- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar bugun 33.gun hala gelen gıden yok
2 gün önce yaptım negatifti ama hala ateşimde düşmediTest yapmiycak misin canim ?
2 gün önce yaptım negatifti ama hala ateşimde düşmedi
Hayırlısı canım eklıyorum ınş hafta ıcıne denk gelırde hayırlısııle doktoruma gıderım ...Anladim canim senin baya gec oluyor adetin ya bekle bakalim cnm insallah bebis vardir da ondan olmuyordur :)
Cnm ben 5dk fln durmuştum o şekilde, oho seninki fazla fazla yetmiştir bence:))selam kızlar nasılsınız bizde dün akşam itibari ile çalışmalara başladık Eylemeylemce @triton-x kızlar ilişkiden sonra ayakalarımı havaya kaldırmadım secde pozisyonunda 15 dk durdum yeterlimi acaba 15 dk yoksa daha fazlamı
Senin lekelenmen devam ediyor mu? Benim neredeyse 3 yıldır böyle doktorlar binbirtülü şey denedi ama sonuç aynı. Sen doktora gittin mi hiç?amin canım...
benim de son 3 aydır falan lekelenmeyle başlıyor... sarı, açık kahve ve koyu kahve şeklinde.
yani aynı seninki gibi... geçen ay, ayın 3ünde lekelenme başladı, 4 ün de devam etti, 5 inde de tam söküldü.
ovulasyonum da 19 ağustostu, yani çarş günü adetimin gelmesi lazım kısmet
Ay ne güzel kızlar Valla biriniz 27. Gün biriniz 31. Gün benim 45. Gün hala bekliyorum.regl belirtileri gösterdi ama ne gelen ne giden henüz ateş de yeterli Düşüşü göstermedi bekliyorum hala 1-2 güne gelir umarımkızlar kürtaj sonrası ara akıntı bir hafta sürdü ve bitti. bugün ağrım var biraz kanamam oldu inşallah adet başlangıcıdır. kürtaj sonrası 27. gün. tam adet döngüm böyledir aslında. Veson ne durumdasın?
evet devam ediyorSenin lekelenmen devam ediyor mu? Benim neredeyse 3 yıldır böyle doktorlar binbirtülü şey denedi ama sonuç aynı. Sen doktora gittin mi hiç?
Teşekkür ederim canım, çok güzel demişsin gerçekten.. Her şeyin hayırlısı gerçekten:) çok destek oldun bana teşekkür ederim.. En kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah canım:)Canım dur daha inan hersey olacağına varıyor...çoğumuz burada ne yazık ki körü şeyler yaşadık. Önemli olan sağlıklı olması, bekleyin ve en sağlıklı en hayırlı zamanı olsun inş...sıktıkça bir işe yaramıyormuş...olmuyor olmuyor diye üzülüyordum.6. Ayda geldi ama geldiği gibi kaybettim...oyüzden hayırlı zamanda gelsin diyorum artık...sende öyle süşün ve kendini telkin etmeye çalış canım...umutsuzluğa kapıldığımızda birbirimize destek olalım...
Ya resmi yüklemeyi unutmuşumTeşekkür ederim canım, çok güzel demişsin gerçekten.. Her şeyin hayırlısı gerçekten:) çok destek oldun bana teşekkür ederim.. En kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah canım:)
Bi soru sorsam.. Ben kaç gündür istanbuldaydım ovülasyon testi falan yapamadım. Dün geldik dün eşimle birlikte olduk. Bugün test yaptım ekliyorum fotoğrafı. Bugün o gün mü? Yoksa dündü de acaba silindi mi? Yoksa yarın daha koyu çıkma ihtimali var mı?? Biz bugün de eşimle birlikte olduk ama ya yarınsa diyorum o zaman 3 gün üst üste olacak en koyu bu mudur kızlar ya? Var ya eski testleri de atmışım hatırlamıyorum. Bu arada bugün 13. Gün
Normal adet olacak gibi mi? Benim başlıyor sadece silerken geliyor 6 gün sonra da 2 gün adet sürüyor ve bitiyor. Öyle mi seninki de? Ben çocuk olmicsk bu sebepten diye endişeleniyoruevet devam ediyor
doktor normal bişey dedi
benimki de kesin değil güzelim, biraz kanama oldu ama devamı gelmedi bekliyorum. yine mi ara kanama acaba anlamadım.Ay ne güzel kızlar Valla biriniz 27. Gün biriniz 31. Gün benim 45. Gün hala bekliyorum.regl belirtileri gösterdi ama ne gelen ne giden henüz ateş de yeterli Düşüşü göstermedi bekliyorum hala 1-2 güne gelir umarım
Bu tarz ara kanamalar yaşayanlar da oluyor ara ara temiz sonra yine leke yine temiz bu şekilde benim 4 gün üst üste oldu bitti tahminim yumurtlayalı 15 gün oldu ve açık kahve lekeler gelmeye başladı bugün olmadı yarın sökülür diye düşünüyorum.umarım seninki benim gibi uzun sürmez çok sıkıcı bir durum.benimki de kesin değil güzelim, biraz kanama oldu ama devamı gelmedi bekliyorum. yine mi ara kanama acaba anlamadım.
Canım hemen 2-3 dk içinde 2. Çizgi belirdiyse ozmn yumurtan 12-36 saat içersinde çatlayacak demektir. Esas bu çift çizgiyi gördükten sonra yarın bidaha bak silikleştiyse çatlamıştır ve bence garanti olsun bence yarında yapın canım ya :) buarada aynı gün yumurtlayacağız benim de bugün çift çiZgi çıktı. Sana yükleyim bende aynı, ama buay eşim yanımda değil zaten buay ara verelim dedik. Düşükten sonra yumurtladığım için çok mutluyum:)Teşekkür ederim canım, çok güzel demişsin gerçekten.. Her şeyin hayırlısı gerçekten:) çok destek oldun bana teşekkür ederim.. En kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah canım:)
Bi soru sorsam.. Ben kaç gündür istanbuldaydım ovülasyon testi falan yapamadım. Dün geldik dün eşimle birlikte olduk. Bugün test yaptım ekliyorum fotoğrafı. Bugün o gün mü? Yoksa dündü de acaba silindi mi? Yoksa yarın daha koyu çıkma ihtimali var mı?? Biz bugün de eşimle birlikte olduk ama ya yarınsa diyorum o zaman 3 gün üst üste olacak en koyu bu mudur kızlar ya? Var ya eski testleri de atmışım hatırlamıyorum. Bu arada bugün 13. Gün
malesef öyle canım ama yapacak birşey yok sabredip bekleyeceğiz. Sonra da hamile kalıp mutlu olacağız inşallahBu tarz ara kanamalar yaşayanlar da oluyor ara ara temiz sonra yine leke yine temiz bu şekilde benim 4 gün üst üste oldu bitti tahminim yumurtlayalı 15 gün oldu ve açık kahve lekeler gelmeye başladı bugün olmadı yarın sökülür diye düşünüyorum.umarım seninki benim gibi uzun sürmez çok sıkıcı bir durum.