Anladım cnm peki klomen falan yada başka bir ilaç kullanmadıysan yarın kan testine git.bu tarz ilaçlar lüteal fazı geciktirebiliyır15 Aralıkta Doktora gitmiştim kontrole yumurtlama ne zaman dedim yumurtlama olmuş dedi bende o gün dediği için 14-15 Aralık diyorum son adet tarihim 3 Aralık ve 28 -29 günde bir adet oluyorum. Yani bu durumda erken yumurtlama olmuş oluyo. O yüzden çok merak ediyorum luteal faz sabit mi diye
Ben de kesinlikle yapacağım regl bekliyorum regl7 de sabah akşam aç yada yemekten bir saat sonra 5 dk iki bardak suda kaynatılıyorİnş canlar kanamamda azaldı. Birde 2 gün sınra soğan kürüne başlamayı düşünüyorum iyice içim temixlensin diye...kuzlar sizede tavsiye ederim, faydası var zararı yok...
Yok hiç birşey kullanmadım artık öyle yapıcam bakalım. Adet olacağıma dair hiç bir belirti yok çünkü ne akıntı ne karın ağrısı ne sinir stres ne tatlı krizi adet sonrası gibiyim.Anladım cnm peki klomen falan yada başka bir ilaç kullanmadıysan yarın kan testine git.bu tarz ilaçlar lüteal fazı geciktirebiliyır
Yapalım canım kist fln varsa herşeyi temizliyormuş. Yeni hamileliğe de yardımcı olur inş...dün dr baktı parça kalmamış çok şükür...Ben de kesinlikle yapacağım regl bekliyorum regl7 de sabah akşam aç yada yemekten bir saat sonra 5 dk iki bardak suda kaynatılıyor
Iyi cnm çok sevindim Beta zaten Bayağı düşmüştü senin korunmana gerek yoktu sanırım inşallah bu ay Bebeğin gelirYapalım canım kist fln varsa herşeyi temizliyormuş. Yeni hamileliğe de yardımcı olur inş...dün dr baktı parça kalmamış çok şükür...
Test vakti gelmiş cnm inşallah güzel haberlerle gelirsinYok hiç birşey kullanmadım artık öyle yapıcam bakalım. Adet olacağıma dair hiç bir belirti yok çünkü ne akıntı ne karın ağrısı ne sinir stres ne tatlı krizi adet sonrası gibiyim.
İnşallah canım ya bu idrar testleri kafayı yedirtçek yoksa banaTest vakti gelmiş cnm inşallah güzel haberlerle gelirsin
Sen en iyisi kan testi ver Yarın tatil istersen bugün verİnşallah canım ya bu idrar testleri kafayı yedirtçek yoksa bana
Bizim ordaki hastanede öyle bişey yok yaa ne zaman gidersen git 1 saatte veriyo sonucuSen en iyisi kan testi ver Yarın tatil istersen bugün ver
Sorun yok o zamanBizim ordaki hastanede öyle bişey yok yaa ne zaman gidersen git 1 saatte veriyo sonucu
Eşim adet olduktqn sonra anlamış ama ben hiç korunmanıza gerek yok diye anladım...ne yapacağıma karar veremedim, bi sıkıntı olurmu sence? Yoksa ben oluruna bırakmak istiyorum aslında...Iyi cnm çok sevindim Beta zaten Bayağı düşmüştü senin korunmana gerek yoktu sanırım inşallah bu ay Bebeğin gelir
Cnm seninki doğal yolla düştü bu durumda genellikle beklemiyorlar ama kafanda soru işareti varsa bu ay SOĞAN kürü dene bir sonraki ay başla Çalışmalara benimki kürtaj 2. Regl bekleyeceğimEşim adet olduktqn sonra anlamış ama ben hiç korunmanıza gerek yok diye anladım...ne yapacağıma karar veremedim, bi sıkıntı olurmu sence? Yoksa ben oluruna bırakmak istiyorum aslında...
cnm ozmn zaman ne getirirse ona göre hareket edeyim. Seninde bişey kalnadı cnm yine çalışmalara devam ve busefer sağlıklı minişler gelsin inşCnm seninki doğal yolla düştü bu durumda genellikle beklemiyorlar ama kafanda soru işareti varsa bu ay SOĞAN kürü dene bir sonraki ay başla Çalışmalara benimki kürtaj 2. Regl bekleyeceğim
Erken yapmışsın tatlım, o testlere pek güven olmuyor neyazıkki...herkesin hormonlarının böbreklerden süzülüp idrara geçme süresi farklı oluyor. Yumurtlamadan 12 gün sonra geçmiş oluyor ama kesin varsa çıkıyor. Çok merak ediyorsanız kan testi yaptırın ama nacizane tecrübelerimden dolayı biliyorum heyecan yapıyorsunuz ama adetin 2 gün geçmesini bekleyin ama yine de sizin kararınız tabi...benim bat 5 ocak eşim erken gebelik testi almış predictor early 6 günde öncesinde bile payılma payı çok düşükmüş sözde hamileliğin her belirtisini yaşıyorum test negatif çıktı çok üzüldüm belirtilerimin psikolojik olacağını sanmıyorum bu ay en umutsuz ayımdı ve diğer aylardan farklı belirtiler yaşıorum hala devam ediyo sizce testte güvenmeliyim çok mu erken yapmışım testi
Amin canımmm, ne güzel dilekler onlar öyleCanlarim 2015 te kalsin butun sıkıntılarımız ve 2016 hep mutluluk,saglik,huzur ve minicik mucizeleri getirsin her birimize. Allah'ım anne olmayi bekleyenlere saglikla dogum yapmayi, bebek haberi almayi bekleyenlere mujdeli haber almayi nasip etsin inşallah.
Erken yapmışsın tatlım, o testlere pek güven olmuyor neyazıkki...herkesin hormonlarının böbreklerden süzülüp idrara geçme süresi farklı oluyor. Yumurtlamadan 12 gün sonra geçmiş oluyor ama kesin varsa çıkıyor. Çok merak ediyorsanız kan testi yaptırın ama nacizane tecrübelerimden dolayı biliyorum heyecan yapıyorsunuz ama adetin 2 gün geçmesini bekleyin ama yine de sizin kararınız tabi...
sağlık ocağındaki dr.um zaten adet geçmeden kan testi yaptırmıyo geçmeden gelme diyo bende beklemeye karar verdim inşallah umutlarım yıkılmaz
foloc asitin en baris belirtisi mide bulantısıdır canım genellikle olur.Doktorum söylemişti ben 7 aydır kullanıyorum bende bulantı yamadı tok karnına al folbiol kullanıyorum ben...Kizlar bugun aksam ilk defa folik asit kullandim biraz mide bulantim oldu ilactan olabilir mi ? Kullanan arkadaslarda boyle bir durum yasandi mi ilk baslarda ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?