• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Hepinize çok teşekkür ederim. Bu küçük olduğu için duygusal olarak az etkilendim sanırım. Adet gibi devam ediyor kanamam ve gaz sancım oldu sabahtan beri...çarş günü hcg ve progesterın ölçtürüp dr a göndereceğim. İnş hemen sıfırlanır...birde bugünü adet başlangıcı gibimi saymam lazım bilmiyorum:KK43: bileniniz varsa söylerse çok sevinirim.
Çok geçmiş olsun cnm peki Parça düştü mü fark ettin mi beyaz olacak evet regl1 sayıyorsun

Hepinize çok teşekkür ederim. Bu küçük olduğu için duygusal olarak az etkilendim sanırım. Adet gibi devam ediyor kanamam ve gaz sancım oldu sabahtan beri...çarş günü hcg ve progesterın ölçtürüp dr a göndereceğim. İnş hemen sıfırlanır...birde bugünü adet başlangıcı gibimi saymam lazım bilmiyorum:KK43: bileniniz varsa söylerse çok sevinirim.
Hemen sifirlanmaz ama kisa surecek merak etme kuzum. Evet adet baslangicin olarak say...

Yok canım beyaz bişey görmedim ama pıhtı pıhtı parçalar geliyor küçük küçük...ağrı kesici alsammı bilemedim ama dayanmaya çalılıyorum.
Çok ağrın varsa al cnm umarım biran önce düşer Beta bebek düştükten sonra HIZLA düşmeye başlayacaktır.benimki kürtajdan 9 gün sonra 8000 lerden 210 a düşmüştü.ki seninki çok düşük çabuk sıfırlar.

gulit_me gulit_me canım sebepsiz olmasa hiç takmiycam ama benden dolayı olmayinca ben çok üzülüyorum hem kendime hem eşime üzülüyorum :KK43: aslında takmiyordum ama bu ay daha bir takar oldum bende anlamadım aslında çok yogunum yanı öyle boş vaktim çok yok bitek akşamları evdeyim bilemedim :KK43:

Resimleri atayim ama yok canım tamamen benim hayalim o çizgiler :KK43: bunu bu sabah yaptım 10 dkkalik bekleme sonucu. Daha belirgin olan da dün ki beklemiş olan
Canim tekrar test yaptin mi? Ben belli belirsiz cizgiyi gorebiliyorum. Hadi hayirlisi

Merhaba herkese, bu aralar mesajlarınızı okuyorum ama pek yazma fırsatı bulamadım. Bu aralar bebek haberleri pek alamadık galiba, umarım yeni yılla birlikte patlama yaşarız ve bir anda tüm liste hamişlerle dolar.

charmant charmant canım değerlerinin iyi çıkmasına çok sevindim. Umarım beklediğin diğer sonuçlarda çok iyi gelir.

@triton-x geçmiş olsun canım. Üzüldüm tabi ama dış gebelik olmadığı için de senin adına içim rahatladı. Allah çok büyük, her şeyin en hayırlı vaktini bilir. Hepimiz bu mucizeyi yaşayacak ve tüm yaşadıklarımızı bir kalemde unutacağız inş.

slm kızlar pregosturan ıcın doktor kan ver dedı verdım ayrın 3 de çıkacakmış . Ultrasyonda bakılmıyor muydu kı bu

Merhaba herkese, bu aralar mesajlarınızı okuyorum ama pek yazma fırsatı bulamadım. Bu aralar bebek haberleri pek alamadık galiba, umarım yeni yılla birlikte patlama yaşarız ve bir anda tüm liste hamişlerle dolar.

charmant charmant canım değerlerinin iyi çıkmasına çok sevindim. Umarım beklediğin diğer sonuçlarda çok iyi gelir.

@triton-x geçmiş olsun canım. Üzüldüm tabi ama dış gebelik olmadığı için de senin adına içim rahatladı. Allah çok büyük, her şeyin en hayırlı vaktini bilir. Hepimiz bu mucizeyi yaşayacak ve tüm yaşadıklarımızı bir kalemde unutacağız inş.
Insallah pat pat patlasin bu topik bebislerle yeni yilda :KK45:

Back