• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
15 Aralıkta Doktora gitmiştim kontrole yumurtlama ne zaman dedim yumurtlama olmuş dedi bende o gün dediği için 14-15 Aralık diyorum son adet tarihim 3 Aralık ve 28 -29 günde bir adet oluyorum. Yani bu durumda erken yumurtlama olmuş oluyo. O yüzden çok merak ediyorum luteal faz sabit mi diye
Anladım cnm peki klomen falan yada başka bir ilaç kullanmadıysan yarın kan testine git.bu tarz ilaçlar lüteal fazı geciktirebiliyır

İnş canlar kanamamda azaldı. Birde 2 gün sınra soğan kürüne başlamayı düşünüyorum iyice içim temixlensin diye...kuzlar sizede tavsiye ederim, faydası var zararı yok...
Ben de kesinlikle yapacağım regl bekliyorum regl7 de sabah akşam aç yada yemekten bir saat sonra 5 dk iki bardak suda kaynatılıyor;)

Anladım cnm peki klomen falan yada başka bir ilaç kullanmadıysan yarın kan testine git.bu tarz ilaçlar lüteal fazı geciktirebiliyır
Yok hiç birşey kullanmadım artık öyle yapıcam bakalım. Adet olacağıma dair hiç bir belirti yok çünkü ne akıntı ne karın ağrısı ne sinir stres ne tatlı krizi adet sonrası gibiyim.

Yok hiç birşey kullanmadım artık öyle yapıcam bakalım. Adet olacağıma dair hiç bir belirti yok çünkü ne akıntı ne karın ağrısı ne sinir stres ne tatlı krizi adet sonrası gibiyim.
Test vakti gelmiş cnm inşallah güzel haberlerle gelirsin

Iyi cnm çok sevindim Beta zaten Bayağı düşmüştü senin korunmana gerek yoktu sanırım inşallah bu ay Bebeğin gelir
Eşim adet olduktqn sonra anlamış ama ben hiç korunmanıza gerek yok diye anladım...ne yapacağıma karar veremedim, bi sıkıntı olurmu sence? Yoksa ben oluruna bırakmak istiyorum aslında...

Eşim adet olduktqn sonra anlamış ama ben hiç korunmanıza gerek yok diye anladım...ne yapacağıma karar veremedim, bi sıkıntı olurmu sence? Yoksa ben oluruna bırakmak istiyorum aslında...
Cnm seninki doğal yolla düştü bu durumda genellikle beklemiyorlar ama kafanda soru işareti varsa bu ay SOĞAN kürü dene bir sonraki ay başla Çalışmalara benimki kürtaj 2. Regl bekleyeceğim

Cnm seninki doğal yolla düştü bu durumda genellikle beklemiyorlar ama kafanda soru işareti varsa bu ay SOĞAN kürü dene bir sonraki ay başla Çalışmalara benimki kürtaj 2. Regl bekleyeceğim
cnm ozmn zaman ne getirirse ona göre hareket edeyim. Seninde bişey kalnadı cnm yine çalışmalara devam ve busefer sağlıklı minişler gelsin inş

benim bat 5 ocak eşim erken gebelik testi almış predictor early 6 günde öncesinde bile payılma payı çok düşükmüş sözde hamileliğin her belirtisini yaşıyorum test negatif çıktı çok üzüldüm belirtilerimin psikolojik olacağını sanmıyorum bu ay en umutsuz ayımdı ve diğer aylardan farklı belirtiler yaşıorum hala devam ediyo sizce testte güvenmeliyim çok mu erken yapmışım testi :(

benim bat 5 ocak eşim erken gebelik testi almış predictor early 6 günde öncesinde bile payılma payı çok düşükmüş sözde hamileliğin her belirtisini yaşıyorum test negatif çıktı çok üzüldüm belirtilerimin psikolojik olacağını sanmıyorum bu ay en umutsuz ayımdı ve diğer aylardan farklı belirtiler yaşıorum hala devam ediyo sizce testte güvenmeliyim çok mu erken yapmışım testi :KK43:
Erken yapmışsın tatlım, o testlere pek güven olmuyor neyazıkki...herkesin hormonlarının böbreklerden süzülüp idrara geçme süresi farklı oluyor. Yumurtlamadan 12 gün sonra geçmiş oluyor ama kesin varsa çıkıyor. Çok merak ediyorsanız kan testi yaptırın ama nacizane tecrübelerimden dolayı biliyorum heyecan yapıyorsunuz ama adetin 2 gün geçmesini bekleyin ama yine de sizin kararınız tabi...

Canlarim 2015 te kalsin butun sıkıntılarımız ve 2016 hep mutluluk,saglik,huzur ve minicik mucizeleri getirsin her birimize. Allah'ım anne olmayi bekleyenlere saglikla dogum yapmayi, bebek haberi almayi bekleyenlere mujdeli haber almayi nasip etsin inşallah. :21::21::21:
Amin canımmm, ne güzel dilekler onlar öyle;) siz hamileler de sağlıkla alın kucağınıza inşallah;)

İyi yıllar kızlarrr;)

Erken yapmışsın tatlım, o testlere pek güven olmuyor neyazıkki...herkesin hormonlarının böbreklerden süzülüp idrara geçme süresi farklı oluyor. Yumurtlamadan 12 gün sonra geçmiş oluyor ama kesin varsa çıkıyor. Çok merak ediyorsanız kan testi yaptırın ama nacizane tecrübelerimden dolayı biliyorum heyecan yapıyorsunuz ama adetin 2 gün geçmesini bekleyin ama yine de sizin kararınız tabi...

sağlık ocağındaki dr.um zaten adet geçmeden kan testi yaptırmıyo geçmeden gelme diyo bende beklemeye karar verdim inşallah umutlarım yıkılmaz

Kizlar bugun aksam ilk defa folik asit kullandim biraz mide bulantim oldu ilactan olabilir mi ? Kullanan arkadaslarda boyle bir durum yasandi mi ilk baslarda ??
foloc asitin en baris belirtisi mide bulantısıdır canım genellikle olur.Doktorum söylemişti ben 7 aydır kullanıyorum bende bulantı yamadı tok karnına al folbiol kullanıyorum ben...

Back