- 25 Ağustos 2015
- 1.464
- 986
- 123
- 31
cnm muhtemelen eşin doğru anlamış.şuan düşük kanaman var.düşük kanaman bittikten sonra en az 2 hafta birşey yapma enfeksiyonel bir durum oluşabilir dedi doktor bana.bende öyle yaptım zaten 40 gün sonra tekrar adet oldum.rahim kendini toparlasın bence zorlama hemenEşim adet olduktqn sonra anlamış ama ben hiç korunmanıza gerek yok diye anladım...ne yapacağıma karar veremedim, bi sıkıntı olurmu sence? Yoksa ben oluruna bırakmak istiyorum aslında...
foloc asitin en baris belirtisi mide bulantısıdır canım genellikle olur.Doktorum söylemişti ben 7 aydır kullanıyorum bende bulantı yamadı tok karnına al folbiol kullanıyorum ben...
Nerden anladın canımyumurtam çatladı bugün :)
Bugün kaç cıktı pekı canımKızlar doktorum gideceğim hastanede iki gunde bir kan testi yaptirmami söylemişti bugün yaptirdim o yuzden c.tesi yine yaptircam p.tesi de doktora goruneyim diyorum gitmek icin erken mi sizce ?
Nerden anladın canım
Bugün kaç cıktı pekı canım
Maaşallah annesı ne güzel artmış rabbım dahada artırsın . bende ıyıyım canım regılı bekliyorum doktora gıtmek ıcn . klomen kullanarak yumurtası buyuyup çatlayan bı kızla konuştum maaşallah daha ılk kullanımda 4 test yapmış 4 u de pozıtıf . zaten 2 güne doktor kontrolüne gıtmış doktor çatlamış demış doktor gun aşırı da ılışkı önermış oda 14 gun full degerlendırmış şükür hamıle hafta sonu özelde kan verecek . banada umut oldu sımdı hasta olmayı bekliyorum83 çıktı kuzum sonucu alamadım telefonla öğrendim kadın öyle dedi doğrudur inşallah
Maaşallah annesı ne güzel artmış rabbım dahada artırsın . bende ıyıyım canım regılı bekliyorum doktora gıtmek ıcn . klomen kullanarak yumurtası buyuyup çatlayan bı kızla konuştum maaşallah daha ılk kullanımda 4 test yapmış 4 u de pozıtıf . zaten 2 güne doktor kontrolüne gıtmış doktor çatlamış demış doktor gun aşırı da ılışkı önermış oda 14 gun full degerlendırmış şükür hamıle hafta sonu özelde kan verecek . banada umut oldu sımdı hasta olmayı bekliyorum
Cok ıyıyım şükür o arkadaş moral verdıAynrn kuzum uzme kendini rabbim ol derse olur öyle düşün ve dua et bol bol :)
Cok ıyıyım şükür o arkadaş moral verdı
Amin inş canımmmBu arada sağ ol kuzum şükür artiyor insallah c.tesine daha da artar :) darısı başınıza insallah rabbim hepimize 2016 da güzellikler nasip etsin insallah
Tüp bebeğe gerek yok çünkü hamile kalabiliyormuşsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bol bol oku cnm sorun yoksa yapacak başka da birşey yok Herşeyin hayırlısı
İnşallah tüp bebeğe falan gerek kalmadan hamile kalıp, sağlıklı bir süreç geçirip, bebişlerimizi kucağımıza alacağızTüp bebeğe gerek yok çünkü hamile kalabiliyormuşsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bol bol oku cnm sorun yoksa yapacak başka da birşey yok Herşeyin hayırlısı
Canım zaten kanama bitmeden bende bişey olmasını düşünmüyorum. Geçen kürtajımda senin dediğin gibi demişti ama busefer kese bile oluşmadan düşük yaptığım için dr. Bi sıkıntı olmayacağını söyledi. Belki senin biraz daha ilerleyen süreçte olmuştur düşüğün...biraz toparlanayım, oluruna bırakmayı düşünüyorum canım...allah büyüktür zatrn rahim toparlandıysa olur, olmazsa da bekleyeceğiz zaten...inş senin de hakkında hayırlısı olsun cnmcnm muhtemelen eşin doğru anlamış.şuan düşük kanaman var.düşük kanaman bittikten sonra en az 2 hafta birşey yapma enfeksiyonel bir durum oluşabilir dedi doktor bana.bende öyle yaptım zaten 40 gün sonra tekrar adet oldum.rahim kendini toparlasın bence zorlama hemen
Canım inş alanında uzman bir dr bulur ve ona güvenirsin. Onunla devam edersin... Hangi şehirdesin bilmiyorum ama ankaradaydan tavsiye edeceğim bir dr var eğer istersen...Teşekkürler canım. Tüp bebekte kaliteli yumurta ve kaliteli sperm seçiliyormuş ya ondan dolayı tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Daha yeni düşük yaptığım için biraz bekliycem şubat ayı gibi ya tüp bebek yaptırcam yada başka bir doktora daha gitcem. Bu konu için o kadar çok doktora gittim ki hepsi farklı şeyler söylüyor. Hiç gebe kalamazsın diyen bile oldu ki 1 ay sonrası hamileydim. Kafam çok karışık...
Neeeee düşütn müüüü kuzummmm birseyın varmıııı neden dıkkat etmıyorsun bı doktora gıtsene özele .....Kızlar dün karda kaydim düştüm bugün belim yanlarındaki kemiklerim sizliyor. Birazda korkuyorum netten baktım karnına darbe almadığın sürece sorun olma diyor ama korkuyorum yine de bisey olmaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?