• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Neeeee düşütn müüüü kuzummmm birseyın varmıııı neden dıkkat etmıyorsun bı doktora gıtsene özele .....

Kuzum dün öğlen saatleriydi kalcamin üstüne düştüm bişey olmadi şükür dün hic agrim yoktu yattim kalktim simdi kemiklerim ağrıyor sadece. Gitsem bile napcak ki kan testi vercek onu da dün yaptırdım düşmeden önce. Bilemedim bişey olsa kanama falan olurdu herhalde. Gitsem kan testi yapacak cok kararsizim

Kuzum dün öğlen saatleriydi kalcamin üstüne düştüm bişey olmadi şükür dün hic agrim yoktu yattim kalktim simdi kemiklerim ağrıyor sadece. Gitsem bile napcak ki kan testi vercek onu da dün yaptırdım düşmeden önce. Bilemedim bişey olsa kanama falan olurdu herhalde. Gitsem kan testi yapacak cok kararsizim
Kuzum cok dıkkat et ya . belkı derler ya o ankı sıcaklığıyla hıssetmemışındır . Allahım senıde bebışınıde korusun

Kuzum cok dıkkat et ya . belkı derler ya o ankı sıcaklığıyla hıssetmemışındır . Allahım senıde bebışınıde korusun

Kuzum rabbim korur inşallah bende tedirginim ama zaten yarın kan testine gidicem bugun bidaha gitmeyim dedim. Karın yada kasık ağrım yok şükür kemiklerim acıyor sadece

Kuzum rabbim korur inşallah bende tedirginim ama zaten yarın kan testine gidicem bugun bidaha gitmeyim dedim. Karın yada kasık ağrım yok şükür kemiklerim acıyor sadece
tamam canım ıcını ferah tut sen . o hamılesın ya kemıkler o yüzden ağrıyordur . doktora düştüğünü kesın söyle . inş kan testın 2 kat artmıştır ....

Geçmiş olsun kendine dikkat et ben de kıza hamile iken kaymıştım iki bacağım ayrıldı hooop yere düştüm.birşey olmaz inşallah Allah'ın izni ile sen kötüyü aklına getirme Dediğin gibi birşey olsa leke başlardı.sağlıklı bebek kolay kolay düşmez yarın kan testi sonucunu yaz inşallah katlar kendine de dikkat et

Geçmiş olsun kendine dikkat et ben de kıza hamile iken kaymıştım iki bacağım ayrıldı hooop yere düştüm.birşey olmaz inşallah Allah'ın izni ile sen kötüyü aklına getirme Dediğin gibi birşey olsa leke başlardı.sağlıklı bebek kolay kolay düşmez yarın kan testi sonucunu yaz inşallah katlar kendine de dikkat et

Tamam canım yazıcam mutlaka netten baktım ilk aylarda çok korunakli oluyormus kolay kolay etkilenmez yaziyordu insallah öyledir. Bakalim yarın yaptırınca yazarım mutlaka sonucu insallah katlanmış olur degerim. Bat gunum bugun :)

vESON CAnım nbr bugun sabah atesım 36.9 nedense

Kızlar dün karda kaydim düştüm bugün belim yanlarındaki kemiklerim sizliyor. Birazda korkuyorum netten baktım karnına darbe almadığın sürece sorun olma diyor ama korkuyorum yine de bisey olmaz insallah

Canimm cok geçmis olsun insallah bir sorun yoktur

İyi aksamlar kizlar bugun adetten sonraki 28.gunum ve bu sabahtan beri kasik agrilarim basladi batma seklinde gogus uclarimda acimaya basladi insallaah hamilelik belirtisidir...

Canimm cok geçmis olsun insallah bir sorun yoktur

Sag ol canim yarin kan testi yaptircam bakalim insallah yoktur. Su ana kadar herhalde bir kanama falan olmadi zaten karnim darbe almadi kayip kalcamin ustune oturdum kaldim :) bu konuda stresliyim biraz bende dunden beri hemen yarin olsun sonuclarim guzel ciksin dua boyle :)

İnsallah cnm ya benim icin her lavaboya gidisimde acaba dedigim haftaya geldim gidip kan testi mi yaptirsam diyorum beklemeden aman

Kizlar persembe 12 de yaptirmistim 83 cikmist bugun sabah 8 de yaptirdim 160 cikti dusuk geldi bana ama sizce :( korkuyorum kadin dogum doktoruna gostersem mi

Back