• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
KIZLARRRRRR fecı bı sancı başladı bnde sag kasık ağrım ara ar sanıye sanıye gırıyor regıl mı oluyorum kı :( sag kasık

Kızlar herkese merhaba, bu sabah test yaptım veee sonunda çift çizgiyi gördüm :nazar::nazar::nazar:
Hamileyimmm Allah' ıma çok şükür. Kan testini de o heyecanla hemen yaptırdım, Sonucum 431,40 :anneadayı:

İsteyen bekleyen herkesin en kısa zamanda bu duyguyu tatmasını ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı diliyorum.
Hayirli olsun sag salim kucagina alirsin insallah son adet tarihin neydi cnm bide belirtilerin nelerdi acaba bnm son tarihim 5 aralik persembe test yaptim tek cizgiydi :(

KIZLARRRRRR fecı bı sancı başladı bnde sag kasık ağrım ara ar sanıye sanıye gırıyor regıl mı oluyorum kı :KK43: sag kasık
canım inşallah olmazsın da hamilelik belirtisidir. bat bugün müydü? benim de usul usul karnım ağrımaya başladı regli geliyorum diyor

Teşekkür canım, amin inşallah tüm isteyenlere :)
3 gün geçti tatlım, çok bi belirtim yoktu aslında. Aynı regli zamanında olduğu gibi göğüslerim hassastı, karnımda ve kasıklarımda yine regli benzeri sızılar vardı. Bu kadar, hatta regli olucam sandım hazırlıklı geziyordum.
Cevaplamissin sorularimi zaten canim;)

canım yaa umarım bunlar iyiye işarettir. test yaptın mı hiç? allahıım çok içten inanarak diliyorum inş. hamilesindir. :KK200:bana da uğur getir ne olur benim bat 9-10
Cok teşekkür ederım canım o güzel dılegın ıcın rabbım cumlemıze nasıp etsın rabbım bızede sağlıklı hayrılı evlat nasıp etsın ıns . testım 1 adet var ama bekleyim dıyorum daha

Cok teşekkür ederım canım o güzel dılegın ıcın rabbım cumlemıze nasıp etsın rabbım bızede sağlıklı hayrılı evlat nasıp etsın ıns . testım 1 adet var ama bekleyim dıyorum daha
amin canım hepimize de inş. buradaki tüm arkadaşlara, dileyen tüm kadınlara içlerinde bizlere de nasip etsin sağlıkla hayırla inş.
yalnız günün geçtiği halde nasıl da sabırlısın canım yaa takdir ettim seni ben yerinde olsam dün yapmıştım çoktan. ama tabii sabırsızlık neticeyi değiştirmiyor:KK17:

amin canım hepimize de inş. buradaki tüm arkadaşlara, dileyen tüm kadınlara içlerinde bizlere de nasip etsin sağlıkla hayırla inş.
yalnız günün geçtiği halde nasıl da sabırlısın canım yaa takdir ettim seni ben yerinde olsam dün yapmıştım çoktan. ama tabii sabırsızlık neticeyi değiştirmiyor:KK17:
Haşa rabbımın gücüne gıtmesın ısyanda etmıyorum asla 6 aydır tek cızgı görüyorum umudum gıt gıde kırılıyor canım cunku test yapmaya korkuyorum bıle

Bayanlar birsey sorucam folik asiti saglik ocaginda aile hekimleri yaziyormu yoksa kadin doğuma mi gitmek lazim

Bayanlar birsey sorucam folik asiti saglik ocaginda aile hekimleri yaziyormu yoksa kadin doğuma mi gitmek lazim
Bana doktor yazdı almayi unuttum eczaneye gittim tanidikti eczaci
dedim alım sonra yazdiririm devlet zaten karşılamıyor dedi. 20tl bi ücretle aldım 3 aylık bi folik asit.

Kızlar herkese merhaba, bu sabah test yaptım veee sonunda çift çizgiyi gördüm :nazar::nazar::nazar:
Hamileyimmm Allah' ıma çok şükür. Kan testini de o heyecanla hemen yaptırdım, Sonucum 431,40 :anneadayı:

İsteyen bekleyen herkesin en kısa zamanda bu duyguyu tatmasını ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı diliyorum.
ayyy canım şimdi gördüm yazını çoookkk sevindim hayırlı olsun
sonunda birinden güzel haberler aldık :KK68:

Hayirli olsun sag salim kucagina alirsin insallah son adet tarihin neydi cnm bide belirtilerin nelerdi acaba bnm son tarihim 5 aralik persembe test yaptim tek cizgiydi :KK43:

9 Aralık tı canım. Belirtim pek yoktu. Regli olacakmışım gibi karın kasık ağrısı vardı. Bir de göğüsler hassastı.

Back