• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
kızlar biliyorsunuz kürtaj oldum. doktor adeti bekle sonra korunmadan ilişki olabilir dedi ama kafama takıldı. şimdi korunmadan ilişki olsa tehlikeli mi? rahim toparlamış dedi. bir bilen var mı nedendir?

kızlar biliyorsunuz kürtaj oldum. doktor adeti bekle sonra korunmadan ilişki olabilir dedi ama kafama takıldı. şimdi korunmadan ilişki olsa tehlikeli mi? rahim toparlamış dedi. bir bilen var mı nedendir?
Adetin olduysa sorun olmaz kuzum. Ama olmadan bazilarinda dusuk olabiliyormus olmayip saglikli bebisi olanlar da var tabii.. nasip..

Kızlar yumurta çatlamış mı dıye doktor alttan mı bakıyor ultrasonda mı bakıyor bılgınız var mı

canım eğer kürtaj gebeliğin erken bir haftasında gerçekleştiyse (8. haftadan önceye dr cem mumcu erken düşük diyor sitesinde) adet görmeden de hamile kalmanda doktorlar sakınca görmüyor. ama düşük, kürtaj ne kadar ilerleyen haftalarda olduysa ona bağlı olarak bekleme süresi koyuyorlar. benim kürtaj 7. haftada yapıldı beklemene gerek yok hemen tekrar hamile kalabilirsin demişti dr um ama 2 ay geçti daha bişey yok, bakalım nasip..

canım eğer kürtaj gebeliğin erken bir haftasında gerçekleştiyse (8. haftadan önceye dr cem mumcu erken düşük diyor sitesinde) adet görmeden de hamile kalmanda doktorlar sakınca görmüyor. ama düşük, kürtaj ne kadar ilerleyen haftalarda olduysa ona bağlı olarak bekleme süresi koyuyorlar. benim kürtaj 7. haftada yapıldı beklemene gerek yok hemen tekrar hamile kalabilirsin demişti dr um ama 2 ay geçti daha bişey yok, bakalım nasip..
benimki sekizinci hafta sonunda oldu canım. doktor bir adet bekle dedi. beklemeyen ve hamile kalanları okuyunca merak ettim sorayım dedim. sağolasın bilgi için.

inşallah sen de yakın zamanda hamile haberiyle gelirsin canım ;)

Gunaydin , Allah yardimcin olsun umarim cabuk biter agrilarin :KK43:

Umarım biran önce kurtulursun

Canım inşallah çok ağrın olmaz, tekrar geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun canım çabucak atlatırsın inşallah.

dikkat et kendine canım.. rabbim bir daha bu durumu yaşatmasın inşallah.. bu bitişi yeni bir dönemin başlangıcı olarak görmelisin.. allah yardımcın olsun..

insallah cabucak atlatirsin daha fazla agri cekmeden..
Hepinize çok teşekkür ederim. Bu küçük olduğu için duygusal olarak az etkilendim sanırım. Adet gibi devam ediyor kanamam ve gaz sancım oldu sabahtan beri...çarş günü hcg ve progesterın ölçtürüp dr a göndereceğim. İnş hemen sıfırlanır...birde bugünü adet başlangıcı gibimi saymam lazım bilmiyorum:( bileniniz varsa söylerse çok sevinirim.

Back