- 14 Mayıs 2015
- 2.262
- 945
- 43
- 32
Canım bırde ftoyu karart oyle yükle .canım esimde gormus bnde ama cok sılık emın olamadık cızdığız yerde Eki Görüntüle 1739116
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bırde ftoyu karart oyle yükle .canım esimde gormus bnde ama cok sılık emın olamadık cızdığız yerde Eki Görüntüle 1739116
Gecen ay tam saat 7 buçukta olmuştum . 1 gun gectı bakalım dıyorum ya doktor yüzünden umudumu kestım ama tedbırımıde aldım takdır rabbımın regılı bekliyorum ben bu ay zaten 3.gunun klomene başlayacağız cunku. adetım gecen ay tam gününde ldu . bazende 35 günde oluyorum o yüzden pazatresıne kadar bekleyecegım
nasıl karartılıyor kı bilmiyorum canımCanım bırde ftoyu karart oyle yükle .
canım esimde gormus bnde ama cok sılık emın olamadık cızdığız yerde Eki Görüntüle 1739116
Hadı hayırlısı canım bekleyip görelımHayirlisi olsun uc guncuk sabret insallah guzel haberler verirain bize :)
Canım benım telınde retrıca varsa onunla cek karanlıknasıl karartılıyor kı bilmiyorum canım
yaparsın inş merak etme ben çok içmiyordum zaten yine de önce azalttım sonra bıraktım. Ara ara aklıma geliyor ama kendimi tutuyorumBenn yapamadımm
Yapamıyorum. Bırakamıyorum..
Aza indiriyorum ama kökten bırakamıyorum, bu konuda iradem okadr ama okadr zayıf kii
normalde günde 1 paket içiyordum, hamile olduğumu öğrendiğimden beri güde 7 8 e indirdim sayılır belkide 9 10.
canım ıkı gun once sılıktı dun negatıftı bugunde hayalet cızgı cok zor gorunuyo ovu testlerim iki cızgı bugun bat gunumMerhaba canim, flashsiz ceker misin boyle birsey goremedim ben :/
Canım eşinle kan vermeye gıt ıstersen cok şüpelendıysen var gıbı gölge ama umıtlendırmekte ıstememcanım ıkı gun once sılıktı dun negatıftı bugunde hayalet cızgı cok zor gorunuyo ovu testlerim iki cızgı bugun bat gunum
Eki Görüntüle 1739153
Canim ben goremiyorum ama sen goruyorsan yarin bir hastaneye gidip kan ver, insallah guzel haberlerle gelirsin:)canım ıkı gun once sılıktı dun negatıftı bugunde hayalet cızgı cok zor gorunuyo ovu testlerim iki cızgı bugun bat gunum
Eki Görüntüle 1739153
Arkadaşlar şiddetli kaşık ağrım var çarşamba test yaptım 67 bugün kan testi yaptım 179 çıktı. Daha adetim 4 gün var korkuyorum daha evvel kimyasal gebelik geçirdim. Bu beta degeri gebelik habercisi mi
Çok şiddetli degik sosyal hayatımı etkilemiyor ara ara oluyor. Adet günüm gelmeden değerinin çıkması normal mi adet gecikmesi yaşamadan test yaptırdım. Korkuyorum.yine kimyasal olur degerim duser diye gerçi kimyasal gebeligin de beta degerim 15e kadar cikmisdi ama ilk gebelik olcak ya çok paniği 179. Normal mi sizce 12 sinde adet olmam gerekiyor. Şuan hamilemiyim.:)
Net birsey diyemem iki gune bir tekrar ettir testini iki katina cikmasi lazim.Doktorun 6. Haftada net birsey soyler su an hamile oldugun gozukuyor :) insallah seninledir bebisin :) folik asit kullaniyor musun
Simdi onu tartisiyoduk canim ikna edemedim simdi gitmeye yarinda adet olmazsan gideriz dediCanım eşinle kan vermeye gıt ıstersen cok şüpelendıysen var gıbı gölge ama umıtlendırmekte ıstemem
Yarin gitmeye karar verdik canim insllah vardr cok sagolCanim ben goremiyorum ama sen goruyorsan yarin bir hastaneye gidip kan ver, insallah guzel haberlerle gelirsin:)
Sabah ılk ışın o olsun cnm ıns güzel haberler alırsınSimdi onu tartisiyoduk canim ikna edemedim simdi gitmeye yarinda adet olmazsan gideriz dedi