Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Çok geçmiş olsun cnm peki Parça düştü mü fark ettin mi beyaz olacak evet regl1 sayıyorsun

Hemen sifirlanmaz ama kisa surecek merak etme kuzum. Evet adet baslangicin olarak say...

Cektirmedim canim onun icinde adetin ilk gunu gidip randevu alacakmisim onumuzdeki ay yani..

Hm anladım canım neyse sonuclar iyi gelsin de beklemek sorun değil :) bende amh testi yaptiricam burada sadece ozel hastane yapıyormuş sorucam ne kadarmis fiyatı ona gore yaptiricam bakalım

Yok canım beyaz bişey görmedim ama pıhtı pıhtı parçalar geliyor küçük küçük...ağrı kesici alsammı bilemedim ama dayanmaya çalılıyorum.
Çok ağrın varsa al cnm umarım biran önce düşer Beta bebek düştükten sonra HIZLA düşmeye başlayacaktır.benimki kürtajdan 9 gün sonra 8000 lerden 210 a düşmüştü.ki seninki çok düşük çabuk sıfırlar.

Canim tekrar test yaptin mi? Ben belli belirsiz cizgiyi gorebiliyorum. Hadi hayirlisi

Merhaba herkese, bu aralar mesajlarınızı okuyorum ama pek yazma fırsatı bulamadım. Bu aralar bebek haberleri pek alamadık galiba, umarım yeni yılla birlikte patlama yaşarız ve bir anda tüm liste hamişlerle dolar.

charmant canım değerlerinin iyi çıkmasına çok sevindim. Umarım beklediğin diğer sonuçlarda çok iyi gelir.

@triton-x geçmiş olsun canım. Üzüldüm tabi ama dış gebelik olmadığı için de senin adına içim rahatladı. Allah çok büyük, her şeyin en hayırlı vaktini bilir. Hepimiz bu mucizeyi yaşayacak ve tüm yaşadıklarımızı bir kalemde unutacağız inş.

slm kızlar pregosturan ıcın doktor kan ver dedı verdım ayrın 3 de çıkacakmış . Ultrasyonda bakılmıyor muydu kı bu

Insallah pat pat patlasin bu topik bebislerle yeni yilda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…