- 28 Ocak 2014
- 8.399
- 17.401
- 298
Gunaydin , Allah yardimcin olsun umarim cabuk biter agrilarinGünaydın arkadaşlarım...sabah 5gibi sancım başladı, kanamada arrtı, düşük başladı...umarım daha çok sancım olmaz, adet ağrısundan fazla ağrım var...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin , Allah yardimcin olsun umarim cabuk biter agrilarinGünaydın arkadaşlarım...sabah 5gibi sancım başladı, kanamada arrtı, düşük başladı...umarım daha çok sancım olmaz, adet ağrısundan fazla ağrım var...
Az kalmis :) sabret biraz insallah cift cizgiyi gorursun bu ay ♥
Günaydın arkadaşlarım...sabah 5gibi sancım başladı, kanamada arrtı, düşük başladı...umarım daha çok sancım olmaz, adet ağrısundan fazla ağrım var...
Amin cnm sağolKuzum inşallah bir an önce acısız atlatirsin
Umarım biran önce kurtulursunAmin cnm sağol
Canim bni de listeye eklermisin bat 8 ocakANNE ADAY LİSTEMİZ
- @hicbirseymi Hamile
- @mutsuzperi Hamile
- @pudink Hamile
- @quazza Hamile
- @melita09 Hamile
- @lalsu01 Hamile
- @[B]yeld23[/B] Hamile
- @zeppp16 Hamile
- @meraklitursucu Hamile
- @Eylemeylemce Hamile
- @Sirinemm_lina Hamile
- @Sezen91 Hamile
- @_Turk-loqumu_ Hamile
- @lucida93 Hamile
- @asena38 Hamile
- @bihayaldi Hamile
- MinikPiranha Hamile
- @-TubiSh- Hamile
- @Heyecanli89 Hamile
- @ada_aras Hamile
- @neyssee21 Hamile
- @Gezginanneadayi89 Hamile
- @dertlikederli Hamile
- @melev Hamile
Veson
@bambay
@yagmur559
@kelebek922
@Sassenachen
@triton-x
@tontikto
@Tuanam21
@nazhani
@nisamelek Bat 27 Aralik
@pass Bat 30 Aralik
gulit_me Bat 31 Aralık
Y yapayalniz1 Bat 1 Ocak
@gbbc Bat 3 Ocak
@bsbirkin Bat 7 Ocak
Skry10 Bat 7 Ocak
@myssteriouss Bat 8 Ocak
@meltemfatooo Bat 10 Ocak
@casun Bat 11 Ocak
@ruziyye Bat 12 Ocak
@prensinin_prensesi Bat 13 Ocak
@Semackgz Bat 14 Ocak
@ROSE ROSE Bat 15 Ocak
@melodiyennn Bat 15 Ocak
@Pokahontass Bat 21 Ocak
Hamile olmaya çalışan arkadaşlarımıza yardımcı olabilmesi adına anketi doldurup yorum ve belirtilerinizi yazmanızı rica ediyorum. Umarım hepimiz amacımıza ulaşabiliriz. Meleklerimize kavuşmak dileğiyle topiğime hoşgeldiniz [/USER]
Ay listedeymisim zaten gormedimmCanim bni de listeye eklermisin bat 8 ocak
Canım inşallah çok ağrın olmaz, tekrar geçmiş olsun..Günaydın arkadaşlarım...sabah 5gibi sancım başladı, kanamada arrtı, düşük başladı...umarım daha çok sancım olmaz, adet ağrısundan fazla ağrım var...
çok geçmiş olsun canım çabucak atlatırsın inşallah.Günaydın arkadaşlarım...sabah 5gibi sancım başladı, kanamada arrtı, düşük başladı...umarım daha çok sancım olmaz, adet ağrısundan fazla ağrım var...
dikkat et kendine canım.. rabbim bir daha bu durumu yaşatmasın inşallah.. bu bitişi yeni bir dönemin başlangıcı olarak görmelisin.. allah yardımcın olsun..Günaydın arkadaşlarım...sabah 5gibi sancım başladı, kanamada arrtı, düşük başladı...umarım daha çok sancım olmaz, adet ağrısundan fazla ağrım var...
Canım at resmi beraber bakarız.. Ama inan kafana o kadar taktın ki takıntı haline getirdin ki kendine zarar veriyorsun farkında olmadan.. Bak rüyaların falan hep bebekle ilgili.. Bence bir süre olayı akışına bırakmak adına başka şeylerle ilgilen.. Bir hobin var mı? Yoksa edinmeye çalış.. En kötü ahşap falan boya.. Bak sana bunları derken beni yanlış anlamanı istemem. Hepimiz belli noktada kafamıza takıyoruz, ama sen dikkatini çektin.. Umarım en kısa zamanda olur bebeğin, ama bebeğin olacak diye kendi ruh sağlığını bozma..Kızlar ben dün dayanamadım test yaptım başta çok çok silik bir çizgi gördüm ışığa tutunca sonra dedim ben uyduruyorum biraktim okula kursa gittim. Geldiğimde çizgi biraz daha belirginlesmisti. Sabah yine yaptım test yine çok silik resimde çok zor belli oluyor. Bu durum çok yıprattı beni sanırım hamile degilim ve böyle şeylere umut bağlıyorum olmayan çizgiler görüyorum keşke biraz daha sabırlı olabilsem...
Slm tatlımm... Sen nasılsınnslm kızlar nasılsınız
insallah cabucak atlatirsin daha fazla agri cekmeden..Günaydın arkadaşlarım...sabah 5gibi sancım başladı, kanamada arrtı, düşük başladı...umarım daha çok sancım olmaz, adet ağrısundan fazla ağrım var...
İyiyim şükür rabbime canım kasık ağrılarım ıle uğrasıyorumCanım at resmi beraber bakarız.. Ama inan kafana o kadar taktın ki takıntı haline getirdin ki kendine zarar veriyorsun farkında olmadan.. Bak rüyaların falan hep bebekle ilgili.. Bence bir süre olayı akışına bırakmak adına başka şeylerle ilgilen.. Bir hobin var mı? Yoksa edinmeye çalış.. En kötü ahşap falan boya.. Bak sana bunları derken beni yanlış anlamanı istemem. Hepimiz belli noktada kafamıza takıyoruz, ama sen dikkatini çektin.. Umarım en kısa zamanda olur bebeğin, ama bebeğin olacak diye kendi ruh sağlığını bozma..
Slm tatlımm... Sen nasılsınn
Ben 3.sünde sıyahta sankı gölge görüyorum gıbı canımgulit_me canım sebepsiz olmasa hiç takmiycam ama benden dolayı olmayinca ben çok üzülüyorum hem kendime hem eşime üzülüyorum aslında takmiyordum ama bu ay daha bir takar oldum bende anlamadım aslında çok yogunum yanı öyle boş vaktim çok yok bitek akşamları evdeyim bilemedim
Resimleri atayim ama yok canım tamamen benim hayalim o çizgiler bunu bu sabah yaptım 10 dkkalik bekleme sonucu. Daha belirgin olan da dün ki beklemiş olan
gulit_me canım sebepsiz olmasa hiç takmiycam ama benden dolayı olmayinca ben çok üzülüyorum hem kendime hem eşime üzülüyorum aslında takmiyordum ama bu ay daha bir takar oldum bende anlamadım aslında çok yogunum yanı öyle boş vaktim çok yok bitek akşamları evdeyim bilemedim
Resimleri atayim ama yok canım tamamen benim hayalim o çizgiler bunu bu sabah yaptım 10 dkkalik bekleme sonucu. Daha belirgin olan da dün ki beklemiş olan
Kuzum ben goremedim ama daha erken zaten insallah vardir bebisingulit_me canım sebepsiz olmasa hiç takmiycam ama benden dolayı olmayinca ben çok üzülüyorum hem kendime hem eşime üzülüyorum aslında takmiyordum ama bu ay daha bir takar oldum bende anlamadım aslında çok yogunum yanı öyle boş vaktim çok yok bitek akşamları evdeyim bilemedim
iyidir canım ne olsun. sen nasılsın?slm kızlar nasılsınız