim sonunda malesef dusuk yaptim. Bir dahakine hayirlisi diyoruz. Sizler nasilsiniz var mi gelismeler
Canım merhaba ben doktoruma sordum ve kesinlikle yapılmaması gerektiğini söyledi bilinmeyen bir hastalık varsa tetikleyebilir ve vücüdün dengesini bozabilirsin fark etmeden dedi bende yapmadım o yüzden doktorunuza danısmadan hiçbir kürü denemeyin bencekizlar sogan kurunu denediniz mi benim ilj hamilelegimde dr hemen cocuk olmaz demisti kistlerin var demisti..
bende sabah aksam sogan kuru yaptim o ay inanilmaz yogun adet oldum sonra kizima hamile kaldim.....hala sogan kurunu duzenli adet icin iciyorum..faydasini cok gordum....
bu ay bende de cok erken belirtiler var gogus cok agriyor veee kasaiklarimda da cok agri var coj supheleniyorum ...
Doğru söylüyosun canım bn yediklerimize bağlıyorum ,saglıksız beslenme hazır gıdalar,hareketsiz yaşam malesef eskiden herşey doğalmış insanlar hareketliymiş şimdi teknoloji ve sağlıksız tüketim insanları ne yazıkki bu noktaya getirdiHoş geldin canım. Geçmiş olsun çok. Birdahaki aya inşallah.
Ya dikkatimi çeken bir şey var eskiden düşükler dış gebelik, kimyasal gebelik vs bunlar çok yaygın değildi sanki. Şimdi her 10 hamileden 7si düşükle sonuçlanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?