• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
yok canım stres yapmıyorum konu sahibi charmant cım la kilo vermeye adadık kendimizi haftalık kilo verme yarışmasındayız ,kafamı dağıtcak başka meşkaleler buluyorum ama nasıl olduysa bugün kendimi yine hamilelik konusunda buldum ,Allah kucağına almayı nasip etsin ,darısı inşallah bizlerin başına ..

yok canım stres yapmıyorum konu sahibi charmant cım la kilo vermeye adadık kendimizi haftalık kilo verme yarışmasındayız ,kafamı dağıtcak başka meşkaleler buluyorum ama nasıl olduysa bugün kendimi yine hamilelik konusunda buldum ,Allah kucağına almayı nasip etsin ,darısı inşallah bizlerin başına ..
En guzeli stres hormonlari cok etkiliyor cunku. İnşallah kisa zamanda sende saglikli bir hamilelik yasarsin.

:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Kizlarrr cikti sonucummm

Eklentiler

• 20151228_201612_HDR-1.jpg
    20151228_201612_HDR-1.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 128
Ayy çok sevindim canım bize de dua et darısı başımıza :) inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebisini :)

Hadi maşallah darısı bizlere inşallah hayırlı olsun cnm Rabbim tamamına erdirsin bir özgeçmiş yap cnm kaç Yıldır istiyordun hamile kalmak için birşeyler denedin mi falan

Cok sagolun kizlar darısı basiniza insallah.
Bian once sizde hamile kalirsiniz umarim.
Temmuz ayinda birakmistik korunmayi.
Hem yumrtlama gunu kovalamistim gecen aya kadar. Ama gecen ay iki arkadasimla konustgumda regl bitiminde hemen iliskiye girmisler ve o donem hamile kalmislar oyle soylediler yani.
Bende bu ay hastaligim bitii sabah temizlendm aksamina iliskiye girdik 2 3 gun devam ettik.
Heralde benimde o sekilde oldu diye dusunuyorum.

Cok sagolun kizlar darısı basiniza insallah.
Bian once sizde hamile kalirsiniz umarim.
Temmuz ayinda birakmistik korunmayi.
Hem yumrtlama gunu kovalamistim gecen aya kadar. Ama gecen ay iki arkadasimla konustgumda regl bitiminde hemen iliskiye girmisler ve o donem hamile kalmislar oyle soylediler yani.
Bende bu ay hastaligim bitii sabah temizlendm aksamina iliskiye girdik 2 3 gun devam ettik.
Heralde benimde o sekilde oldu diye dusunuyorum.

Canım belirgin bir belirtin var mıydı ?

Ovulasyonun kaçıncı günü derken?
Bu ay hesaplamadım hiç, ilişkiye girdiğim günleride işaretlemedim, ovulasyon testide yapmadım. Bu ay 26 sında hastalanmam gerekiyordu sadece. 2 gün önce yanii.

Canım değer kişiden kişiye değişiyor önemli olan sağlıklı bir kese ve kalp atışı. O yüzden değere takılma :) muhtemelen haftaya keseyi görürsünüz :)

Canım belirgin bir belirtin var mıydı ?
O ilk bir damla kan geldiği gün kasık ağrım vardı ama ne çok şiddetli nede çok hafifti. Çokta uzun sürmemşti zaten.
Göğüs ağrım vardı ki normal de reggl olucağım zamanda ağrır göğüslerim ve regl olmama 1 gün kala geçer göğüs ağrım ama şuan bile hala uçları felaket sızlıyor diyebilirim.
Birde iki gündür belime ara ara bi ağrı giriyor çok şiddetli olmasada.
Birde 2 gündür uyku hali sürekli ve anlamsız bi şekilde uyuma yatma isteği.
Ama sen hangisinden anlayıp test yaptın dersen göğüs ağrımdan ve 2 gün gecikmeden dolayı test yaptım.
Çünkü dediğim gibi normalde göğüs ağrısı 1hafta kala regle başlıyor ve 1 gün kala falan bitiyodu bu sefer bitmedi.

Canım değer kişiden kişiye değişiyor önemli olan sağlıklı bir kese ve kalp atışı. O yüzden değere takılma :) muhtemelen haftaya keseyi görürsünüz :)
İnşallah bir sorun olmadan sağlıklı bi şekilde devam ettirebilirim gebeliği. Korkum çok bu yönde. Çünkü artık dış gebelik, kimyasal gebelik, düşükler okadar çoğaldı ki ilk gebeliklerde bu yönde korkum çok fazla.

Ovulasyonun kaçıncı günü derken?
Bu ay hesaplamadım hiç, ilişkiye girdiğim günleride işaretlemedim, ovulasyon testide yapmadım. Bu ay 26 sında hastalanmam gerekiyordu sadece. 2 gün önce yanii.
Anladım cnm o zaman net bir şey Söylemek güç inşallah ikiye katlar gelişmeleri haberdar et

İnşallah bir sorun olmadan sağlıklı bi şekilde devam ettirebilirim gebeliği. Korkum çok bu yönde. Çünkü artık dış gebelik, kimyasal gebelik, düşükler okadar çoğaldı ki ilk gebeliklerde bu yönde korkum çok fazla.

Canım pozitif dusun bebis icin bu çok önemli :) her şey güzel olacak unutma :)

Back