Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Yeni yıl bana önce eşimi getirdi evlendik sonra burasını kattı sizlerle tanıştım ve bebeğim geldi kısa sürede kaybettim Bebeğimi aldı benden.hem güzel hem acı şeyler yaşadım hepimiz öyle galiba .. kızlar bu yeni yıl 2016 hamile olanlara bebeklerini kucagina almayi sağlıklı bi ömür versin inşallah bizlere de bebek nasip etsin inşallah çok yıllar boyunca her seyimizi paylaşalım burada cocuklarimizin her anlarını mutlu güzel ya da kötü gunlerimizi destek olalım yine birbirimize sizleri iyi ki tanıdım kadınlar kulübü ailesi sizi seviyorum yeni yiliniz kutlu olsun

Eşim adet olduktqn sonra anlamış ama ben hiç korunmanıza gerek yok diye anladım...ne yapacağıma karar veremedim, bi sıkıntı olurmu sence? Yoksa ben oluruna bırakmak istiyorum aslında...
cnm muhtemelen eşin doğru anlamış.şuan düşük kanaman var.düşük kanaman bittikten sonra en az 2 hafta birşey yapma enfeksiyonel bir durum oluşabilir dedi doktor bana.bende öyle yaptım zaten 40 gün sonra tekrar adet oldum.rahim kendini toparlasın bence zorlama hemen

foloc asitin en baris belirtisi mide bulantısıdır canım genellikle olur.Doktorum söylemişti ben 7 aydır kullanıyorum bende bulantı yamadı tok karnına al folbiol kullanıyorum ben...

Sağ ol canım bende folidoce kullaniyorum dun ac karnina aldım prospektus de öyle yazıyordu. Tok aldığımda sorun olmaz dimi ?

Kızlar doktorum gideceğim hastanede iki gunde bir kan testi yaptirmami söylemişti bugün yaptirdim o yuzden c.tesi yine yaptircam p.tesi de doktora goruneyim diyorum gitmek icin erken mi sizce ?

Kızlar doktorum gideceğim hastanede iki gunde bir kan testi yaptirmami söylemişti bugün yaptirdim o yuzden c.tesi yine yaptircam p.tesi de doktora goruneyim diyorum gitmek icin erken mi sizce ?
Bugün kaç cıktı pekı canım

83 çıktı kuzum sonucu alamadım telefonla öğrendim kadın öyle dedi doğrudur inşallah
Maaşallah annesı ne güzel artmış rabbım dahada artırsın . bende ıyıyım canım regılı bekliyorum doktora gıtmek ıcn . klomen kullanarak yumurtası buyuyup çatlayan bı kızla konuştum maaşallah daha ılk kullanımda 4 test yapmış 4 u de pozıtıf . zaten 2 güne doktor kontrolüne gıtmış doktor çatlamış demış doktor gun aşırı da ılışkı önermış oda 14 gun full degerlendırmış şükür hamıle hafta sonu özelde kan verecek . banada umut oldu sımdı hasta olmayı bekliyorum

Aynrn kuzum uzme kendini rabbim ol derse olur öyle düşün ve dua et bol bol :)

Tüp bebeğe gerek yok çünkü hamile kalabiliyormuşsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bol bol oku cnm sorun yoksa yapacak başka da birşey yok Herşeyin hayırlısı

Teşekkürler canım. Tüp bebekte kaliteli yumurta ve kaliteli sperm seçiliyormuş ya ondan dolayı tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Daha yeni düşük yaptığım için biraz bekliycem şubat ayı gibi ya tüp bebek yaptırcam yada başka bir doktora daha gitcem. Bu konu için o kadar çok doktora gittim ki hepsi farklı şeyler söylüyor. Hiç gebe kalamazsın diyen bile oldu ki 1 ay sonrası hamileydim. Kafam çok karışık...

Tüp bebeğe gerek yok çünkü hamile kalabiliyormuşsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bol bol oku cnm sorun yoksa yapacak başka da birşey yok Herşeyin hayırlısı
İnşallah tüp bebeğe falan gerek kalmadan hamile kalıp, sağlıklı bir süreç geçirip, bebişlerimizi kucağımıza alacağız

Canım zaten kanama bitmeden bende bişey olmasını düşünmüyorum. Geçen kürtajımda senin dediğin gibi demişti ama busefer kese bile oluşmadan düşük yaptığım için dr. Bi sıkıntı olmayacağını söyledi. Belki senin biraz daha ilerleyen süreçte olmuştur düşüğün...biraz toparlanayım, oluruna bırakmayı düşünüyorum canım...allah büyüktür zatrn rahim toparlandıysa olur, olmazsa da bekleyeceğiz zaten...inş senin de hakkında hayırlısı olsun cnm

Canım inş alanında uzman bir dr bulur ve ona güvenirsin. Onunla devam edersin... Hangi şehirdesin bilmiyorum ama ankaradaydan tavsiye edeceğim bir dr var eğer istersen...

Kızlar dün karda kaydim düştüm bugün belim yanlarındaki kemiklerim sizliyor. Birazda korkuyorum netten baktım karnına darbe almadığın sürece sorun olma diyor ama korkuyorum yine de bisey olmaz insallah

Kızlar dün karda kaydim düştüm bugün belim yanlarındaki kemiklerim sizliyor. Birazda korkuyorum netten baktım karnına darbe almadığın sürece sorun olma diyor ama korkuyorum yine de bisey olmaz insallah
Neeeee düşütn müüüü kuzummmm birseyın varmıııı neden dıkkat etmıyorsun bı doktora gıtsene özele .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…