• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canım pozitif dusun bebis icin bu çok önemli :) her şey güzel olacak unutma :)
Aminn canım.
Çok teşekkürler güzel dileklerinizz içinn.
Umarım en yakın zamanda sizlerin de meleği sizlerle beraber olur inşallah.
Ama dediğim gibi birde adet bittikten sonra ki ilişkiyi deneyin belli mi olur :)

Ovulasyonun kaçıncı günü derken?
Bu ay hesaplamadım hiç, ilişkiye girdiğim günleride işaretlemedim, ovulasyon testide yapmadım. Bu ay 26 sında hastalanmam gerekiyordu sadece. 2 gün önce yanii.
Tebrik ederim canım kucağına almak nasip olur inşallah ,darısı bizim başımıza , kafandan çıkardığın zaman hamile kaldın galiba peki ilişki sıklığı nasıldı ben de onu merak ediyorum

Aminn canım.
Çok teşekkürler güzel dileklerinizz içinn.
Umarım en yakın zamanda sizlerin de meleği sizlerle beraber olur inşallah.
Ama dediğim gibi birde adet bittikten sonra ki ilişkiyi deneyin belli mi olur :)

Bizim adetin bitiminde iliski olur zaten planlamiyoruz genelde :) ayy canım çok sağ ol inşallah Rabbim bizlere de nasip eder bata son 4 dua et bizim için de :)

Tebrik ederim canım kucağına almak nasip olur inşallah ,darısı bizim başımıza , kafandan çıkardığın zaman hamile kaldın galiba peki ilişki sıklığı nasıldı ben de onu merak ediyorum
Canım ilişki sıklığı nasıl desem kafamıza estiği her an. Hani çocuk yapmak için değil.
Ayıptır söylemesi hani sınırlarımız yok planımızda yok heran yapabiliyoruz o işi.
Bazen 1 hafta boyunca hergun bazen araya 2 gün girdiği de oluyor.
Eşim zaten vardiyalı çalışıyor gecee 3te işten geliyor ozaman bile beni uyandırır yani hiç acımazz sabah işe gidicem diye :D

:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Kizlarrr cikti sonucummm
Allah saglikla kucagina almayo nasip etsin kuzum coook sevindim :KK76: doktora henuz gitmene gerek yok haftaya sali crs gidersen garanti olur:KK200: hadi bakalim guzel guzel hayaller kurun esinle bu arada iliskiye biraz ara verin bu donem az onceki yazini okudum nolur nolmaz :KK48:

Allah saglikla kucagina almayo nasip etsin kuzum coook sevindim :KK76: doktora henuz gitmene gerek yok haftaya sali crs gidersen garanti olur:KK200: hadi bakalim guzel guzel hayaller kurun esinle bu arada iliskiye biraz ara verin bu donem az onceki yazini okudum nolur nolmaz :KK48:
Aminn canımm tesekkur ederım. Yılbaşından sonra gideyim ozaman ben doktora napiim. Yermde duramıyorum gidesim var ama tutayım bari kendimi.

Canım ilişki sıklığı nasıl desem kafamıza estiği her an. Hani çocuk yapmak için değil.
Ayıptır söylemesi hani sınırlarımız yok planımızda yok heran yapabiliyoruz o işi.
Bazen 1 hafta boyunca hergun bazen araya 2 gün girdiği de oluyor.
Eşim zaten vardiyalı çalışıyor gecee 3te işten geliyor ozaman bile beni uyandırır yani hiç acımazz sabah işe gidicem diye :KK70:
Anladım tatlım siz güzel çalışmışsınız :)
Dua Et bize de hayırlısı ile bizde hamile kalalım

Cok sagolun kizlar darısı basiniza insallah.
Bian once sizde hamile kalirsiniz umarim.
Temmuz ayinda birakmistik korunmayi.
Hem yumrtlama gunu kovalamistim gecen aya kadar. Ama gecen ay iki arkadasimla konustgumda regl bitiminde hemen iliskiye girmisler ve o donem hamile kalmislar oyle soylediler yani.
Bende bu ay hastaligim bitii sabah temizlendm aksamina iliskiye girdik 2 3 gun devam ettik.
Heralde benimde o sekilde oldu diye dusunuyorum.
iyi geceler bizde eşimle 2 yıldır bebiş istiyoruz olmuyo bir sorun yok dedi doktorlar be bişey sormak istiyorum benim adetim 26 aralıkta bitti gün aşırı ilşkiye giriyoruz normalde eşim boşaldıktan sonra dpermler içeride kaırdı bu ay dışarı çıkıyo eşim çekildikten sonra böyle bişey yaşadınızmı siz adetin üstüne görmek olabilrmi

Back