• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Cnm ben kürtaj oldum ve hala adet bekliyorum.adet olunca 7. Gün başlamayı düşünüyorum bildiğim @triton-x kullandı
Ben de 7. Günü başladım canım. Bugün içmemim 3. Günü ve kanama yaptı işte.. Sağ ol canım bilgilendirme için;)
Canım ben başladım. 16 sında bırakacağım. Bende şuan kanama olmadı, sende ne zaman olmuştu. Adetin 7.günü başlanıyormuş ve 15 gün sabah akşam devam ediyorsun. 1 kere yaptıysan 6 ay ara vermen gerekiyor. Soğanın hiçbir zararı yok. Kesinlikle faydalı, adetin 7.günü başlayabilirsin cnm.
Evet yaptım ve tam 6 ay önce;) tesadüf iyi olmuş;) ya ben de 7. Günü yani çarşamba başladım. Bugün kanamam var, regl değil de kanlı akıntı gibi. Ama günlük ped kullanmak zorunda kalıyorum. Acaba yumurtlamam değişmiş midir diye merak ettim. Teşekkür ederim canım;)

pass pass
Benimkisi 6 aralık. Yumurtalama günümde 17 si idi. 25 günde bir adet oluyorum.Pazartesi kan tahlili yaptırdım 346 çıktı değer. Kafam karışıyor da 4 haftalık mı 5 haftalık mı :)

Canim yanlis hatirlamiyorsam 30 aralikti bat o zaman 5 hafta 2 gunluk oluyor ben boyle hesaplaniyor diye biliyorum ama yanlissa bilenler yardimci olsun :)

Ben de 7. Günü başladım canım. Bugün içmemim 3. Günü ve kanama yaptı işte.. Sağ ol canım bilgilendirme için:KK66:
Canım çok iyi yapmışsın başlamakla, bak bütün kistler yok olup gidecek. Adet düzene girecek inş. Soğan suyundan sonra hemen hamile kalanlar var. İnş sendede öyle olur cnm...ben düşük kanamam bittiğinde başladım, yumurtlayacakmıyım bu ay bilmiyorum ama 13. Gün oldu düşükten sonra, halen ovu testinde çok silik...bakalım takip ediyorum şimdilik...sende kitle takip etsene cnm, net bilmek iyi oluyor...

Bat 32 deyim gelen giden yok bugunde ateşi 36,8 beklemedeyim

neden test yapmıyosun canım
Kendimi regile hazırladım . Birde bazen benim revil 35 gunde oluyor o yüzden umutlanmk İstemiyorum . Ay'ın 27 sındede doktor yumurta patlamamış deyince bu aydan umıdım kırıldı . Şuan regili bekliyorum 3,gunu klomene başlayacağız demişti doktor ...

Kendimi regile hazırladım . Birde bazen benim revil 35 gunde oluyor o yüzden umutlanmk İstemiyorum . Ay'ın 27 sındede doktor yumurta patlamamış deyince bu aydan umıdım kırıldı . Şuan regili bekliyorum 3,gunu klomene başlayacağız demişti doktor ...
hayırlısıyla inşAllah olmazsın canım benim doktorumda geçen ay adetimin 11.günü gittiğimde yumurtan çatlamış demişti ama ben yine ayın 3. de adet oldum yani yumurtam 19. unda çatlatı yine doktorlarda karıştırıyo yani

hayırlısıyla inşAllah olmazsın canım benim doktorumda geçen ay adetimin 11.günü gittiğimde yumurtan çatlamış demişti ama ben yine ayın 3. de adet oldum yani yumurtam 19. unda çatlatı yine doktorlarda karıştırıyo yani
Haklısın bekleyip göreceğiz

Kızlar herkese merhaba, bu sabah test yaptım veee sonunda çift çizgiyi gördüm :nazar::nazar::nazar:
Hamileyimmm Allah' ıma çok şükür. Kan testini de o heyecanla hemen yaptırdım, Sonucum 431,40 :anneadayı:

İsteyen bekleyen herkesin en kısa zamanda bu duyguyu tatmasını ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı diliyorum.
tebrikler canım :anneadayı::KK200::KK200::KK200:

Canım çok iyi yapmışsın başlamakla, bak bütün kistler yok olup gidecek. Adet düzene girecek inş. Soğan suyundan sonra hemen hamile kalanlar var. İnş sendede öyle olur cnm...ben düşük kanamam bittiğinde başladım, yumurtlayacakmıyım bu ay bilmiyorum ama 13. Gün oldu düşükten sonra, halen ovu testinde çok silik...bakalım takip ediyorum şimdilik...sende kitle takip etsene cnm, net bilmek iyi oluyor...
Canım şuan istanbuldayım, ondan test almadım yanıma. Eve gidince başlıycam teste ama umarım kaçırmamışımdır.. Bir de 5 tane test var, yarın başlıycam.. Ama eşim artık ovülasyon testi almamı da istemiyor, kızıyor bana:KK66:
İnşallah temizlenir içimiz, sen de çok iyi yapmışsın canım.. En kısa zamanda hamile kalırız inşallah:)

Canım şuan istanbuldayım, ondan test almadım yanıma. Eve gidince başlıycam teste ama umarım kaçırmamışımdır.. Bir de 5 tane test var, yarın başlıycam.. Ama eşim artık ovülasyon testi almamı da istemiyor, kızıyor bana:KK66:
İnşallah temizlenir içimiz, sen de çok iyi yapmışsın canım.. En kısa zamanda hamile kalırız inşallah:)
Canım eşimle yanyana olsam bende ovulasyon kitini bırakırfım heralde, boşver sal gitsin 2günr bir yapın...ben bu ay ara verdim canım, öbür ay başlarız çalışmaya inş burdan güzel haberleri bizde vericez sen umudunu sakın kaybetme tammammı;)

Canım eşimle yanyana olsam bende ovulasyon kitini bırakırfım heralde, boşver sal gitsin 2günr bir yapın...ben bu ay ara verdim canım, öbür ay başlarız çalışmaya inş burdan güzel haberleri bizde vericez sen umudunu sakın kaybetme tammammı:KK66:
Ya bazen umutsuzlanıyorum ama geçiyor;) teşekkürler desteğin için.. Valla en güzeli salıp gitmek bence de:)
Senin de başlar başlamaz çalışmalara, gelsin bebişin canım inşallah.. Güzel haber verelim, sevinelim hep birlikte;)

Ya bazen umutsuzlanıyorum ama geçiyor:KK66: teşekkürler desteğin için.. Valla en güzeli salıp gitmek bence de:)
Senin de başlar başlamaz çalışmalara, gelsin bebişin canım inşallah.. Güzel haber verelim, sevinelim hep birlikte:KK66:
Canım dur daha inan hersey olacağına varıyor...çoğumuz burada ne yazık ki körü şeyler yaşadık. Önemli olan sağlıklı olması, bekleyin ve en sağlıklı en hayırlı zamanı olsun inş...sıktıkça bir işe yaramıyormuş...olmuyor olmuyor diye üzülüyordum.6. Ayda geldi ama geldiği gibi kaybettim...oyüzden hayırlı zamanda gelsin diyorum artık...sende öyle süşün ve kendini telkin etmeye çalış canım...umutsuzluğa kapıldığımızda birbirimize destek olalım...

Back