• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Normal adet olacak gibi mi? Benim başlıyor sadece silerken geliyor 6 gün sonra da 2 gün adet sürüyor ve bitiyor. Öyle mi seninki de? Ben çocuk olmicsk bu sebepten diye endişeleniyoru
benim ilk gün sadece silerken geliyor ikinci gün akıntı şeklinde devam ediyor, sonra adetim başlıyor.5-6 gün sürüyor adetim ama yoğun bir şekilde.
adetim azalmaya başladığında da yine kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor azala azala

Canım şans yanında olsun inş güzel haberler ver bize:KK66:
Geldim biraz önce. Kese göründü :) yaklaşık 4 hafta 5 günlük müş. Daha çok erken dedi. Folik asit verdi. Yeme içme için tavsiyeler diğer öğütler falan. Test istedi bir kaç tane. 15 gün sonra çağırdı. Nasip Hayırlısı artık canım. Hayırlısıyla sağlıkla devam etsin. Rabbim sizlerede hayırlısıyla nasip etsin.

Geldim biraz önce. Kese göründü :) yaklaşık 4 hafta 5 günlük müş. Daha çok erken dedi. Folik asit verdi. Yeme içme için tavsiyeler diğer öğütler falan. Test istedi bir kaç tane. 15 gün sonra çağırdı. Nasip Hayırlısı artık canım. Hayırlısıyla sağlıkla devam etsin. Rabbim sizlerede hayırlısıyla nasip etsin.
maşAllah canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşAllah

Ay canım sıkı çalış yoğunlaş inş yaparsın ben emimim, ne güzel ankarayı özleyeceğim ben:KK43: birdan dönme şansımız zor...annemler orafa allahtan ankaraya yakın birşehirdeyim arafa gelip giderim inş... Bizde balayına gitmeden burda asistandım final sınavlarında görev vermişlerdi bende 1 hafta sonra dönüp sınavlarda görev yapmıştım bilirim...allah sağlık ve huzur versin inş..
Canım amin sağol, size de sağlık huzur mutluluk versin.. İşte biz de artık bu hayata alışıcaz sanırım..
Ankara olayı da atanırım inşallah.. Seni de beklerim o zaman;) zaten annenler odaymış bir ayağın orda de :)
Her şey güzel ve gönlümüzce olur umarım
Ayyy hadi canımmm çok sevindiimmm :KK49: umarım hep her şey yolunda olur canım benim;)

Canım amin sağol, size de sağlık huzur mutluluk versin.. İşte biz de artık bu hayata alışıcaz sanırım..
Ankara olayı da atanırım inşallah.. Seni de beklerim o zaman:KK66: zaten annenler odaymış bir ayağın orda de :)

Ayyy hadi canımmm çok sevindiimmm :KK49: umarım hep her şey yolunda olur canım benim:KK66:
Çok sağol canımmm . İnşaalllah sağlıkla hayırlısıyla darısı başınıza

ayy çok sevindim minnoş o daha annesi inş bundan sonra hızla büyüyecek,. 2 güne bir test yapmayarak kendini strese sokmadın canım en iyisini yaptın...valla inş bir daha hamile kaırsam bende bir kere ölçtüreceğim sonra kese görmeye gideceğim. zaten herşey olacağına varıyor, erken olsa da olmasa da ...
Ankara olayı da atanırım inşallah.. Seni de beklerim o zaman:KK66: zaten annenler odaymış bir ayağın orda de :)
tabii tabii ankaradan vazgeçemem cnm doğduğum büyüdüğüm yer orası benim...inş en güzel şeyler olur hakkımızda...bu aralar herşeyi olumlu düşünmeye çalışıyorum. pozitif olmak pozitifliği çekiyor sanırım :)

ayy çok sevindim minnoş o daha annesi inş bundan sonra hızla büyüyecek,. 2 güne bir test yapmayarak kendini strese sokmadın canım en iyisini yaptın...valla inş bir daha hamile kaırsam bende bir kere ölçtüreceğim sonra kese görmeye gideceğim. zaten herşey olacağına varıyor, erken olsa da olmasa da ...

tabii tabii ankaradan vazgeçemem cnm doğduğum büyüdüğüm yer orası benim...inş en güzel şeyler olur hakkımızda...bu aralar herşeyi olumlu düşünmeye çalışıyorum. pozitif olmak pozitifliği çekiyor sanırım :)
Evet canım iyi düşün iyi olsun;)

Ve benim ovülasyon testim. Sizce de birden bu kadar silinmesi normal mi?? Bana biraz saçma geldi.. Bir de siz yorumlar mısınız tekrardan

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    42,9 KB · Görüntüleme: 49
:D olsun sporcu adama bir sey olmaz onun da hakkindan gelir UOTE="gulit_me, post: 44578201, member: 622665"]Yaa böyle mi oluyor?? Ben de herhalde dün çatladı dedim:KK66: tamam canım çok teşekkürler:KK66: eşim çift idman yaptı bugün kafayı yiyecek :KK70:[/QUOTE]
:D

İyi olur canım soğan kürü için tertemiz olur inş ve kaliteli yumurtalar üretilir. İdrarda yapılan ovulasyon testleri daha güvenilir diyorlar ama sen bilirsin cnm zaten ateşte öüyorsun yine yakalarsın zaten inş. Bende korunuyorum nu ay adet bitsin öyle başlayacağım. Birlikte başlarız inş. :)
soğan kürü nasıl oluyor kızlar? benim adetim başladı çok şükür.

Çok sağol tatlım, sonunda oldu galiba. Henüz doktora gitmedim ama ilk değerin 431,40 tı, bugün ki 763,40 çıktı. Keseyi karından görsün istiyorum ama onun için baya beklemem lazım galiba.
Allah tüm hamişlerin bebeklerini sağlıkla kucağına almasını, bekleyenlerin de bir an önce müjdelerini almalarını nasip etsin. :KK33:
hayırlı olsun tatlım çok sevindim.allah inşallah kucağına almayı nasip eder.Kısa bir hikayni anlatırsan sevinirim her msj ı okuyamıyabiliyorum bazen.

Evet canım iyi düşün iyi olsun:KK66:

Ve benim ovülasyon testim. Sizce de birden bu kadar silinmesi normal mi?? Bana biraz saçma geldi.. Bir de siz yorumlar mısınız tekrardan
hayır tatlım gayet normal ben yaklaşık 3.4 aydır kullanıyorum bu testleri çatladığı gün silikleşiyor.Normal yani bir sıkıntı yok...

haha :) olsun daha iyi olur çift idmanlıysa işte maç güzel olur haha :)
Ahah haa tuttum bunuu :D
:KK70: olsun sporcu adama bir sey olmaz onun da hakkindan gelir UOTE="gulit_me, post: 44578201, member: 622665"]Yaa böyle mi oluyor?? Ben de herhalde dün çatladı dedim:KK66: tamam canım çok teşekkürler:KK66: eşim çift idman yaptı bugün kafayı yiyecek :KK70:
:KK70:[/QUOTE]
Canım aynen yaa gelsin bi zahmet de yani;)
soğan kürü nasıl oluyor kızlar? benim adetim başladı çok şükür.
Canım adetinin 7. Günü başlıyorsun. 1,5 ya da 2 bardak kaynamış suya soğanım dış kabuklarını soyup 4 e bölüp atıyorsun. 5 dk daha kaynatıyorsun. Ilınınca içiyorsun.
Önemli nokta, yemeklerde kullandığımız normal soğan olacak, bir de içebildiğin kadar sıcak içmelisin.

Sabah akşam yemeklerden yarım saat önce içiyorsun. 15 gün içiyorsun. Bi sonraki kullanım hakkında pek bilgim yok canım

hayır tatlım gayet normal ben yaklaşık 3.4 aydır kullanıyorum bu testleri çatladığı gün silikleşiyor.Normal yani bir sıkıntı yok...
Tamam canım çok teşekkür ederim:) bana bir an sanki yavaş yavaş silikleşmeli gibi gelmişti de.. Tekrar teşekkürler

Back