• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
:KK200:ANNE ADAY LİSTEMİZ :KK200:

1. @hicbirseymi Hamile :anneadayı: :nazar: :KK46:
  2. @mutsuzperi Hamile :anneadayı: :nazar: :KK46:
  3. @pudink Hamile :anneadayı: :nazar: :KK46:
  4. @quazza Hamile :anneadayı: :nazar: :KK46:
  5. @melita09 Hamile :anneadayı: :nazar::KK46:
  6. @lalsu01 Hamile :anneadayı::nazar::KK46:
  7. @[B]yeld23[/B] Hamile :anneadayı::nazar::KK46:
  8. @zeppp16 Hamile :anneadayı::nazar::KK46:
  9. @meraklitursucu Hamile :anneadayı::nazar::KK46:
  10. @Eylemeylemce Hamile :anneadayı::nazar::KK46:
  11. @Sirinemm_lina Hamile :anneadayı::nazar::KK46:
  12. @Sezen91 Hamile :anneadayı::nazar::KK46:
  13. @_Turk-loqumu_ Hamile :anneadayı::nazar::KK46:
  14. @lucida93 Hamile :anneadayı::nazar::KK46:
  15. @asena38 Hamile :anneadayı::nazar::KK46:
  16. @bihayaldi Hamile :anneadayı::nazar::KK46:
  17. MinikPiranha MinikPiranha Hamile :anneadayı::nazar::KK46:
  18. @-TubiSh- Hamile :anneadayı::nazar::KK46:
  19. @Heyecanli89 Hamile :anneadayı::nazar::KK46:
  20. @ada_aras Hamile :anneadayı::nazar::KK46:
  21. @neyssee21 Hamile :anneadayı::nazar::KK46:
  22. @Gezginanneadayi89 Hamile :anneadayı::nazar::KK46:
  23. @dertlikederli Hamile:anneadayı::nazar::KK46:
  24. @melev Hamile :anneadayı::nazar::KK46:

Veson Veson :KK200:
@bambay :KK200:
@yagmur559
@kelebek922 :KK200:
@Sassenachen :KK200:
@triton-x :KK200:

@tontikto
@Tuanam21
@nazhani
@nisamelek Bat 27 Aralik
@pass Bat 30 Aralik
gulit_me gulit_me Bat 31 Aralık
Y yapayalniz1 Bat 1 Ocak
@gbbc Bat 3 Ocak
@bsbirkin Bat 7 Ocak
Skry10 Skry10 Bat 7 Ocak
@myssteriouss Bat 8 Ocak
@meltemfatooo Bat 10 Ocak
@casun Bat 11 Ocak
@ruziyye Bat 12 Ocak
@prensinin_prensesi Bat 13 Ocak
@Semackgz Bat 14 Ocak
@ROSE ROSE Bat 15 Ocak
@melodiyennn Bat 15 Ocak
@Pokahontass Bat 21 Ocak

:KK200:Hamile olmaya çalışan arkadaşlarımıza yardımcı olabilmesi adına anketi doldurup yorum ve belirtilerinizi yazmanızı rica ediyorum. Umarım hepimiz amacımıza ulaşabiliriz. Meleklerimize kavuşmak dileğiyle topiğime hoşgeldiniz :KK200:[/USER]
Canim bni de listeye eklermisin bat 8 ocak

Kızlar ben dün dayanamadım test yaptım başta çok çok silik bir çizgi gördüm ışığa tutunca sonra dedim ben uyduruyorum biraktim okula kursa gittim. Geldiğimde çizgi biraz daha belirginlesmisti. Sabah yine yaptım test yine çok silik resimde çok zor belli oluyor. Bu durum çok yıprattı beni sanırım hamile degilim ve böyle şeylere umut bağlıyorum olmayan çizgiler görüyorum :( keşke biraz daha sabırlı olabilsem...

Günaydın arkadaşlarım...sabah 5gibi sancım başladı, kanamada arrtı, düşük başladı...umarım daha çok sancım olmaz, adet ağrısundan fazla ağrım var...:KK43:
dikkat et kendine canım.. rabbim bir daha bu durumu yaşatmasın inşallah.. bu bitişi yeni bir dönemin başlangıcı olarak görmelisin.. allah yardımcın olsun..

Kızlar ben dün dayanamadım test yaptım başta çok çok silik bir çizgi gördüm ışığa tutunca sonra dedim ben uyduruyorum biraktim okula kursa gittim. Geldiğimde çizgi biraz daha belirginlesmisti. Sabah yine yaptım test yine çok silik resimde çok zor belli oluyor. Bu durum çok yıprattı beni sanırım hamile degilim ve böyle şeylere umut bağlıyorum olmayan çizgiler görüyorum :KK43: keşke biraz daha sabırlı olabilsem...
Canım at resmi beraber bakarız.. Ama inan kafana o kadar taktın ki takıntı haline getirdin ki kendine zarar veriyorsun farkında olmadan.. Bak rüyaların falan hep bebekle ilgili.. Bence bir süre olayı akışına bırakmak adına başka şeylerle ilgilen.. Bir hobin var mı? Yoksa edinmeye çalış.. En kötü ahşap falan boya.. Bak sana bunları derken beni yanlış anlamanı istemem. Hepimiz belli noktada kafamıza takıyoruz, ama sen dikkatini çektin.. Umarım en kısa zamanda olur bebeğin, ama bebeğin olacak diye kendi ruh sağlığını bozma..
slm kızlar nasılsınız
Slm tatlımm... Sen nasılsınn

gulit_me gulit_me canım sebepsiz olmasa hiç takmiycam ama benden dolayı olmayinca ben çok üzülüyorum hem kendime hem eşime üzülüyorum :( aslında takmiyordum ama bu ay daha bir takar oldum bende anlamadım aslında çok yogunum yanı öyle boş vaktim çok yok bitek akşamları evdeyim bilemedim :(

Resimleri atayim ama yok canım tamamen benim hayalim o çizgiler :( bunu bu sabah yaptım 10 dkkalik bekleme sonucu. Daha belirgin olan da dün ki beklemiş olan

Eklentiler

• 2015-12-27-12-46-34-596.jpg
    2015-12-27-12-46-34-596.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 44
  • 2015-12-26-17-05-12-669.jpg
    2015-12-26-17-05-12-669.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 44
  • 2015-12-26-13-22-18-674.jpg
    2015-12-26-13-22-18-674.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 2015-12-26-13-27-54-435.jpg
    2015-12-26-13-27-54-435.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 48
Canım at resmi beraber bakarız.. Ama inan kafana o kadar taktın ki takıntı haline getirdin ki kendine zarar veriyorsun farkında olmadan.. Bak rüyaların falan hep bebekle ilgili.. Bence bir süre olayı akışına bırakmak adına başka şeylerle ilgilen.. Bir hobin var mı? Yoksa edinmeye çalış.. En kötü ahşap falan boya.. Bak sana bunları derken beni yanlış anlamanı istemem. Hepimiz belli noktada kafamıza takıyoruz, ama sen dikkatini çektin.. Umarım en kısa zamanda olur bebeğin, ama bebeğin olacak diye kendi ruh sağlığını bozma..

Slm tatlımm... Sen nasılsınn
İyiyim şükür rabbime canım kasık ağrılarım ıle uğrasıyorum

gulit_me gulit_me canım sebepsiz olmasa hiç takmiycam ama benden dolayı olmayinca ben çok üzülüyorum hem kendime hem eşime üzülüyorum :KK43: aslında takmiyordum ama bu ay daha bir takar oldum bende anlamadım aslında çok yogunum yanı öyle boş vaktim çok yok bitek akşamları evdeyim bilemedim :KK43:

Resimleri atayim ama yok canım tamamen benim hayalim o çizgiler :KK43: bunu bu sabah yaptım 10 dkkalik bekleme sonucu. Daha belirgin olan da dün ki beklemiş olan
Ben 3.sünde sıyahta sankı gölge görüyorum gıbı canım

gulit_me gulit_me canım sebepsiz olmasa hiç takmiycam ama benden dolayı olmayinca ben çok üzülüyorum hem kendime hem eşime üzülüyorum :KK43: aslında takmiyordum ama bu ay daha bir takar oldum bende anlamadım aslında çok yogunum yanı öyle boş vaktim çok yok bitek akşamları evdeyim bilemedim :KK43:

Resimleri atayim ama yok canım tamamen benim hayalim o çizgiler :KK43: bunu bu sabah yaptım 10 dkkalik bekleme sonucu. Daha belirgin olan da dün ki beklemiş olan

Bak çok yanlış düşünüyorsun bir kere baştan! Ne demeek benden kaynaklı diye.. Yani siz karı kocasınız, beraber üstüsünden geleceksiniz.. Yani inan sayfalarca yazabilirim bu yazdığına, lütfen bunu kendine yapma.. Ve size de yapma.. Bir de diğer türlü düşün, eşinin çocuğu olmasaydı ve o böyle düşünseydi.. Ne hissederdin??

Testlere gelince, ben çizgi görme konusunda hiç iyi değilim.. Arkadaşlar yorumlasın bakalım..

Lütfen iyi ol! Kendine bunu yapma tamam

Kuzum ben goremedim ama daha erken zaten insallah vardir bebisin ;)

Back