Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662

Aynen kuzum ara ara agriyip geçiyor. Bakalim insallah saglikli bir gebeliktir

Aynen kuzum ara ara agriyip geçiyor. Bakalim insallah saglikli bir gebeliktir
İnşallah canim. Simdi kese gorunecek, bebek var mi? bebek gorunecek, kalp atisi var mi? Sonra 2 li test vs. Hep korku ve stresle geçiyor. Ne kadar rahat olursan o kadar iyi. Allahim kucagina saglikla almayi nasip etsin

Yes baby!
Ben sok ben iptal
Dusun onu bile yaptım daha napicam
Benn yapamadımm
Yapamıyorum. Bırakamıyorum..
Aza indiriyorum ama kökten bırakamıyorum, bu konuda iradem okadr ama okadr zayıf kii
normalde günde 1 paket içiyordum, hamile olduğumu öğrendiğimden beri güde 7 8 e indirdim sayılır belkide 9 10.

İnşallah canim. Simdi kese gorunecek, bebek var mi? bebek gorunecek, kalp atisi var mi? Sonra 2 li test vs. Hep korku ve stresle geçiyor. Ne kadar rahat olursan o kadar iyi. Allahim kucagina saglikla almayi nasip etsin
Ben şuan merakla kesenin görünmesini bekliyorum. :Umarım salı günü gittiğimde görebilirim. Keşke kalp atışınıda ozaman duyabilsemm :)
Hep birşeyleri bekliyoruzz :)

Ben şuan merakla kesenin görünmesini bekliyorum. :Umarım salı günü gittiğimde görebilirim. Keşke kalp atışınıda ozaman duyabilsemm :)
Hep birşeyleri bekliyoruzz :)
İnşallah duyarsin canim kisa zamanda grnelde 6. Haftada duyuluyor ben 5+3 te gormustum ama duymamistim.

İnşallah duyarsin canim kisa zamanda grnelde 6. Haftada duyuluyor ben 5+3 te gormustum ama duymamistim.
5+1 de cağırdı işte benide doktor.
Daha ailelerede söylemedik :) Salı günü bi gidelim bakalım doktora o akşam çay içmeye çağırıp aileleri öyle söylemeyi planlıyorz

Valla bana bi his geldi de biraktim. Ki beni biliyorsun yani. Sana da gelir o his zaten o olmadan birakilmiyor "aaa zararli aa soyle aaa boyle" diyecek degilim. Icenler de var. Dunyanin sonu degil sikma canını.

Sabaha karsi ruyamda ovulasyon testi yapiyodum. Ben ikinci cizgiyi hic kipkirmizi gormedim. Iki kere koyulasti ama yeterince degil. Ama ruyamda nasil bir testse bi parmak boyundaki testte 3 mt falandi ikinci cizgi. Tasmis hep fayanslara falan uyanip neye ugradigimi sasirdim

Dun asiri beyaz ve bayagi uyduruk joleler olur ya sert, oyle bir akintim geldi. Pecetede dagilmadi oyle bir sey. Koku, kasinti vs hicbir sey yok. Boyle bi belirti yok di mi? Bu baska bir sey?

Ben akıntıyla ilgili pek bişey söyleyemicemm kuzum çünkü bende pek akıntı takip etmedim yani normalde de azıcık üşümeyle deli gibi akıntım olur da o yüzden :)

Beklee bekle azıcık dahaa :) Bat a nekadar vardı şimdi senin?

Benim tam duzenli degil adetlerim. Hapla korundum falan ya. 26 32 gun arasi diyorum. En maksimuma kosa kosa 10u gibi test yapabilirim.

Kizlar ben tekrar kan testi ne zaman yaptirmaliyim ? Su ana kadar yaptirdiklarimin hicbiri p.tesi gidecegim hastaneden degil. Acaba gitmeden bir de orada mi yaptirsam yoksa p.tesi direk gitsem mi ?

Benim tam duzenli degil adetlerim. Hapla korundum falan ya. 26 32 gun arasi diyorum. En maksimuma kosa kosa 10u gibi test yapabilirim.
Baya da varmışş canım yaa. Beklemesi sabretmesi zor olucak ama bi uğraşmı bulsan kendine acebaaa

Benim en iyi yani adetimin dakik olmasıydı. 25inde hastalanıcaksam ya sabahına ya aksamına mutlaka hastlanırdm.
Buarada sakın erken gebelik testi falan alma. Hem gereksiz pahalı hemde gerek yok. En erken kan da çıkıyor zaten.

Kizlar ben tekrar kan testi ne zaman yaptirmaliyim ? Su ana kadar yaptirdiklarimin hicbiri p.tesi gidecegim hastaneden degil. Acaba gitmeden bir de orada mi yaptirsam yoksa p.tesi direk gitsem mi ?
Valla bende yaptırmadım hiç bidaha kan. İlk testte çift çizgi görünce yaptırdım bidaha da hiç baktırmadım.
Baktırsamıydım ki acaba bilemedim

Veson canım yeni giriyorum yoktum ne zamandır. Hadi bakalım şimdi on beş güne mi hastalanicaksin benimde adet duzenleyicim beş tane kaldı doktor vermişti ne zaman adet olucam acaba kürtaj 7 aralıkta oldum

Veson canım yeni giriyorum yoktum ne zamandır. Hadi bakalım şimdi on beş güne mi hastalanicaksin benimde adet duzenleyicim beş tane kaldı doktor vermişti ne zaman adet olucam acaba kürtaj 7 aralıkta oldum
Bugün 35. Gün 30. Gün yumurta Çatladı ovulasyondan 14-15 gün sonra regl gelir genellikle bekliyorum Dr bana düzenleyici vermedi belki seninki erken gelir.gelişmeleri haberdar ederim

Kızlar merhaba bugün bat ama adet olacağıma dair hiç bir belirti yok sabah idrar testi yaptım negatif doktorun dediğine göre yumurtlama 14-15 Aralıkta olmuş yumurtlama tarihine göre en geç dün adet olmam gerekmez miydi?

Bugün 35. Gün 30. Gün yumurta Çatladı ovulasyondan 14-15 gün sonra regl gelir genellikle bekliyorum Dr bana düzenleyici vermedi belki seninki erken gelir.gelişmeleri haberdar ederim
Canım merhaba adet mutlaka yumurtlamadan 14-15 gün sonramı olur benim yumurtlama 14-15 Aralık hala gelen giden yok idrar testi yaptım negatif. Bi yerde okumuştum adet gecikmezmiş yumurtlama gecikirmiş yumurtlamadan sonraki süre luteal faz oluyormuş 14 gün sabitmiş. Sen yazınca sormak istedim.

Cnm herkes için bu 14 değildir.lüteal faz 10-16 gün Arasında değişir.herkesin lüteal faz süresi sabittir ve değişmez sadece1-2 gün oynama olur.benim lüteal fazım 14-15 gündür.ovulasyon takibi mi yaptın yoksa 14-15 Aralık diye tahmin mi yapıyorsun?

15 Aralıkta Doktora gitmiştim kontrole yumurtlama ne zaman dedim yumurtlama olmuş dedi bende o gün dediği için 14-15 Aralık diyorum son adet tarihim 3 Aralık ve 28 -29 günde bir adet oluyorum. Yani bu durumda erken yumurtlama olmuş oluyo. O yüzden çok merak ediyorum luteal faz sabit mi diye

Gözün Aydın cnm sıfırlıyor

İnş canlar kanamamda azaldı. Birde 2 gün sınra soğan kürüne başlamayı düşünüyorum iyice içim temixlensin diye...kuzlar sizede tavsiye ederim, faydası var zararı yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…