• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
O zaman kalp atisi icin erken ama insallah keseyi gorursun :) Guzel haberlerini bekliyoruz tatlim Allah sqg salim kucagimiza almayi nasip etsin

inşallah canım keseyi görsem için biraz daha rahatlayacak. Vajinal bakmasın diye bekledim bakalım :) Keseyi görürsek bir sonrası hafta da kalp atışı için giderim herhalde :)

arkadaşlar lekelenmenin başladığı gün mü yoksa kırmızı kanın geldiği gün mü adetin ilk günü oluyor?

Doktora sormuştum, lekelenmenin başladı gün ilk gün sayılıyor :KK66:
o kadar düzensiz geldiki bu ay canım
p.tesi leklenmeler başladı sonra kesildi, bir gün sonra peçeteye kan şeklinde geldi, ertesi gün tekrar lekelenme
bugün de kanama vardı, kafam karıştı hangi gün diye

o kadar düzensiz geldiki bu ay canım
p.tesi leklenmeler başladı sonra kesildi, bir gün sonra peçeteye kan şeklinde geldi, ertesi gün tekrar lekelenme
bugün de kanama vardı, kafam karıştı hangi gün diye

son iki üç aydır benimde öyleydi. Sinirim bozuluyordu. Doktor rahim kendini hazırlıyor ve vücutta gördüğü farklılığı (spermitolardan bahsediyor) algılıyor demişti. İnşallah senden de en kısa zamanda bebiş haberi gelir ;)

son iki üç aydır benimde öyleydi. Sinirim bozuluyordu. Doktor rahim kendini hazırlıyor ve vücutta gördüğü farklılığı (spermitolardan bahsediyor) algılıyor demişti. İnşallah senden de en kısa zamanda bebiş haberi gelir :KK66:
ay ciddi misin inşallah canım inşallah
cuma günü klomene başlıyorum inşallah faydasını görürüm

Hamilelik belirtisi diye birşey yok kizlar ya 40.günümde adet oldum ve bulantidan halsizlige akintiya kadar her türlü belirtim vardi iki kere kustum bile et kokusuna tahammülum kalmadi cok sevmeme ragmen ilk kez bir yiyecekten te tiksinince kesin hamileyim dedim ama sonuç kıpkırmızı :( adet gecikince testte de pozitif cikarsa iste ozaman hamilelik vardir yoksa bütün hepsi ya psikolojik yada adet onceside oluyormus boyle seyler fazla kendimizi dinlemiyormusuz ne bileyim cok hazirlamistim kendimi bu 7. Denemem ikinci cocuk icin ilk hamilelihimdede sadece adet olcak gibiydim olmadim 45.gun doktora gittim karnimdan ultrasonla keseyi görmüştü

Günaydın canım ıyıyız şükür . bugun adetım gecelı 6 gun oldu gelen gıden yok göğüsüm 1 beden buyudu ara ara brl kasık agrm var sık ıdrara çıkıyorum 1 gun gecınce test yaaptım negaftı . Bırdaha yapsam mı acaba ama yıne negatıf olacak . Bırde ıdrarda 1 gun ecınce çıkar mıkı
Canım umutlandırmak içün değil ama bilgi için. Bi arkadaşımın 10 gün geçti negatif, 15 gn geçti negatif, 17. Gün çizgi çıktı ama böyle kıpkırmızı değil;) ve o arkadaşım dün doğum yaptı çok tatlı bi oğlumuz oldu yaa;) doktor da kızmış kan testi yapsaydın diye.. Tabi 40. Gün adet olan da var. Ama istersen bir kan testi yaptır canım

Canim yaptin mi testi merak ettim :)
Kuzum yaptım bekledıgım gıbı negatıf hayırlısı Allahtan yarın doktora gıdecegım o yoksa ertseı gun adet gecıkmesı ıcın özele gıdecegım . Daha sonrada ılacla düzene gırer regılım artık ıns herseyın hayırlısı vardır bundada hayır

Canım umutlandırmak içün değil ama bilgi için. Bi arkadaşımın 10 gün geçti negatif, 15 gn geçti negatif, 17. Gün çizgi çıktı ama böyle kıpkırmızı değil:KK66: ve o arkadaşım dün doğum yaptı çok tatlı bi oğlumuz oldu yaa:KK66: doktor da kızmış kan testi yapsaydın diye.. Tabi 40. Gün adet olan da var. Ama istersen bir kan testi yaptır canım
Kuzum bılmıyorum ama negatıf cıktı yarın adet duzenleycı ıcın sıkıntı ne dıye doktoruma gıdecegım . o yoksa cuma gunu özele gıderım kısmet nasıp bu ay lmadı hayırlısı Allahtan artık kısmet . Gözünüz aydın canım Allah analı babalı buyutsun sağlıkla ınşşş

Kuzum bılmıyorum ama negatıf cıktı yarın adet duzenleycı ıcın sıkıntı ne dıye doktoruma gıdecegım . o yoksa cuma gunu özele gıderım kısmet nasıp bu ay lmadı hayırlısı Allahtan artık kısmet . Gözünüz aydın canım Allah analı babalı buyutsun sağlıkla ınşşş
Anladım canım hayırlısı olsun. Çok teşekkür ederiz.. Sonuçları bildir canım bize

Back