Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
veson cnm sen niçin hsg çektiriyorsun??doktorun mu istedi ne kadar süredir korunmuyorsun gebelik geçirdinmi hiç merak ettim hangi durumda hsg gerekli....[/QUOTE]
Cnm benim 4 kayıp bir kızım var kayıplardan dolayı istiyor .çğnkü ben geç de olsa hamile kalıyorum ama kürtaj olmak zorunda kalıyorum.dr kanallar açık mı diye değil de patolojik bir durum var mı diye çektirmende yarar var dedi.dün regl oldum.kürtajdan sonraki ilk regl bu ay da korunacağım bir sonraki ay inşallah Çalışmalara başlarız.

Evet seni de etiketlemek istedim ama ismini unuttum:)) ben 46. Gün oldum sizi bekliyordum ben aslındacumartesi hsg çektiriyorum kızlar dua edin
ben 30 günde oldum ama düzenleyici vermişti doktor bebek düşünmüyoduk ama o günleri özledik acaba şmdi adetten sonra çalışmalara başlasak normal olur mu

ben 30 günde oldum ama düzenleyici vermişti doktor bebek düşünmüyoduk ama o günleri özledik acaba şmdi adetten sonra çalışmalara başlasak normal olur mu
Dr kaç ay korun dedi bana 2 ay Demişti bu ay da korunuyorum o Yüzden zaten hsg çekilecek bazılarına hsg den sonra da korunma vermişler ALINAN radrasyon dan ötürü.kafamda soru işareti olsun istemiyorum umarım gelecek ay başlarım Hayırlısı ile

kızlar benim canım sıkkın bana yardımcı olur musunuz ilk defa yumurtlama testi yaptım. regl ilk günüm 16 aralıktı. yumurtlama testinde çift çizgiyi 31 inde gördüm. çalıştık. 2 gün sonra yaptım bembeyazdı. 3. gün C koyu T silikti. Aşağıda ikisini de ekliyorum. Bugüne kadar 3-4 kere daha yaptım. 2 sinde yine T silikti. böyle olan var mı aranızda?

Eklentiler

• 20151231_150155.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 93
  • 20160104_202308.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 102
Bana korunmaya gerek yok dedi bu yüzden ben hsg çektirmeden başlıyorum denemelere

Kızlar dna hasar testi yaptıran var mı aramızda ne kadar nerde devlet karşılıyor mu?

Evet seni de etiketlemek istedim ama ismini unuttum:)) ben 46. Gün oldum sizi bekliyordum ben aslındacumartesi hsg çektiriyorum kızlar dua edin
Canım merak etme acısa bile işlem bitince geçiyor, ağrı kesici veriyorlar zaten. İnşallah güzel çıkar canım sonucun

Canım ilk resim en koyu olduğu gün, pozitif yani. Ama vücudumuzda lh hormonu olduğu için silik çıkıyor bazen. Onu pozitif olarak almıyoruz. Sormak istediğini tam anlamadım ama umarım yardımcı olmuşumdur

Koyu 2 çizgi dışındakiler negatif o zaman ok. Adetten önce lekelenmelerim var tam olarak bilemiyorum onun için. Cevap için çok teşekkürler canım :)

Koyu 2 çizgi dışındakiler negatif o zaman ok. Adetten önce lekelenmelerim var tam olarak bilemiyorum onun için. Cevap için çok teşekkürler canım :)
Aynen pozitif olması için, ikisi aynı koyulukta ya da t daha da koyu olmalı rica ederim :)

Veson Canım ilacı kullan bbidaha ki ay gelin çocuk için konuşalım dedi şimdi gidicem adetim bitince. bi ay korunun bu ay demişti sadece

İyi aksamlar kizlar adetimin 39.günümdeyim halen adet olmadim cok şükür son uc aydir 33.gunde oldugumdan 6 günüm gecti diyorum haftaya pzt direk dra gidicem ins hamileysem keseyi hemen görürüm degilsemde rabbim en iyisini bilir.

Gunaydin kizceler
Nasilsiniz bakalim yeni hamis haberlerimiz var mi,
biz dun 11. Haftayi doldurduk cok sukur darisi tum isteyenlere olsun
haftaya sali gunu 2li test icin cagirdi doktod ama ben pek bilmiyorum neyin taramasi yapiliyor bu 2lide?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…