Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
mavimli ne durumdasın benim adet geldi sonunda bugün 46. Gün:)) sanırım bu ay hsg çekeceğim ve SOĞAN kürü yapacağım korunuyorum bu ay da.gelecek aya inşallah bomba gibi gireriz

Aynen öyle canım ben aslında sabırsız biriyim test yapmakta istedim bir kaç kez ama eşim izin vermedi hep engelledi sabırlı ol diye. İyi de oldu. Herşey Allahtan napalım dedi. İnşaallah sağlıkla hayırlısıyla devamı gelir.
Rabbim en kısa zamanda sanada sağlıkla nasip eylesin.

mavimli ne durumdasın benim adet geldi sonunda bugün 46. Gün:)) sanırım bu ay hsg çekeceğim ve SOĞAN kürü yapacağım korunuyorum bu ay da.gelecek aya inşallah bomba gibi gireriz
benim de geldi! aynı sıra süper soğan kürünü bilmiyorum. ben de yapsam nasıl oluyor? ne faydası var? bir de ben de yeniden hsg çekilmelimiyim acaba? sana doktorun mu önerdi?

Sabah akşam yemeklerden yarım saat önce içiyorsun. 15 gün içiyorsun. Bi sonraki kullanım hakkında pek bilgim yok canım[/QUOTE]

gulit_me ne işe yarıyor peki?

Hadi gözün aydın canımm ama soğan kürüyle hsg aynı ay mı olacak yani?? Bence bi doktorunla konuş. Çünkü hsg de regl tamamen bitmeli, ama bazen soğan kürü lekelenme şeklinde kanama yapıyor. Bende yaptı mesela. Ama regl olmana çok sevindim
Sabah akşam yemeklerden yarım saat önce içiyorsun. 15 gün içiyorsun. Bi sonraki kullanım hakkında pek bilgim yok canım

ne işe yarıyor peki?[/QUOTE]
Canım soğan kürünün yumurtalıkları ve rahmi temizlendiği söyleniyor. Mesela ben ilk 6 ay önce kist tedavim için yaptım ertesi ay kistim kalmamıştı(tabi kist erisim diye doğum kontrol hapı da kullanıyordum ama doktor bile şaşırmıştı çok büyüktü çnkü)
Pkolular kullanıyor, sonra adet düzensizliğini düzene sokuyormuş.. Bir de hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Benim bildiklerim bunlar. Veson ve trion- x de bu ay yapıyorlar. Onlara da bir danış istersen, onlar da düşük yaptı ya, sana daha iyi yardımcı okurlar

Canım soğan kürünün yumurtalıkları ve rahmi temizlendiği söyleniyor. Mesela ben ilk 6 ay önce kist tedavim için yaptım ertesi ay kistim kalmamıştı(tabi kist erisim diye doğum kontrol hapı da kullanıyordum ama doktor bile şaşırmıştı çok büyüktü çnkü)
Pkolular kullanıyor, sonra adet düzensizliğini düzene sokuyormuş.. Bir de hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Benim bildiklerim bunlar. Veson ve trion- x de bu ay yapıyorlar. Onlara da bir danış istersen, onlar da düşük yaptı ya, sana daha iyi yardımcı okurlar[/QUOTE]
teşekkürler canım.

benim de geldi! aynı sıra süper soğan kürünü bilmiyorum. ben de yapsam nasıl oluyor? ne faydası var? bir de ben de yeniden hsg çekilmelimiyim acaba? sana doktorun mu önerdi?
Evet Dr önerdi cnm kanallar açık mı diye değil de patolojik bir durum var mı diye çektirmemde fayda var dedi.malum 4. Kayıp nedenini bilmiyoruz.cumartesi kontrole çağırdı uygun olursa hsg çektireceğim.bir de preimplantasyonel genetik Tanı ile ıvf hakkında seninle konuşacağım dedi.tüp bebek hiç Aklımda yoktu.kafam çok karıştı şimdi.

SOĞAN kürü içeriyi temizliyor kist enfeksiyon falan varsa temizliyor.hamile kalmaya da yardımcı.ben de ilk kez deneyeceğim.7. Gün başlanıyor sabah akşam aç karna yada yemeklerden iki saat sonra.orta boy soğanı 4 e böl yaklaşık iki bardak suda 5 dk kadar kaynatıyoruz.ılıktan biraz sıcak içiyorsun 15 gün Aralıksız yapıyorsun.

Seninle aynı anda olduk :))

Pkolular kullanıyor, sonra adet düzensizliğini düzene sokuyormuş.. Bir de hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Benim bildiklerim bunlar. Veson ve trion- x de bu ay yapıyorlar. Onlara da bir danış istersen, onlar da düşük yaptı ya, sana daha iyi yardımcı okurlar[/QUOTE]
Evet aynı ana geldi.bilmiyorum sıkıntı olur mu ki? Dr Um pek bitkisel kürlere inanmıyor.ona bunu soramam .ama bu ay korunuyorum zaten.o Yüzden hsg de aradan çıksın istedim yoksa 2. Regl da çektirecektim aslında.6. Gün hsg çekilecek.7. Gün de küre başlasam sıkıntı olur mu? Kızlar yardımcı olun

Evet aynı ana geldi.bilmiyorum sıkıntı olur mu ki? Dr Um pek bitkisel kürlere inanmıyor.ona bunu soramam .ama bu ay korunuyorum zaten.o Yüzden hsg de aradan çıksın istedim yoksa 2. Regl da çektirecektim aslında.6. Gün hsg çekilecek.7. Gün de küre başlasam sıkıntı olur mu? Kızlar yardımcı olun[/QUOTE]
Hmm önce hsg sonra kür bence o zaman sıkıntı olmaz, ben tam tersi düşündüm de akıntın falan olur diye dedim.. Ayy bu doktorlar, benimki de öyle valla söyleyemedim ben de kür mür

Hmm önce hsg sonra kür bence o zaman sıkıntı olmaz, ben tam tersi düşündüm de akıntın falan olur diye dedim.. Ayy bu doktorlar, benimki de öyle valla söyleyemedim ben de kür mür[/QUOTE]
Evet diğer topikten arkadaşlar da sorun olmaz diyor başlayacağım Valla.zaten hsg sonrası enfeksiyon riski varmış.kür iyi gelecektir. Bir kere hayıt dan bahsettim pek oralı olmadı ben de bir daha ot ÇÖP Lafı etmedim:))) ama inanan Dr lar ve hatta öneren dr lar biliyorum hepsi aynı değil

Kaç yıldır böyle? Sanırım senin de bebeğin yok henüz. Acaba engel midir bu durum

Hmm önce hsg sonra kür bence o zaman sıkıntı olmaz, ben tam tersi düşündüm de akıntın falan olur diye dedim.. Ayy bu doktorlar, benimki de öyle valla söyleyemedim ben de kür mür
Evet diğer topikten arkadaşlar da sorun olmaz diyor başlayacağım Valla.zaten hsg sonrası enfeksiyon riski varmış.kür iyi gelecektir. Bir kere hayıt dan bahsettim pek oralı olmadı ben de bir daha ot ÇÖP Lafı etmedim:))) ama inanan Dr lar ve hatta öneren dr lar biliyorum hepsi aynı değil[/QUOTE]
canım soğanın hiçbir zararı yok, faydası var oyüzden kullan bence hiçbişey olmaz inş...

Evet diğer topikten arkadaşlar da sorun olmaz diyor başlayacağım Valla.zaten hsg sonrası enfeksiyon riski varmış.kür iyi gelecektir. Bir kere hayıt dan bahsettim pek oralı olmadı ben de bir daha ot ÇÖP Lafı etmedim:))) ama inanan Dr lar ve hatta öneren dr lar biliyorum hepsi aynı değil[/QUOTE]
veson cnm sen niçin hsg çektiriyorsun??doktorun mu istedi ne kadar süredir korunmuyorsun gebelik geçirdinmi hiç merak ettim hangi durumda hsg gerekli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…