- 14 Mayıs 2015
- 2.262
- 945
- 43
- 32
Çok şükür ıyıyım canım ne olsun oturuyorum öyle tv felan sen ne apıyorsun ...iyidir canım ne olsun. sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür ıyıyım canım ne olsun oturuyorum öyle tv felan sen ne apıyorsun ...iyidir canım ne olsun. sen nasılsın?
ben de adet olayım diye gün sayıyorum. bir an önce yeniden denemek için...Çok şükür ıyıyım canım ne olsun oturuyorum öyle tv felan sen ne apıyorsun ...
Hayırlısı ıle olursun inş . benımde doktor gunum yarın yumurta çatlamış mı ona bakılacakben de adet olayım diye gün sayıyorum. bir an önce yeniden denemek için...
Adetin olduysa sorun olmaz kuzum. Ama olmadan bazilarinda dusuk olabiliyormus olmayip saglikli bebisi olanlar da var tabii.. nasip..kızlar biliyorsunuz kürtaj oldum. doktor adeti bekle sonra korunmadan ilişki olabilir dedi ama kafama takıldı. şimdi korunmadan ilişki olsa tehlikeli mi? rahim toparlamış dedi. bir bilen var mı nedendir?
yok canım ilk adet ocak ortasında bekliyorum.Adetin olduysa sorun olmaz kuzum. Ama olmadan bazilarinda dusuk olabiliyormus olmayip saglikli bebisi olanlar da var tabii.. nasip..
Kuzum enım tabıkı toparlayacaksın olacak Allah öyle buyuk kı rabbım hepımzın yuzunu guldurcekKızlar kendimi toparliycam söz veriyorum size :) charmant cnm senin diğer tahliller noldu ?
Beklersen daha iyi olur ama tercih seni tabii ki..yok canım ilk adet ocak ortasında bekliyorum.
Subat basi belli olacakmis sonuclar bekliyorum..Kızlar kendimi toparliycam söz veriyorum size :) charmant cnm senin diğer tahliller noldu ?
canım eğer kürtaj gebeliğin erken bir haftasında gerçekleştiyse (8. haftadan önceye dr cem mumcu erken düşük diyor sitesinde) adet görmeden de hamile kalmanda doktorlar sakınca görmüyor. ama düşük, kürtaj ne kadar ilerleyen haftalarda olduysa ona bağlı olarak bekleme süresi koyuyorlar. benim kürtaj 7. haftada yapıldı beklemene gerek yok hemen tekrar hamile kalabilirsin demişti dr um ama 2 ay geçti daha bişey yok, bakalım nasip..kızlar biliyorsunuz kürtaj oldum. doktor adeti bekle sonra korunmadan ilişki olabilir dedi ama kafama takıldı. şimdi korunmadan ilişki olsa tehlikeli mi? rahim toparlamış dedi. bir bilen var mı nedendir?
bekliyeceğim tabiki napıyım. düşük falan Allah korusun!Beklersen daha iyi olur ama tercih seni tabii ki..
benimki sekizinci hafta sonunda oldu canım. doktor bir adet bekle dedi. beklemeyen ve hamile kalanları okuyunca merak ettim sorayım dedim. sağolasın bilgi için.canım eğer kürtaj gebeliğin erken bir haftasında gerçekleştiyse (8. haftadan önceye dr cem mumcu erken düşük diyor sitesinde) adet görmeden de hamile kalmanda doktorlar sakınca görmüyor. ama düşük, kürtaj ne kadar ilerleyen haftalarda olduysa ona bağlı olarak bekleme süresi koyuyorlar. benim kürtaj 7. haftada yapıldı beklemene gerek yok hemen tekrar hamile kalabilirsin demişti dr um ama 2 ay geçti daha bişey yok, bakalım nasip..
inşallah sen de yakın zamanda hamile haberiyle gelirsin canımcanım eğer kürtaj gebeliğin erken bir haftasında gerçekleştiyse (8. haftadan önceye dr cem mumcu erken düşük diyor sitesinde) adet görmeden de hamile kalmanda doktorlar sakınca görmüyor. ama düşük, kürtaj ne kadar ilerleyen haftalarda olduysa ona bağlı olarak bekleme süresi koyuyorlar. benim kürtaj 7. haftada yapıldı beklemene gerek yok hemen tekrar hamile kalabilirsin demişti dr um ama 2 ay geçti daha bişey yok, bakalım nasip..
evet o sonuçlar için çok bekletiyorlar, ben de beklemiştim canım.Subat basi belli olacakmis sonuclar bekliyorum..
benim bi fikrim yok canım.Kızlar yumurta çatlamış mı dıye doktor alttan mı bakıyor ultrasonda mı bakıyor bılgınız var mı
Insallah bu yil bebislerimizi kucaklicaz bizdebekliyeceğim tabiki napıyım. düşük falan Allah korusun!
inşallah canımInsallah bu yil bebislerimizi kucaklicaz bizde
Gunaydin , Allah yardimcin olsun umarim cabuk biter agrilarin
Umarım biran önce kurtulursun
Canım inşallah çok ağrın olmaz, tekrar geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun canım çabucak atlatırsın inşallah.
dikkat et kendine canım.. rabbim bir daha bu durumu yaşatmasın inşallah.. bu bitişi yeni bir dönemin başlangıcı olarak görmelisin.. allah yardımcın olsun..
Hepinize çok teşekkür ederim. Bu küçük olduğu için duygusal olarak az etkilendim sanırım. Adet gibi devam ediyor kanamam ve gaz sancım oldu sabahtan beri...çarş günü hcg ve progesterın ölçtürüp dr a göndereceğim. İnş hemen sıfırlanır...birde bugünü adet başlangıcı gibimi saymam lazım bilmiyorum bileniniz varsa söylerse çok sevinirim.insallah cabucak atlatirsin daha fazla agri cekmeden..