• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Bu tarz ara kanamalar yaşayanlar da oluyor ara ara temiz sonra yine leke yine temiz bu şekilde benim 4 gün üst üste oldu bitti tahminim yumurtlayalı 15 gün oldu ve açık kahve lekeler gelmeye başladı bugün olmadı yarın sökülür diye düşünüyorum.umarım seninki benim gibi uzun sürmez çok sıkıcı bir durum.
Canım sıkıntı yapma 50güne kadar normal olabilir, vücudun hormon dengesi bozuldu haliyle...her bünyenin toparlNması farklı olur bence, bence 1-2 güne olucaksın ttlım. Ben de 14gün sonra adetimi bekliyorum artık, ovulasyon testiyle baktım. Stres olmayacağım hangi gün olucam diye...sende başla adet olunca canım ovulasyon testine biliyorsun hangi gün adet olacağını...

Canım hemen 2-3 dk içinde 2. Çizgi belirdiyse ozmn yumurtan 12-36 saat içersinde çatlayacak demektir. Esas bu çift çizgiyi gördükten sonra yarın bidaha bak silikleştiyse çatlamıştır ve bence garanti olsun bence yarında yapın canım ya :) buarada aynı gün yumurtlayacağız benim de bugün çift çiZgi çıktı. Sana yükleyim bende aynı, ama buay eşim yanımda değil zaten buay ara verelim dedik. Düşükten sonra yumurtladığım için çok mutluyum:)
Ama içimden bir ses senin buay olucak diyorum bak gör :)Eki Görüntüle 1740659
Anladımm evet 1 2 dk içinde çıktı. Yarın da test yapayım bakayım o zaman.. İnşallah canım yaa ağzından bal damladı valla;) inşallah inşallah;)

Sen de iyi yapmışsın ara vermekle azcık dinlenir rahmim hem;) vee evet hemen yumurtladın döngün falan da değişmeyecek demek ki.. Senin eşin ne iş yapıyor?? Yani yanlış anlama benim eşim de futbol oynuyor da biz de il il geziyoruz. Ben gitmedim bir kaç yere ayrı kaldık. İşte haftada bir kampa falan giriyor.. SiZin de öyle mi diye merak ettim.. Çalışmalara başladığında yumurtlama gününde eşin yanında olur inşallah;) biz çok kaçırdık da eşimle sen kaçırma inşallah

Anladımm evet 1 2 dk içinde çıktı. Yarın da test yapayım bakayım o zaman.. İnşallah canım yaa ağzından bal damladı valla:KK66: inşallah inşallah:KK66:

Sen de iyi yapmışsın ara vermekle azcık dinlenir rahmim hem:KK66: vee evet hemen yumurtladın döngün falan da değişmeyecek demek ki.. Senin eşin ne iş yapıyor?? Yani yanlış anlama benim eşim de futbol oynuyor da biz de il il geziyoruz. Ben gitmedim bir kaç yere ayrı kaldık. İşte haftada bir kampa falan giriyor.. SiZin de öyle mi diye merak ettim.. Çalışmalara başladığında yumurtlama gününde eşin yanında olur inşallah:KK66: biz çok kaçırdık da eşimle sen kaçırma inşallah
Evet canım döngüm 2 gün sarkmış olucak o da hiç problem değil...soğan kürü de yapıyorum bu ay ve spora feci hız verdim ki... Öbür aya kadar vücut toparşansın diyorum bakalım inş öbür ay denk getiririz, gelmezse de bu sefer stres olmayacağım çünkü stres kötü etkiliyor...vardır bi zamanı diyeceğim.
Canım benim eşim hem eski furbolcu hem de besyo antrenörlük mezunu, 2011 de sakatlanınca antrenörlüğe başladı. Bu zamana kadar hep ankaradaydı, ama bu sene istanbula gitti. Bizim düzen değişti...ev normalde ankarada halen, ordayken her hafta ben perşembeden pazartesiye kadar eşimin yanında kalıyorsum. 3 günde çalıştığım şehirde oluyordum. Ben üniv tede olduğum için çakılı kadrodayım. Neyazıkki atamam olmadığı için yerimi değiltiremiyorum, bakalım busefer ne yapıcaz bilmiyorum...belki eşim yanıma gelmeye çalışacak bilmiyorum tatlım, bazı planlar var ama inş hayallerimiz gerçekleşirse biraraya geliriz ama bu durum çok zor, eşinin peşinden gidebildiğin için şanalıson...aynen kamplara gidiyorlar yurt içi yurt dışı... Allah yardımcımız olsun biz sırf buyüzden 2 ay kaçırdık yumurtlamayı...

Evet canım döngüm 2 gün sarkmış olucak o da hiç problem değil...soğan kürü de yapıyorum bu ay ve spora feci hız verdim ki... Öbür aya kadar vücut toparşansın diyorum bakalım inş öbür ay denk getiririz, gelmezse de bu sefer stres olmayacağım çünkü stres kötü etkiliyor...vardır bi zamanı diyeceğim.
Canım benim eşim hem eski furbolcu hem de besyo antrenörlük mezunu, 2011 de sakatlanınca antrenörlüğe başladı. Bu zamana kadar hep ankaradaydı, ama bu sene istanbula gitti. Bizim düzen değişti...ev normalde ankarada halen, ordayken her hafta ben perşembeden pazartesiye kadar eşimin yanında kalıyorsum. 3 günde çalıştığım şehirde oluyordum. Ben üniv tede olduğum için çakılı kadrodayım. Neyazıkki atamam olmadığı için yerimi değiltiremiyorum, bakalım busefer ne yapıcaz bilmiyorum...belki eşim yanıma gelmeye çalışacak bilmiyorum tatlım, bazı planlar var ama inş hayallerimiz gerçekleşirse biraraya geliriz ama bu durum çok zor, eşinin peşinden gidebildiğin için şanalıson...aynen kamplara gidiyorlar yurt içi yurt dışı... Allah yardımcımız olsun biz sırf buyüzden 2 ay kaçırdık yumurtlamayı...
Başladığımdan beri kaç kere kaçırdık bu yüzden.. Aslında ben de kpss hazırlandığım için geldim. Yani ben atanınca düzenimiz olacak inşallah çünkü eşim spor merkezi açtı bir kaç arkadaşıyla, ama şuan oynuyor da.. Ben atanınca ve eş durumu olunca düzenli bşr hayatımız olacak inşallah.. Yani ben öyle umuyorum;) sizin de hakkınızda hayırlısı olsun canım. Yumurtlamayı kaçırmayın yaa inşallah.. Hayalleriniz de gerçekleşir umuarım tatlım, bebiş her şeyi ile kısmetli gelir inşallah size

Başladığımdan beri kaç kere kaçırdık bu yüzden.. Aslında ben de kpss hazırlandığım için geldim. Yani ben atanınca düzenimiz olacak inşallah çünkü eşim spor merkezi açtı bir kaç arkadaşıyla, ama şuan oynuyor da.. Ben atanınca ve eş durumu olunca düzenli bşr hayatımız olacak inşallah.. Yani ben öyle umuyorum:KK66: sizin de hakkınızda hayırlısı olsun canım. Yumurtlamayı kaçırmayın yaa inşallah.. Hayalleriniz de gerçekleşir umuarım tatlım, bebiş her şeyi ile kısmetli gelir inşallah size
Canım ya hayallerimiz bile aynı hehe seninle, bizimki de para biriktirip fitness salonu açmayı düşünüyor.2-3 seneye inş ama ozamana kalmayalım inş bişi buluruz daha kusa zamanda inş. İnş yum yumlar boşa gitmesin diğer aylar :)
İnş biran önce atanırsın sende cnm umarım:) istediğin yer olur, branş neydi senin?

Canım sıkıntı yapma 50güne kadar normal olabilir, vücudun hormon dengesi bozuldu haliyle...her bünyenin toparlNması farklı olur bence, bence 1-2 güne olucaksın ttlım. Ben de 14gün sonra adetimi bekliyorum artık, ovulasyon testiyle baktım. Stres olmayacağım hangi gün olucam diye...sende başla adet olunca canım ovulasyon testine biliyorsun hangi gün adet olacağını...
Evet kürtaj olan birçok kişi ile irtibata geçtim 50-60 gün sürenler var.benimki yarın sökülür inşallah.o zaman erken bile gelmiş olur kimine göre ama yine de sıkıyor insanı.el mahkum bekliyorum.cnm ben ovulasyon takibini ateş ölçerek yapıyorum yaklaşık bir senedir kullanıyorum bu yöntemi ovulasyonu kaçırmıyorum adet ne zaman gelecek onu da tahmin ediyorum.onda sıkıntı yok.bu ay bir de tükrükle ovulasyon testi aldım bakalım hergün yapıyorum işe yarayacak mı merak ediyorum.adetin 7. Günü ben de SOĞAN kürünü başlayacağım bu ay da korunuyorum

Canım ya hayallerimiz bile aynı hehe seninle, bizimki de para biriktirip fitness salonu açmayı düşünüyor.2-3 seneye inş ama ozamana kalmayalım inş bişi buluruz daha kusa zamanda inş. İnş yum yumlar boşa gitmesin diğer aylar :)
İnş biran önce atanırsın sende cnm umarım:) istediğin yer olur, branş neydi senin?
Ayy inşallah canım inşallah bulmaz o kadar.. İnsan kocasını özler mi ama biz özlüyoruz.. Ben 6 günlük gelindim eşim il dışına imza atmıştı.. Ahh ahh.. Ben psikoloğum ama uzmanlık istiyorum, çakılı kadro ankara aile ve sosyal politikalar bakanlığında.. Yani yüksek yapmalıyım baya.. Bakalım hayırlısı

Evet kürtaj olan birçok kişi ile irtibata geçtim 50-60 gün sürenler var.benimki yarın sökülür inşallah.o zaman erken bile gelmiş olur kimine göre ama yine de sıkıyor insanı.el mahkum bekliyorum.cnm ben ovulasyon takibini ateş ölçerek yapıyorum yaklaşık bir senedir kullanıyorum bu yöntemi ovulasyonu kaçırmıyorum adet ne zaman gelecek onu da tahmin ediyorum.onda sıkıntı yok.bu ay bir de tükrükle ovulasyon testi aldım bakalım hergün yapıyorum işe yarayacak mı merak ediyorum.adetin 7. Günü ben de SOĞAN kürünü başlayacağım bu ay da korunuyorum
İyi olur canım soğan kürü için tertemiz olur inş ve kaliteli yumurtalar üretilir. İdrarda yapılan ovulasyon testleri daha güvenilir diyorlar ama sen bilirsin cnm zaten ateşte öüyorsun yine yakalarsın zaten inş. Bende korunuyorum nu ay adet bitsin öyle başlayacağım. Birlikte başlarız inş. :)

Ayy inşallah canım inşallah bulmaz o kadar.. İnsan kocasını özler mi ama biz özlüyoruz.. Ben 6 günlük gelindim eşim il dışına imza atmıştı.. Ahh ahh.. Ben psikoloğum ama uzmanlık istiyorum, çakılı kadro ankara aile ve sosyal politikalar bakanlığında.. Yani yüksek yapmalıyım baya.. Bakalım hayırlısı
Ay canım sıkı çalış yoğunlaş inş yaparsın ben emimim, ne güzel ankarayı özleyeceğim ben:( birdan dönme şansımız zor...annemler orafa allahtan ankaraya yakın birşehirdeyim arafa gelip giderim inş... Bizde balayına gitmeden burda asistandım final sınavlarında görev vermişlerdi bende 1 hafta sonra dönüp sınavlarda görev yapmıştım bilirim...allah sağlık ve huzur versin inş..

İyi olur canım soğan kürü için tertemiz olur inş ve kaliteli yumurtalar üretilir. İdrarda yapılan ovulasyon testleri daha güvenilir diyorlar ama sen bilirsin cnm zaten ateşte öüyorsun yine yakalarsın zaten inş. Bende korunuyorum nu ay adet bitsin öyle başlayacağım. Birlikte başlarız inş. :)
İnşallah kısa zamanda sağlıklı gebelikler yaşarız :))

Canim hayirli olsun. Çok sevindim senin adina. Allah tamamina erdirsin.

Çok sağol tatlım, sonunda oldu galiba. Henüz doktora gitmedim ama ilk değerin 431,40 tı, bugün ki 763,40 çıktı. Keseyi karından görsün istiyorum ama onun için baya beklemem lazım galiba.
Allah tüm hamişlerin bebeklerini sağlıkla kucağına almasını, bekleyenlerin de bir an önce müjdelerini almalarını nasip etsin. :KK33:

Günaydın kizlar bgn 38.günümdeyim insallah bebis geciktiriyordur. Bahar aylarinda mevsimlerden dolayi boyle gecikmelerim oldugu icin bekliyorum test yapmiycam cok moralim bozuluyo bi sonraki aya hevesim bile kalmiyor. Haftaya pazartesiye kdr bekliycem 45.gun oluyor yine olmazsa dra gidicem direk zaten hamileysem keseyi görür o zamana

Çok sağol tatlım, sonunda oldu galiba. Henüz doktora gitmedim ama ilk değerin 431,40 tı, bugün ki 763,40 çıktı. Keseyi karından görsün istiyorum ama onun için baya beklemem lazım galiba.
Allah tüm hamişlerin bebeklerini sağlıkla kucağına almasını, bekleyenlerin de bir an önce müjdelerini almalarını nasip etsin. :KK33:
Amin canımm inşaallah.. Bende bugün 12:30 da doktora gidiyorum ama ne olacak hakkımızda hayırlısı stresliyim heyecanlıyım :KK17:

Günaydın kizlar bgn 38.günümdeyim insallah bebis geciktiriyordur. Bahar aylarinda mevsimlerden dolayi boyle gecikmelerim oldugu icin bekliyorum test yapmiycam cok moralim bozuluyo bi sonraki aya hevesim bile kalmiyor. Haftaya pazartesiye kdr bekliycem 45.gun oluyor yine olmazsa dra gidicem direk zaten hamileysem keseyi görür o zamana
Günaydın canım. Nasıl durabiliyorsun. İdrar testi bari yapsana .. Ben çatlardım meraktan :)

merhaba kızlar çok yoğun bir geçen hafta geçirdim giremedim bir haftadır mesajlarınızı okuyabildiğim kdaruıla okudum.hamişler var çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah.aynı zamanda uzun süredir hamile kalmak için uğraşan bir tanıdığım vardı tüplerinin kapalı olduğunu öğrenmişti ve yaklaşık 7 ay önce açtırdı olmuyor diye ara tatilde aşılama yapılacaktı gün almıştı 15.20 gün sonra falan.geçen hafta kendi kendine hamile kaldığını öğrendi hemde sadece 2 ilişki ile.böyle insanları görünce çok mutlu oluyorum.rabbimin mucizesi gerçekten çok büyük.bu arada charmant charmant ben adet oldum cuma günü yine tam günümde.gögüs hassasiyeti 10 gün önce başlayınca çok umutlanmıştım ama olmadı maalesef.kısmet artık bakalım

Back