Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle canım ben aslında sabırsız biriyim test yapmakta istedim bir kaç kez ama eşim izin vermedi hep engelledi sabırlı ol diye. İyi de oldu. Herşey Allahtan napalım dedi. İnşaallah sağlıkla hayırlısıyla devamı gelir.ayy çok sevindim minnoş o daha annesi inş bundan sonra hızla büyüyecek,. 2 güne bir test yapmayarak kendini strese sokmadın canım en iyisini yaptın...valla inş bir daha hamile kaırsam bende bir kere ölçtüreceğim sonra kese görmeye gideceğim. zaten herşey olacağına varıyor, erken olsa da olmasa da ...
tabii tabii ankaradan vazgeçemem cnm doğduğum büyüdüğüm yer orası benim...inş en güzel şeyler olur hakkımızda...bu aralar herşeyi olumlu düşünmeye çalışıyorum. pozitif olmak pozitifliği çekiyor sanırım :)
benim de geldi! aynı sıra süper soğan kürünü bilmiyorum. ben de yapsam nasıl oluyor? ne faydası var? bir de ben de yeniden hsg çekilmelimiyim acaba? sana doktorun mu önerdi?mavimli ne durumdasın benim adet geldi sonunda bugün 46. Gün:)) sanırım bu ay hsg çekeceğim ve SOĞAN kürü yapacağım korunuyorum bu ay da.gelecek aya inşallah bomba gibi gireriz
Hadi gözün aydın canımm ama soğan kürüyle hsg aynı ay mı olacak yani?? Bence bi doktorunla konuş. Çünkü hsg de regl tamamen bitmeli, ama bazen soğan kürü lekelenme şeklinde kanama yapıyor. Bende yaptı mesela. Ama regl olmana çok sevindimmavimli ne durumdasın benim adet geldi sonunda bugün 46. Gün:)) sanırım bu ay hsg çekeceğim ve SOĞAN kürü yapacağım korunuyorum bu ay da.gelecek aya inşallah bomba gibi gireriz
Sabah akşam yemeklerden yarım saat önce içiyorsun. 15 gün içiyorsun. Bi sonraki kullanım hakkında pek bilgim yok canım
Canım soğan kürünün yumurtalıkları ve rahmi temizlendiği söyleniyor. Mesela ben ilk 6 ay önce kist tedavim için yaptım ertesi ay kistim kalmamıştı(tabi kist erisim diye doğum kontrol hapı da kullanıyordum ama doktor bile şaşırmıştı çok büyüktü çnkü)Hadi gözün aydın canımm ama soğan kürüyle hsg aynı ay mı olacak yani?? Bence bi doktorunla konuş. Çünkü hsg de regl tamamen bitmeli, ama bazen soğan kürü lekelenme şeklinde kanama yapıyor. Bende yaptı mesela. Ama regl olmana çok sevindim
ne işe yarıyor peki?
Evet Dr önerdi cnm kanallar açık mı diye değil de patolojik bir durum var mı diye çektirmemde fayda var dedi.malum 4. Kayıp nedenini bilmiyoruz.cumartesi kontrole çağırdı uygun olursa hsg çektireceğim.bir de preimplantasyonel genetik Tanı ile ıvf hakkında seninle konuşacağım dedi.tüp bebek hiç Aklımda yoktu.kafam çok karıştı şimdi.benim de geldi! aynı sıra süper soğan kürünü bilmiyorum. ben de yapsam nasıl oluyor? ne faydası var? bir de ben de yeniden hsg çekilmelimiyim acaba? sana doktorun mu önerdi?
Canım soğan kürünün yumurtalıkları ve rahmi temizlendiği söyleniyor. Mesela ben ilk 6 ay önce kist tedavim için yaptım ertesi ay kistim kalmamıştı(tabi kist erisim diye doğum kontrol hapı da kullanıyordum ama doktor bile şaşırmıştı çok büyüktü çnkü)Hadi gözün aydın canımm ama soğan kürüyle hsg aynı ay mı olacak yani?? Bence bi doktorunla konuş. Çünkü hsg de regl tamamen bitmeli, ama bazen soğan kürü lekelenme şeklinde kanama yapıyor. Bende yaptı mesela. Ama regl olmana çok sevindim
ne işe yarıyor peki?
Evet aynı ana geldi.bilmiyorum sıkıntı olur mu ki? Dr Um pek bitkisel kürlere inanmıyor.ona bunu soramam .ama bu ay korunuyorum zaten.o Yüzden hsg de aradan çıksın istedim yoksa 2. Regl da çektirecektim aslında.6. Gün hsg çekilecek.7. Gün de küre başlasam sıkıntı olur mu? Kızlar yardımcı olun[/QUOTE]Canım soğan kürünün yumurtalıkları ve rahmi temizlendiği söyleniyor. Mesela ben ilk 6 ay önce kist tedavim için yaptım ertesi ay kistim kalmamıştı(tabi kist erisim diye doğum kontrol hapı da kullanıyordum ama doktor bile şaşırmıştı çok büyüktü çnkü)
Pkolular kullanıyor, sonra adet düzensizliğini düzene sokuyormuş.. Bir de hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Benim bildiklerim bunlar. Veson ve trion- x de bu ay yapıyorlar. Onlara da bir danış istersen, onlar da düşük yaptı ya, sana daha iyi yardımcı okurlar
Hmm önce hsg sonra kür bence o zaman sıkıntı olmaz, ben tam tersi düşündüm de akıntın falan olur diye dedim.. Ayy bu doktorlar, benimki de öyle valla söyleyemedim ben de kür mür[/QUOTE]Evet aynı ana geldi.bilmiyorum sıkıntı olur mu ki? Dr Um pek bitkisel kürlere inanmıyor.ona bunu soramam .ama bu ay korunuyorum zaten.o Yüzden hsg de aradan çıksın istedim yoksa 2. Regl da çektirecektim aslında.6. Gün hsg çekilecek.7. Gün de küre başlasam sıkıntı olur mu? Kızlar yardımcı olun
Evet seni de etiketlemek istedim ama ismini unuttum:)) ben 46. Gün oldum sizi bekliyordum ben aslındacumartesi hsg çektiriyorum kızlar dua edin
Evet canim. Çok şükür ikili test icin kan verdim cumartesi sonuç çıkacak. Sen nasılsın?Eylemeylemce maşallah size 12 haftalık olmuşsunuz bile :)
Kaç yıldır böyle? Sanırım senin de bebeğin yok henüz. Acaba engel midir bu durumbenim ilk gün sadece silerken geliyor ikinci gün akıntı şeklinde devam ediyor, sonra adetim başlıyor.5-6 gün sürüyor adetim ama yoğun bir şekilde.
adetim azalmaya başladığında da yine kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor azala azala
Evet diğer topikten arkadaşlar da sorun olmaz diyor başlayacağım Valla.zaten hsg sonrası enfeksiyon riski varmış.kür iyi gelecektir. Bir kere hayıt dan bahsettim pek oralı olmadı ben de bir daha ot ÇÖP Lafı etmedim:))) ama inanan Dr lar ve hatta öneren dr lar biliyorum hepsi aynı değil[/QUOTE]Hmm önce hsg sonra kür bence o zaman sıkıntı olmaz, ben tam tersi düşündüm de akıntın falan olur diye dedim.. Ayy bu doktorlar, benimki de öyle valla söyleyemedim ben de kür mür
Evet diğer topikten arkadaşlar da sorun olmaz diyor başlayacağım Valla.zaten hsg sonrası enfeksiyon riski varmış.kür iyi gelecektir. Bir kere hayıt dan bahsettim pek oralı olmadı ben de bir daha ot ÇÖP Lafı etmedim:))) ama inanan Dr lar ve hatta öneren dr lar biliyorum hepsi aynı değil[/QUOTE]Hmm önce hsg sonra kür bence o zaman sıkıntı olmaz, ben tam tersi düşündüm de akıntın falan olur diye dedim.. Ayy bu doktorlar, benimki de öyle valla söyleyemedim ben de kür mür