• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
@triton-x ah canım ya neler yasamissin öyle. Hayirlisi buymus üzülme ne olur bak doktorun ne güzel söylemiş bozmayin moralinizi canım en kisa zamanda tekrar hamiş olup bebeğin e kavusursun inşallah
Ewt canım bu 2 hafta neler yaşadım ya...daha da bekliyorum düşük olmasını, umarım bu süreci sıkıntısız bi şekilde atlatırum...allahın hakkı 3müş, umarım bunda sonra sağlıkla gelir bebeklerimiz...beraber atlatıruz bu süreci...sen nasıl oldun?

Kızlar sağ olun iyiki varsiniz :) biraz daha iyiyim bugün okulda çok sirtim belim agridi :( her geçen vakit benim için anneligi zorlaştırdığından bu kadar çok sabirsizim aslında :( inşallah Rabbim bana da bir mucize armağan eder...

Canım bana dr 50güne kadar olmazsan normal demişti. Sende sıkıntı yapma gelir inş cnm benim sonra adet günü değilde süresi uzamıştı. Bakalım bu düşükten sonra ne gibi değişiklik olucak hayırlısı...

İmş cnm 3.ler sağlıkla gelicek bizlere...sen nasıl oldun cnm?
Yok stres yok birçok arkadaşta gecikme OLDUĞUNU duydum o Yüzden hazırlıklıyım Hayırlısı.düşükten sonra kürtaj gibi fazla gecikme olmuyor diye biliyorum

Ewt canım bu 2 hafta neler yaşadım ya...daha da bekliyorum düşük olmasını, umarım bu süreci sıkıntısız bi şekilde atlatırum...allahın hakkı 3müş, umarım bunda sonra sağlıkla gelir bebeklerimiz...beraber atlatıruz bu süreci...sen nasıl oldun?

Inşallah canım daha iyi olacaksın beraber atlaticaz destek olucaZ birbirimize iyiyim bakalım adetimi bekliyorum ne zaman gelicek . Ben progestan kullaniyodum bebek tutunsun dye eğer kullanmasaydin duserdi kendi kendine demişti doktor sende rahat bi şekilde geçirip atlatirsin inşallahbu donemi

kızlar bişey sorucam sizlere ben 7 aralıkta kürtaj oldum sizce ne zaman hastalanırım adet düzenleyici kullanıyorm doktor verdi 11 tane içtm daha on tane var içinde biyerde okumştm daha önce kürtajn ilk günü adetin ilk günü gibi sayılıyomuş

Yok stres yok birçok arkadaşta gecikme OLDUĞUNU duydum o Yüzden hazırlıklıyım Hayırlısı.düşükten sonra kürtaj gibi fazla gecikme olmuyor diye biliyorum
İyi sevindim:) bakalım bi hayırlısıyla düşüreyim ondan sonrası allah kerim...
Inşallah canım daha iyi olacaksın beraber atlaticaz destek olucaZ birbirimize iyiyim bakalım adetimi bekliyorum ne zaman gelicek . Ben progestan kullaniyodum bebek tutunsun dye eğer kullanmasaydin duserdi kendi kendine demişti doktor sende rahat bi şekilde geçirip atlatirsin inşallahbu donemi
inş canım bakalım progesteron hakikaten düşme süresini uzatıyor. Benimde uzatmıştı...ama ozmn ne olacağını bilmiyırsun bir umut kullanıyırsun ilaçları...ben folik asit dahil hepsini bıraktım. Dr. Rica etti, hayırlısı buymuş...

kızlar bişey sorucam sizlere ben 7 aralıkta kürtaj oldum sizce ne zaman hastalanırım adet düzenleyici kullanıyorm doktor verdi 11 tane içtm daha on tane var içinde biyerde okumştm daha önce kürtajn ilk günü adetin ilk günü gibi sayılıyomuş
Evet canım ben kürtajdan 27gün sonra adet olmuştum. Sonrada adet düzenim 26-27 gün oldu hep...sende inş engeç ıcağın 2. Haftası fln olursun inş

Benim 29 gün oldu düzenleyici vermedi bana adet olunca yazarım

Canım bana dr 50güne kadar olmazsan normal demişti. Sende sıkıntı yapma gelir inş cnm benim sonra adet günü değilde süresi uzamıştı. Bakalım bu düşükten sonra ne gibi değişiklik olucak hayırlısı...

İmş cnm 3.ler sağlıkla gelicek bizlere...sen nasıl oldun cnm?
kontrole gittim, bir sıkıntı yok, rahim toparlamış dedi doktor. adet döneminden sonra korunmasız ilişki olabilir dedi, şimdilik korunacağız, öyle işte canım.

Kizlar gittim genetik pihtilasma icin kan verdim bir bucuk ay sonra cikacak sonuc esimde gidecekmis o da yilbasindan sonra gidebilecek tam da deneme zamanimiza denk gelecek sonuclar. Hsg de bir dahaki adetin ilk gunu gidip randevu almam gerekecek yani o da o zaman yetisiyor. İnsallah hersey yolunda gider. Tesadufen gittim fakat sevdim bu doktoru.
Canım inşallah güzel çıkar sonuçların. Ban 2016 bizim yılımız olacak, hsg de temiz çıkacak ve her şey güzel olacak;)

kızlar nasılsınız bayağıdır giremedim benim iğnelerinde bugün son günü ama beni maf ettiler iki ayrı antibiyotiği aynı anda vuruluyorum ama o kadar ağırlarki vurulduğum an felçli oluyorum sanki sabaha kadar ağrı çekiyorum

Kızlar bugün rüyamda eşimin başka bir kadından çocuğu olacaktı. Kadın hamileydi bende vardım :( ama eşim hep benim yanımdaydi. Icimdeki yaşadığım acının tarifi yoktu ağlıyordum ama gözyaşım akmiyordu :( şu an bile hala o acı yüreğimde. Çok çok kötüydü

kızlar nasılsınız bayağıdır giremedim benim iğnelerinde bugün son günü ama beni maf ettiler iki ayrı antibiyotiği aynı anda vuruluyorum ama o kadar ağırlarki vurulduğum an felçli oluyorum sanki sabaha kadar ağrı çekiyorum

charmant charmant canım seni testlerinde güzel çıkmış inşAllah hsg ve diğer testlerdede sorun çıkmaz 2016 da sağlıklı bi bebişin olur canım
gecmis olsun canim.. İnsallah hepimizin bu yil bebisleri olacak :)

Kızlar bugün rüyamda eşimin başka bir kadından çocuğu olacaktı. Kadın hamileydi bende vardım :KK43: ama eşim hep benim yanımdaydi. Icimdeki yaşadığım acının tarifi yoktu ağlıyordum ama gözyaşım akmiyordu :KK43: şu an bile hala o acı yüreğimde. Çok çok kötüydü
Cok dusunuyorsun o sebepten ruyalarin da etkileniyor…. Biraz baska birseylerle ilgilensen canim..bi hobi filan…

charmant charmant canım dün akşam meryem suresini dinleyip yattım o etkiledi sanırım bide evde tektim çünkü aslında normalde pek dusunmuyorum ama tek olunca aklıma geliyor. Bide bulunduğum şehirde çok fazla arkadaşım yok olanlarda bekar ya da cocuklu :) derdimi paylaşacağım pek kimsem yok sizden başka :)

Back