Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sakın korkma eylül ayındaki hamileliğimde bende aynı sorunu yaşadım sağlıksız gebelik kürtaja gerek yok adet olur gibi düşük yaparsın dedi.senle alakalı değil sağlıkısz gebelik vücutta durmaz yumurta evrimini tamamlayamamış dedi ve ben doktorun söylediği tarihten ortalama 10.15 gün sonra yaptım düşüğü adet gibi oldu 5 gün sürdü.tam 40 gün sonra tekrar adet gördüm.rahat ol şimdi tekrar deniyoruz bakalım hayırlısı.charmant canım testlerinde bencede çok önemli bir problemin yok inş. Sorunsuz bi şekilde herşey hallolur busefer...bu aynı korunmayı bırakıyırsunuz?
Arkadaşlar buarada ben tüm ilaçları bıraktım. Dr. Öyle söyledi...iğnede yapmıyorum. Halen hiçbir lekem gelmedi dr a ne zaman düşük yaparım dedim. Süre verirsem kafaya takarsın dedi. İnş. Sorunsuz bi şekilde olur düşüğüm...şuan bi korku kapladı...süreci bilememek çok kötü...
Bugun nasil adet oldun mu yoksa hala yok mu?
Canimmm azonce dayanamadim test yaptim Allaahimm insallah testte yanlislik yokturrBugun nasil adet oldun mu yoksa hala yok mu?
Insallah pat pat patlasin bu topik bebislerle yeni yilda
Canimmm azonce dayanamadim test yaptim Allaahimm insallah testte yanlislik yokturr
10Dk dir kesintisiz ağlıyorum. Simdi giyinip hastaneye gidicem kandan baktiricam
İnşallahh canım inşallah.heyoooo çok net çizgi canım, ayy hadi kan testi ile de ver bize müjdeyi inş
İnşallahh canım inşallah.
Daha çıkamadım evden.
Azsonra çıkıcam, kv dışarıya çıkmıştı maaş kartımı ona vermiştim para çeksin diye. O gelsnde öyle çıkıcam.
Özele gidicem mecbur 2 saate sonuç veriyolar
Ayyyyy canim gozunaydin,inşallah kan testinde iyi cikar. Allah tamamina erdirsin.Canimmm azonce dayanamadim test yaptim Allaahimm insallah testte yanlislik yokturr
10Dk dir kesintisiz ağlıyorum. Simdi giyinip hastaneye gidicem kandan baktiricam
ayyy yuppiiii diptis diptis diptisCanimmm azonce dayanamadim test yaptim Allaahimm insallah testte yanlislik yokturr
Geleceeekk o geleceekkk19:30 da cikicak sonuc insallah hayirli bir sonuc gelir
Canim oncelikle 2 degil tek birliktelik bile yeterli hamile kalabilmek icin onemli olan yumurtanin catlamasina denk getirebilmek. Ben ovulasyon testi kullandim. Ovulasyon testim 2 gun pozitifti. Ilk pozitif oldugu gun ve negatife dustugu gun birliktelik oldu. Bu 2 birliktelikten birinde hamile kaldim. Birliktelikten sonra ayagi havaya dikmek yerine secde pozisyonunda bekledim 5-10dk. (Boylece spermlerin yumurtaya dogru gitmesi saglaniyormus) kisa zamanda sende hamile kalirsin inşallah.ayy ne güzel ya özendim valla herkes hamiş kalmış
serephonede ilk ayım bakalım ilacımı içtim ama maalesef doktor adetin 14.günü ile 22.günü gün aşırı ilişki demişti biz eşimin iş yoğunluğu sebebiyle 17.ve 19.günü değerlendirebildik,sadece 2 birliktelikle hamile kalınır mı o da meçhul..
,kızlarrr hamile kalanlara sesleniyorum yaptığınız özel bişeyler oldu mu ?sık mı birliktelik le hamile kaldınız çatlıcam meraktan.
Canim benim adetimr yakin sut beyazi seklinde akintim olurdu her zaman. Hsmilr kaldigim ayda o sekildeydi. Daha sonra sonra akinti koyulasti ve krem kivami oldu. Bu hamilelik belirtisi olabilir. İnşallah hamilesindir.Kızlar merhaba adetime 3 gün var ve rahim gayet kuru ama arada beyaz krem gibi akıntı geliyor sürekli değil gebelik belirtisi olabilir mi?
inşallah canım o pozisyonu yeni duydum bak ,ben artık ovulasyonlara inanmıyorum her ay tutar dım kıpkırmızı olurdu sürekli değerlendirirdik ama ekim ayında yine ovulasyon tutmuştum diğer yandan doktorum progesteron yumurtam gelişip çatlıyor mu diye kan vermemi istedi ve sonuç yumurtlama olmamış değerim 5 di,10 ve üzeri olması gerekiyormuş o ay da ovulasyon tutmuştum kıpkırmızı yumurtluyorsun diyordu ama yalanmış...Canim oncelikle 2 degil tek birliktelik bile yeterli hamile kalabilmek icin onemli olan yumurtanin catlamasina denk getirebilmek. Ben ovulasyon testi kullandim. Ovulasyon testim 2 gun pozitifti. Ilk pozitif oldugu gun ve negatife dustugu gun birliktelik oldu. Bu 2 birliktelikten birinde hamile kaldim. Birliktelikten sonra ayagi havaya dikmek yerine secde pozisyonunda bekledim 5-10dk. (Boylece spermlerin yumurtaya dogru gitmesi saglaniyormus) kisa zamanda sende hamile kalirsin inşallah.
Maşallah maşallah daha ne yanlışlığı pozitif çok şükürCanimmm azonce dayanamadim test yaptim Allaahimm insallah testte yanlislik yokturr
En az 300 bence19:30 da cikicak sonuc insallah hayirli bir sonuc gelir
Bat senin için 20 Ocak yazıyor nasıl oluyor??Canimmm azonce dayanamadim test yaptim Allaahimm insallah testte yanlislik yokturr
Canim ayni seyi bende yasadim.benimde 4.72 gibi bisey cikmisti. Aslinda ovulasyon yanlis degil lh hormonu yukseldiginde pozitif oluyor, progesteron yumurtanin saglikli buyuyuo catladigini gosteriyor. Aslinda yumurta catliyor ama ya kaliteli degil ya yeterince buyumemis oluyor. Ben progesterona baktirdiktan 3 ay sonra hamile kaldim, kafamada cok takmistim catlamiyor, buyumuyr diye. İnşallah kisa zamanda sende guzel haberler verirsin bize. Stres yapma, moral cok onemliinşallah canım o pozisyonu yeni duydum bak ,ben artık ovulasyonlara inanmıyorum her ay tutar dım kıpkırmızı olurdu sürekli değerlendirirdik ama ekim ayında yine ovulasyon tutmuştum diğer yandan doktorum progesteron yumurtam gelişip çatlıyor mu diye kan vermemi istedi ve sonuç yumurtlama olmamış değerim 5 di,10 ve üzeri olması gerekiyormuş o ay da ovulasyon tutmuştum kıpkırmızı yumurtluyorsun diyordu ama yalanmış...
Bat senin için 20 Ocak yazıyor nasıl oluyor??[/QUOTE
Canim ben yazayim merakini gidermek icin. Gecende pembe leke gelince Pokahontass adet oldugunu sanmisti. Sonrasinda devam etmedi dedi. Yerlesme lekelenmesiydi sanirim