• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kizlar gittim genetik pihtilasma icin kan verdim bir bucuk ay sonra cikacak sonuc esimde gidecekmis o da yilbasindan sonra gidebilecek tam da deneme zamanimiza denk gelecek sonuclar. Hsg de bir dahaki adetin ilk gunu gidip randevu almam gerekecek yani o da o zaman yetisiyor. İnsallah hersey yolunda gider. Tesadufen gittim fakat sevdim bu doktoru.
Hadi inşallah herşey yolunda gider

Kizlar gittim genetik pihtilasma icin kan verdim bir bucuk ay sonra cikacak sonuc esimde gidecekmis o da yilbasindan sonra gidebilecek tam da deneme zamanimiza denk gelecek sonuclar. Hsg de bir dahaki adetin ilk gunu gidip randevu almam gerekecek yani o da o zaman yetisiyor. İnsallah hersey yolunda gider. Tesadufen gittim fakat sevdim bu doktoru.
Genetik test için sorun çıkarttılar mı cnm ?

Hadi inşallah herşey yolunda gider

Genetik test için sorun çıkarttılar mı cnm ?
Yok cikartmadilar kuzum senin dedigin gibi uc dusuk bir dis gebelik dedim :KK48: kac haftaliklardi dedi 5-6-8 dedim kurtaj oldu mu dedi oldu ilki olmadi kucuk diye dedim :KK47: nerde oldun dedi ozel muayenehane dedim :KK53: vallahi cok pis yalanlar oldu ama napayim Allah affetsin:KK69: :KK70:

Kızlar dün akşam baş ağrısına dayanamadm parol aldım adeti geciktirir mi dün olmam gerekiyodu olmadım dün gece 12 de yatmadan aldım hala tık yok :( sadece saniyelik mide bulantılarım oluyo

Yok cikartmadilar kuzum senin dedigin gibi uc dusuk bir dis gebelik dedim :KK48: kac haftaliklardi dedi 5-6-8 dedim kurtaj oldu mu dedi oldu ilki olmadi kucuk diye dedim :KK47: nerde oldun dedi ozel muayenehane dedim :KK53: vallahi cok pis yalanlar oldu ama napayim Allah affetsin:KK69: :KK70:
Hadi seni pis yalancı:KK70:ne yapalım yalana teşvik ediyorlar işte.genetik bakmak için illa üç düşük acısı mı yaşamak gerek ne yapalım:KK62:

Kızlar kendimi acayim mutsuz hissediyorum :( Rabbim inşallah 2016 da bize de güzel mutluluklar nasip eder inşallah bizde anne oluruz. Kendimi çok mutsuz hissediyorum sanki hiç anne olamayacakmisim gibi hayal bile kurmak istemiyorum ya gerçekleşmezse diye :( bebek battaniyesi örmeye başlamıştım kaldırdım oremiyorum onu bile :(

Estağfirullah cnm bizler de burda öğreniyoruz.rahim içerisinde kanama alanı vardı bu da düşük riski demek.ilk muayenede koca bir hematom vardı Dr dedi bu boş kese olabilir.ama Beta Artış gösterdi ve sonradan keseyi de gördük.
gerçekten bayağı uzman olacağız sonunda :KK70: hematomu da öğrendik.:KK66:

Kızlar kendimi acayim mutsuz hissediyorum :KK43: Rabbim inşallah 2016 da bize de güzel mutluluklar nasip eder inşallah bizde anne oluruz. Kendimi çok mutsuz hissediyorum sanki hiç anne olamayacakmisim gibi hayal bile kurmak istemiyorum ya gerçekleşmezse diye :KK43: bebek battaniyesi örmeye başlamıştım kaldırdım oremiyorum onu bile :KK43:
2016 bize iyi gelecek canım iyi düşünelim iyi olsun. hepimizin sağlıklı bebişleri olsun inşallah.

Kızlar kendimi acayim mutsuz hissediyorum :KK43: Rabbim inşallah 2016 da bize de güzel mutluluklar nasip eder inşallah bizde anne oluruz. Kendimi çok mutsuz hissediyorum sanki hiç anne olamayacakmisim gibi hayal bile kurmak istemiyorum ya gerçekleşmezse diye :KK43: bebek battaniyesi örmeye başlamıştım kaldırdım oremiyorum onu bile :KK43:
Canim benim ayni hisleri bende yasadim, burdaki herkeste yasiyor. Lutfen kendini cok fazla yipratma. Belkide bu ay olmustur. Uzme kendini. Kisa zamanda Rabbim nasip etsin inşallah sana da saglikli bir bebecik. Ama moral çok önemli.

Canım inşallah sonuçlar temiz çıkar. Hersey guzel olacak inşallah.

Y yapayalniz1 canımaaynı belirtiler bende de vardı yumurtlama döneminden sonra hep oramda bişey var ya hissediyorum yürürken falan bu ne burda acaba diyodum ve sonuç hamileyim:-) umitlendirmek istemem ama inşallah hamilesindir ve bebeğini sağlıklı olarak kucağına alırsın

Eve cnm küçük olduğu için şanslısın inşallah çok Can'ın yanmadan bu Süreci atlatırsın

Adet düzeni ÇOĞU kişide kürtajdan sonra bozuluyor benimki de gecikecek ANLAŞILAN daha yumurtlamadım bile 2. Regl a kadar korunma var sonra hsg
Canım bana dr 50güne kadar olmazsan normal demişti. Sende sıkıntı yapma gelir inş cnm benim sonra adet günü değilde süresi uzamıştı. Bakalım bu düşükten sonra ne gibi değişiklik olucak hayırlısı...
çok geçmiş olsun canım. o zaman gelecek bir gün. sabırla beklememiz birbirimize destek olmamız gerekiyor :KK19:
İmş cnm 3.ler sağlıkla gelicek bizlere...sen nasıl oldun cnm?

Back