Çok geçmiş olsun cnm peki Parça düştü mü fark ettin mi beyaz olacak evet regl1 sayıyorsunHepinize çok teşekkür ederim. Bu küçük olduğu için duygusal olarak az etkilendim sanırım. Adet gibi devam ediyor kanamam ve gaz sancım oldu sabahtan beri...çarş günü hcg ve progesterın ölçtürüp dr a göndereceğim. İnş hemen sıfırlanır...birde bugünü adet başlangıcı gibimi saymam lazım bilmiyorumbileniniz varsa söylerse çok sevinirim.
Hemen sifirlanmaz ama kisa surecek merak etme kuzum. Evet adet baslangicin olarak say...Hepinize çok teşekkür ederim. Bu küçük olduğu için duygusal olarak az etkilendim sanırım. Adet gibi devam ediyor kanamam ve gaz sancım oldu sabahtan beri...çarş günü hcg ve progesterın ölçtürüp dr a göndereceğim. İnş hemen sıfırlanır...birde bugünü adet başlangıcı gibimi saymam lazım bilmiyorumbileniniz varsa söylerse çok sevinirim.
Subat basi belli olacakmis sonuclarbekliyorum..
Cektirmedim canim onun icinde adetin ilk gunu gidip randevu alacakmisim onumuzdeki ay yani..Ne kadar uzun bir surerahim filmi çektirdin mi peki canım ?
Cektirmedim canim onun icinde adetin ilk gunu gidip randevu alacakmisim onumuzdeki ay yani..
canıım.. aminn.. hepimiz de inşallah allahın izniyle en kısa sürede o güzel haberi alır hayırlısıyla hamileliğimizi devam ettiririz..inşallah sen de yakın zamanda hamile haberiyle gelirsin canım
iyidir canım ne olsun. sen nasılsın?
Canım ben hiç baktırmadım, ama benim doktorum hep alttan bakıyor ultrasona.. Daha iyi gözüküyormuşKızlar yumurta çatlamış mı dıye doktor alttan mı bakıyor ultrasonda mı bakıyor bılgınız var mı
Yok canım beyaz bişey görmedim ama pıhtı pıhtı parçalar geliyor küçük küçük...ağrı kesici alsammı bilemedim ama dayanmaya çalılıyorum.Çok geçmiş olsun cnm peki Parça düştü mü fark ettin mi beyaz olacak evet regl1 sayıyorsun
Henüz olmadımm daha loadingg :)Bugun nasil adet oldun mu yoksa hala yok mu?
Çok ağrın varsa al cnm umarım biran önce düşer Beta bebek düştükten sonra HIZLA düşmeye başlayacaktır.benimki kürtajdan 9 gün sonra 8000 lerden 210 a düşmüştü.ki seninki çok düşük çabuk sıfırlar.Yok canım beyaz bişey görmedim ama pıhtı pıhtı parçalar geliyor küçük küçük...ağrı kesici alsammı bilemedim ama dayanmaya çalılıyorum.
Canim tekrar test yaptin mi? Ben belli belirsiz cizgiyi gorebiliyorum. Hadi hayirlisigulit_me canım sebepsiz olmasa hiç takmiycam ama benden dolayı olmayinca ben çok üzülüyorum hem kendime hem eşime üzülüyorum aslında takmiyordum ama bu ay daha bir takar oldum bende anlamadım aslında çok yogunum yanı öyle boş vaktim çok yok bitek akşamları evdeyim bilemedim
Resimleri atayim ama yok canım tamamen benim hayalim o çizgilerbunu bu sabah yaptım 10 dkkalik bekleme sonucu. Daha belirgin olan da dün ki beklemiş olan
Canim tekrar test yaptin mi? Ben belli belirsiz cizgiyi gorebiliyorum. Hadi hayirlisi
Tamam canim nasil için rahat edecekse. Zaten az kaldi bata. Hayirlisi olsun inşallah.Bugun yapmadim kuzum test yapinca cok etkileniyorum o yuzden dayanabildigim kadar dayancam :)
Napiyorsunuz minnoslar keyifler yerinde miTamam canim nasil için rahat edecekse. Zaten az kaldi bata. Hayirlisi olsun inşallah.
Iyiyiz canim simdilik. En son 8 haftalikken gitmistim kontrole. Simdi 7 ocakta 11. Haftada gidicez. İnşallah hersey yolundadir. guzel haberler bekliyoruz teyzoslarindan sira sira, kisa zamanda inşallahNapiyorsunuz minnoslar keyifler yerinde mi
Ayyy cok guzel maasallahIyiyiz canim simdilik. En son 8 haftalikken gitmistim kontrole. Simdi 7 ocakta 11. Haftada gidicez. İnşallah hersey yolundadir. guzel haberler bekliyoruz teyzoslarindan sira sira, kisa zamanda inşallah
Insallah pat pat patlasin bu topik bebislerle yeni yildaMerhaba herkese, bu aralar mesajlarınızı okuyorum ama pek yazma fırsatı bulamadım. Bu aralar bebek haberleri pek alamadık galiba, umarım yeni yılla birlikte patlama yaşarız ve bir anda tüm liste hamişlerle dolar.
charmant canım değerlerinin iyi çıkmasına çok sevindim. Umarım beklediğin diğer sonuçlarda çok iyi gelir.
@triton-x geçmiş olsun canım. Üzüldüm tabi ama dış gebelik olmadığı için de senin adına içim rahatladı. Allah çok büyük, her şeyin en hayırlı vaktini bilir. Hepimiz bu mucizeyi yaşayacak ve tüm yaşadıklarımızı bir kalemde unutacağız inş.
Erkekse daha cabuk gosteriyormus kendini. Bakalim hayirlisi ile ogreniriz inşallah.Ayyy cok guzel maasallahcinsiyeti hakkinda da ipucu verir doktor o gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?