• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
charmant charmant canım dün akşam meryem suresini dinleyip yattım o etkiledi sanırım bide evde tektim çünkü aslında normalde pek dusunmuyorum ama tek olunca aklıma geliyor. Bide bulunduğum şehirde çok fazla arkadaşım yok olanlarda bekar ya da cocuklu :) derdimi paylaşacağım pek kimsem yok sizden başka :)
Haklisin evde yanliz olunca zor... Olsun biz variz iste birbirimize anlatiyoruz :KK45:

Haklisin evde yanliz olunca zor... Olsun biz variz iste birbirimize anlatiyoruz :KK45:

Aynen kuzum iyiki varsiniz zaten yoksa psikolojim çoktan bozulmuştu. Ben normalde de her konuda çok sabirsizimdir belirsizlik çok zor. Bide benim durumum normal gebelik için biraz daha zor olunca üzülüyorum :KK43:

Aynen kuzum iyiki varsiniz zaten yoksa psikolojim çoktan bozulmuştu. Ben normalde de her konuda çok sabirsizimdir belirsizlik çok zor. Bide benim durumum normal gebelik için biraz daha zor olunca üzülüyorum :KK43:
Olsun sen olumsuz dusunme imkansiz degil sonucta belki biraz zaman alir o kadar :KK74:

Kızlar aranızda ates takibinden anlayan var mı? Adet olacağı zaman mi düşüyordu? Yani adetten hemen once mi düşüşe geçiyor yoksa bir kaç gun önceden mi

Bu arada kızlar sağ kasigimdan bacagima doğru vuran bir sızı var ama anlayamadim. Sanki erken adet olacak gibiyim :(

Kızlar slm .benım arkadaşım hamile . Kucuk bebışı var emzırebılır mı cocugu kesmek ıstemıyormuş

kızlar bişey sorucam sizlere ben 7 aralıkta kürtaj oldum sizce ne zaman hastalanırım adet düzenleyici kullanıyorm doktor verdi 11 tane içtm daha on tane var içinde biyerde okumştm daha önce kürtajn ilk günü adetin ilk günü gibi sayılıyomuş
Canım çok geçmiş olsun. Evet Kürtaj olduğun gün o ayki adetinin ilk günü sayılıyor. Bana Dr 40 güne kadar normal, 40 gün geçtikten sonra hala reglin başlamamış olursa haber ver demişti. Ama her zamanki gibi Kürtajdan 28 gün sonra reglim başladı

Kızlar aranızda ates takibinden anlayan var mı? Adet olacağı zaman mi düşüyordu? Yani adetten hemen once mi düşüşe geçiyor yoksa bir kaç gun önceden mi
Canım ben hiç denemedim ama ateş yani ısı takibi bildiğim kadarıyla yumurtlama dönemini saptamak için kullanılıyor.düzenli bir sonuç alabilmek için en az 1-2 ay yapman gerekiyor. Her sabah uyanınca yataktan çıkmadan derece ile ateşini ölçüp yazman ve kendi ısı grafiğini çıkarmanın lazım. Ay boyunca hep aynı ısı civarında olup, ateşinin görece daha yüksek olduğu günler yumurtlama günün oluyor.

Kuzum doktora gorunmusmuydun sen hic?
Evet canım haziran ayında smear testi yaptırmıştım. Onun dışında hormon, kan tahlili falan yaptırmıştım.
Hepsi temiz çıkmıştı.
Yani doktor sonuçlara baktığında gebelik düşünüyormusun demişti evet dediğim de tamam yap sen çocuk falan demişti hatta.
Ama acaba birde tekrardan başka bir doktora mı gitsem gebe kalamıyorum 6 aydır falan desem. Biliyorum aslında 1 sene çok normal ama.
Eşimde biraz tuhaf hissetmeye basladı artık. Acaba benim spermlerin kalitesinde de bir sıkıntı olabilirmi diyo. Oda araştırmış olmama sebeplerini :)
Bi yandan da eşimi avutmaya destek olmaya calısıyorum, 1sene olmaması normalmiş bak falan diyoorum ama..

Buarada sabah regl oldum yazdım ama olmadım sanırsam. Ama iş yerindeyken wc gittiğim de günlük pedimde serçe tırnagım kadar bi pembemsi gibi kan vardı. Bide kasıklarmdan bacaklarıma dogruda haff ağsı olunca sana yazdım.
Ama o saatten beri her wc çıktığımda peçeteyle falan siliyorum özellikle ama hala kan yok hiç.

Slm kızlar kızlar adet sancısı gıbı bel agrım var afedersınız İshal oldum belım bacakların adet sancısı gıbı oluyor ara ara bel boşluğu falan . Ve kaşık agrım var neden olabılır kı

Evet canım haziran ayında smear testi yaptırmıştım. Onun dışında hormon, kan tahlili falan yaptırmıştım.
Hepsi temiz çıkmıştı.
Yani doktor sonuçlara baktığında gebelik düşünüyormusun demişti evet dediğim de tamam yap sen çocuk falan demişti hatta.
Ama acaba birde tekrardan başka bir doktora mı gitsem gebe kalamıyorum 6 aydır falan desem. Biliyorum aslında 1 sene çok normal ama.
Eşimde biraz tuhaf hissetmeye basladı artık. Acaba benim spermlerin kalitesinde de bir sıkıntı olabilirmi diyo. Oda araştırmış olmama sebeplerini :)
Bi yandan da eşimi avutmaya destek olmaya calısıyorum, 1sene olmaması normalmiş bak falan diyoorum ama..

Buarada sabah regl oldum yazdım ama olmadım sanırsam. Ama iş yerindeyken wc gittiğim de günlük pedimde serçe tırnagım kadar bi pembemsi gibi kan vardı. Bide kasıklarmdan bacaklarıma dogruda haff ağsı olunca sana yazdım.
Ama o saatten beri her wc çıktığımda peçeteyle falan siliyorum özellikle ama hala kan yok hiç.
Bugun nasil adet oldun mu yoksa hala yok mu? :KK73:

Kızlar bu gece de rüyamda bekar yakin bir arkadaşım var o evlenmisti ve çocuğu olmuştu :( bana noluyor ya iyice ruh halim mahvoldu

Back