Test neden yapmıyorsun canımİyi aksamlar kizlar adetimin 39.günümdeyim halen adet olmadim cok şükür son uc aydir 33.gunde oldugumdan 6 günüm gecti diyorum haftaya pzt direk dra gidicem ins hamileysem keseyi hemen görürüm degilsemde rabbim en iyisini bilir.
Günaydın canım ıyıyız şükür . bugun adetım gecelı 6 gun oldu gelen gıden yok göğüsüm 1 beden buyudu ara ara brl kasık agrm var sık ıdrara çıkıyorum 1 gun gecınce test yaaptım negaftı . Bırdaha yapsam mı acaba ama yıne negatıf olacak . Bırde ıdrarda 1 gun ecınce çıkar mıkıGunaydin kizceler
Nasilsiniz bakalim yeni hamis haberlerimiz var mi,
biz dun 11. Haftayi doldurduk cok sukur darisi tum isteyenlere olsun
haftaya sali gunu 2li test icin cagirdi doktod ama ben pek bilmiyorum neyin taramasi yapiliyor bu 2lide?
Canim benim bir arkadasimin da oyle oldu kiz uc dort tane test yapti negatif 7. Gunde cikmisti anca 2. Cizgi, bence yine yap bu kadr gecikmesi iyiye isaret ♥♥Günaydın canım ıyıyız şükür . bugun adetım gecelı 6 gun oldu gelen gıden yok göğüsüm 1 beden buyudu ara ara brl kasık agrm var sık ıdrara çıkıyorum 1 gun gecınce test yaaptım negaftı . Bırdaha yapsam mı acaba ama yıne negatıf olacak . Bırde ıdrarda 1 gun ecınce çıkar mıkı
İnşllah canım benım ya ben 1 gun gecınce 1 tane yaptım bıraktım baktım olmadım eşimi gönderdim almaya 11 de yapacağım ınş dua edın canlarım ınş rabbım herkesın yuzunu guldursunCanim benim bir arkadasimin da oyle oldu kiz uc dort tane test yapti negatif 7. Gunde cikmisti anca 2. Cizgi, bence yine yap bu kadr gecikmesi iyiye isaret ♥♥
İnşllah canım benım ya ben 1 gun gecınce 1 tane yaptım bıraktım baktım olmadım eşimi gönderdim almaya 11 de yapacağım ınş dua edın canlarım ınş rabbım herkesın yuzunu guldursun
tamam canım benım ınş görürüm arkadasın doktora gıttıgınde degerı ne kadar çıkmış bılıyor musun . Bırde 7 gun gecınce mı yapmışInsallah gorursun canim cift cizgiyi bu sefer :) idrara iyic sikis oyle yp testi
Sordum da simdi 8. Gunde cikmis bhcg, doktora da ilk 6 haftalikken gitmis hdmen gifmemis doktora 6 haftalikken bhcg 47250 gibi yukek bir rakam cikmis.tamam canım benım ınş görürüm arkadasın doktora gıttıgınde degerı ne kadar çıkmış bılıyor musun . Bırde 7 gun gecınce mı yapmış
Bende bekleyip cuma mı yapsam acaba kı bugun 6.günSordum da simdi 8. Gunde cikmis bhcg, doktora da ilk 6 haftalikken gitmis hdmen gifmemis doktora 6 haftalikken bhcg 47250 gibi yukek bir rakam cikmis.
Benim 6. Gunde 1500 lerde cikmisti bhcg.
hayırlı olsun tatlım çok sevindim.allah inşallah kucağına almayı nasip eder.Kısa bir hikayni anlatırsan sevinirim her msj ı okuyamıyabiliyorum bazen.
Sen bilirsin tatlim, o gun bir daha yaparsin ama bugun cikmazsa bile bence yap sen bugun :))Bende bekleyip cuma mı yapsam acaba kı bugun 6.gün
Insallah canim :)) Guzel haberlerini duyariz insallah cumartesi gunu kac olacak ben tam 6 da kalp atislarini da duymustum ♥♥♡♡♥♥♡♡♥♥♡♡Çok çok teşekkür ederim. Nisan ayından beri deniyorduk, olmuyor diye artık çok moralim bozuktu. Doktora gidip bütün kontrolleri kendim ve eşim için yaptırdık hepsi normaldi. Bu ay hsg de çektirdim. Geçen ay Klomen kullandım. İki aydır Preseedle de destekledim. Sonra bu ay nedense içimde hiç ümit yoktu, hatta regli sancısına benzer sızılar başlayınca oluyo dedim. Yumurtlama takibi yaptığım için 14. günden 16. güne kadar bekledim. Hala kırmızılar olmayınca 17. gün sabahı test yaptım. Hemen ikinci çizgi göründü, sonra da kan verdim işte. Şimdi merakla cumartesi gününü bekliyorum. Gidip keseyi göreceğim inş. Nolur sizler de dua edin, her şey yolunda olsun :)
Merhaba, sık tuvalete çıkma gebelik belirtisi ama yanma varsa enfeksiyon olabilir idrar yollarında. Bence bir doktora git.lütfennn biriniz yazsın(
Aranızda gebelik belirtisinde idrara sık cıkıp yanma olan var mı? yanma her zaman olmuyor ara da hafıften. adetime 1 hafta var. geceleri uyanıp lavobaya gider oldum bir kaç gündür. lavobaya cok sıkısmıs halde gıder oldum.
Canim sik idrara cikma gebelik belirtisidir ama yanma da varsa acaba sen enfeksiyon mu kaptinlütfennn biriniz yazsın(
Aranızda gebelik belirtisinde idrara sık cıkıp yanma olan var mı? yanma her zaman olmuyor ara da hafıften. adetime 1 hafta var. geceleri uyanıp lavobaya gider oldum bir kaç gündür. lavobaya cok sıkısmıs halde gıder oldum.
Insallah canim :)) Guzel haberlerini duyariz insallah cumartesi gunu kac olacak ben tam 6 da kalp atislarini da duymustum ♥♥♡♡♥♥♡♡♥♥♡♡
bilmiyorum ama erken dimi 1 hafta var . bu kadar cabuk sık ıdrara cıkma olur mu adet gecmeden acaba?Canim sik idrara cikma gebelik belirtisidir ama yanma da varsa acaba sen enfeksiyon mu kaptin
O zaman kalp atisi icin erken ama insallah keseyi gorursun :) Guzel haberlerini bekliyoruz tatlim Allah sqg salim kucagimiza almayi nasip etsinCumartesi günü 5+3 olcak tatlım. İnşallah güzel güzel şeyler duyayım da gelip n paylaşıyım sizinle de :)
bilmiyorum ama erken dimi 1 hafta var . bu kadar cabuk sık ıdrara cıkma olur mu adet gecmeden acaba?
ANNE ADAY LİSTEMİZ
- @hicbirseymi Hamile
- @mutsuzperi Hamile
- @pudink Hamile
- @quazza Hamile
- @melita09 Hamile
- @lalsu01 Hamile
- @[B]yeld23[/B] Hamile
- @zeppp16 Hamile
- @meraklitursucu Hamile
- @Eylemeylemce Hamile
- @Sirinemm_lina Hamile
- @Sezen91 Hamile
- @_Turk-loqumu_ Hamile
- @lucida93 Hamile
- @asena38 Hamile
- @bihayaldi Hamile
MinikPiranha Hamile - @-TubiSh- Hamile
- @Heyecanli89 Hamile
- @ada_aras Hamile
- @neyssee21 Hamile
- @Gezginanneadayi89 Hamile
- @dertlikederli Hamile
- @melev Hamile
- @Pokahontass Hamile
- @yapayalniz1 Hamile
pass Hamile
Veson
@bambay
@kelebek922
@Sassenachen
@triton-x
@tontikto
@Tuanam21
@nazhani
@bsbirkin Bat 7 Ocak
Skry10 Bat 7 Ocak
@yagmur559Bat 8 Ocak
Homely_angel Bat 8 Ocak
@meltemfatooo Bat 10 Ocak
@casun Bat 11 Ocak
@ruziyye Bat 12 Ocak
@prensinin_prensesi Bat 13 Ocak
@Semackgz Bat 14 Ocak
@ROSE ROSE Bat 15 Ocak
@melodiyennn Bat 15 Ocak
@nisamelek Bat 26 Ocak
@gulit_me Bat 27 Ocak
@gbbc Bat 3 Şubat
Hamile olmaya çalışan arkadaşlarımıza yardımcı olabilmesi adına anketi doldurup yorum ve belirtilerinizi yazmanızı rica ediyorum. Umarım hepimiz amacımıza ulaşabiliriz. Meleklerimize kavuşmak dileğiyle topiğime hoşgeldiniz [/USER]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?