• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
selam kızlar nasılsınız bizde dün akşam itibari ile çalışmalara başladık Eylemeylemce Eylemeylemce @triton-x kızlar ilişkiden sonra ayakalarımı havaya kaldırmadım secde pozisyonunda 15 dk durdum yeterlimi acaba 15 dk yoksa daha fazlamı

selam kızlar nasılsınız bizde dün akşam itibari ile çalışmalara başladık Eylemeylemce Eylemeylemce @triton-x kızlar ilişkiden sonra ayakalarımı havaya kaldırmadım secde pozisyonunda 15 dk durdum yeterlimi acaba 15 dk yoksa daha fazlamı
Cnm ben 5dk fln durmuştum o şekilde, oho seninki fazla fazla yetmiştir bence:))

selam kızlar ne zamandır girmemiştim bugün geçmiş mesajlarınızı okudum hamilelik haberlerimiz gelmiş çok sevindim :) tüm hamile arkadaşlarımız inş sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar :) gbbc gbbc canım ben yaklaşık yarım saat durdum bende baya abartmışım şimdi anladım.kızlar bat 15 ocak benim bu ay adet bitiminde 3 gün yakı kullandım sonra yumurtlama günlerini pekte beklemeden çalışmalara başladık çünkü geçenlerde yazmıştım bi tanıdığım çok erken günlerde hamile kalmışlar diye onun dışında şuan göğüslerim şişti belim hafif hafif ağrıyor bazen sağ çok nadir sol kasığımada bazen hafif ağrılar giriyor bide diğer aylarda hiç olmayan bişi oldu dün gece yatağa gitmiştim yatmaya ama öyle telefonda falan takılıyodum bir anda başım döndü sanki deprem oluyor gibi sallandım yattığım yerde sonra geçti bi daha da olmadı bir kere oldu ama sanırım gebelikte daha çok dönüyor yani birkaç defa ama benim bir kere oldu bugünü saymazsak 5 gün var bata :) benden haberler böyle benim gibi belirtileri olanlar oldumu :) gerçi bu ayda olmazsa dr a gidicez artık herşey Allahtan nasip

amin canım...
benim de son 3 aydır falan lekelenmeyle başlıyor... sarı, açık kahve ve koyu kahve şeklinde.
yani aynı seninki gibi... geçen ay, ayın 3ünde lekelenme başladı, 4 ün de devam etti, 5 inde de tam söküldü.
ovulasyonum da 19 ağustostu, yani çarş günü adetimin gelmesi lazım kısmet
Senin lekelenmen devam ediyor mu? Benim neredeyse 3 yıldır böyle doktorlar binbirtülü şey denedi ama sonuç aynı. Sen doktora gittin mi hiç?

kızlar kürtaj sonrası ara akıntı bir hafta sürdü ve bitti. bugün ağrım var biraz kanamam oldu inşallah adet başlangıcıdır. kürtaj sonrası 27. gün. tam adet döngüm böyledir aslında. Veson Veson ne durumdasın?

kızlar kürtaj sonrası ara akıntı bir hafta sürdü ve bitti. bugün ağrım var biraz kanamam oldu inşallah adet başlangıcıdır. kürtaj sonrası 27. gün. tam adet döngüm böyledir aslında. Veson Veson ne durumdasın?
Ay ne güzel kızlar Valla biriniz 27. Gün biriniz 31. Gün benim 45. Gün hala bekliyorum.regl belirtileri gösterdi ama ne gelen ne giden henüz ateş de yeterli Düşüşü göstermedi bekliyorum hala 1-2 güne gelir umarım

Canım dur daha inan hersey olacağına varıyor...çoğumuz burada ne yazık ki körü şeyler yaşadık. Önemli olan sağlıklı olması, bekleyin ve en sağlıklı en hayırlı zamanı olsun inş...sıktıkça bir işe yaramıyormuş...olmuyor olmuyor diye üzülüyordum.6. Ayda geldi ama geldiği gibi kaybettim...oyüzden hayırlı zamanda gelsin diyorum artık...sende öyle süşün ve kendini telkin etmeye çalış canım...umutsuzluğa kapıldığımızda birbirimize destek olalım...
Teşekkür ederim canım, çok güzel demişsin gerçekten.. Her şeyin hayırlısı gerçekten:) çok destek oldun bana teşekkür ederim.. En kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah canım:)

Bi soru sorsam.. Ben kaç gündür istanbuldaydım ovülasyon testi falan yapamadım. Dün geldik dün eşimle birlikte olduk. Bugün test yaptım ekliyorum fotoğrafı. Bugün o gün mü? Yoksa dündü de acaba silindi mi? Yoksa yarın daha koyu çıkma ihtimali var mı?? Biz bugün de eşimle birlikte olduk ama ya yarınsa diyorum o zaman 3 gün üst üste olacak:oops: en koyu bu mudur kızlar ya? Var ya eski testleri de atmışım hatırlamıyorum. Bu arada bugün 13. Gün

Teşekkür ederim canım, çok güzel demişsin gerçekten.. Her şeyin hayırlısı gerçekten:) çok destek oldun bana teşekkür ederim.. En kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah canım:)

Bi soru sorsam.. Ben kaç gündür istanbuldaydım ovülasyon testi falan yapamadım. Dün geldik dün eşimle birlikte olduk. Bugün test yaptım ekliyorum fotoğrafı. Bugün o gün mü? Yoksa dündü de acaba silindi mi? Yoksa yarın daha koyu çıkma ihtimali var mı?? Biz bugün de eşimle birlikte olduk ama ya yarınsa diyorum o zaman 3 gün üst üste olacak:oops: en koyu bu mudur kızlar ya? Var ya eski testleri de atmışım hatırlamıyorum. Bu arada bugün 13. Gün
Ya resmi yüklemeyi unutmuşum

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    71,8 KB · Görüntüleme: 149
Ay ne güzel kızlar Valla biriniz 27. Gün biriniz 31. Gün benim 45. Gün hala bekliyorum.regl belirtileri gösterdi ama ne gelen ne giden henüz ateş de yeterli Düşüşü göstermedi bekliyorum hala 1-2 güne gelir umarım
benimki de kesin değil güzelim, biraz kanama oldu ama devamı gelmedi bekliyorum. yine mi ara kanama acaba anlamadım.

benimki de kesin değil güzelim, biraz kanama oldu ama devamı gelmedi bekliyorum. yine mi ara kanama acaba anlamadım.
Bu tarz ara kanamalar yaşayanlar da oluyor ara ara temiz sonra yine leke yine temiz bu şekilde benim 4 gün üst üste oldu bitti tahminim yumurtlayalı 15 gün oldu ve açık kahve lekeler gelmeye başladı bugün olmadı yarın sökülür diye düşünüyorum.umarım seninki benim gibi uzun sürmez çok sıkıcı bir durum.

Canım hemen 2-3 dk içinde 2. Çizgi belirdiyse ozmn yumurtan 12-36 saat içersinde çatlayacak demektir. Esas bu çift çizgiyi gördükten sonra yarın bidaha bak silikleştiyse çatlamıştır ve bence garanti olsun bence yarında yapın canım ya :) buarada aynı gün yumurtlayacağız benim de bugün çift çiZgi çıktı. Sana yükleyim bende aynı, ama buay eşim yanımda değil zaten buay ara verelim dedik. Düşükten sonra yumurtladığım için çok mutluyum:)
Ama içimden bir ses senin buay olucak diyorum bak gör :) image.jpg

Bu tarz ara kanamalar yaşayanlar da oluyor ara ara temiz sonra yine leke yine temiz bu şekilde benim 4 gün üst üste oldu bitti tahminim yumurtlayalı 15 gün oldu ve açık kahve lekeler gelmeye başladı bugün olmadı yarın sökülür diye düşünüyorum.umarım seninki benim gibi uzun sürmez çok sıkıcı bir durum.
malesef öyle canım ama yapacak birşey yok sabredip bekleyeceğiz. Sonra da hamile kalıp mutlu olacağız inşallah ;)

Back