- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Ewt canım bu 2 hafta neler yaşadım ya...daha da bekliyorum düşük olmasını, umarım bu süreci sıkıntısız bi şekilde atlatırum...allahın hakkı 3müş, umarım bunda sonra sağlıkla gelir bebeklerimiz...beraber atlatıruz bu süreci...sen nasıl oldun?@triton-x ah canım ya neler yasamissin öyle. Hayirlisi buymus üzülme ne olur bak doktorun ne güzel söylemiş bozmayin moralinizi canım en kisa zamanda tekrar hamiş olup bebeğin e kavusursun inşallah
Yok stres yok birçok arkadaşta gecikme OLDUĞUNU duydum o Yüzden hazırlıklıyım Hayırlısı.düşükten sonra kürtaj gibi fazla gecikme olmuyor diye biliyorumCanım bana dr 50güne kadar olmazsan normal demişti. Sende sıkıntı yapma gelir inş cnm benim sonra adet günü değilde süresi uzamıştı. Bakalım bu düşükten sonra ne gibi değişiklik olucak hayırlısı...
İmş cnm 3.ler sağlıkla gelicek bizlere...sen nasıl oldun cnm?
Ewt canım bu 2 hafta neler yaşadım ya...daha da bekliyorum düşük olmasını, umarım bu süreci sıkıntısız bi şekilde atlatırum...allahın hakkı 3müş, umarım bunda sonra sağlıkla gelir bebeklerimiz...beraber atlatıruz bu süreci...sen nasıl oldun?
İyi sevindim:) bakalım bi hayırlısıyla düşüreyim ondan sonrası allah kerim...Yok stres yok birçok arkadaşta gecikme OLDUĞUNU duydum o Yüzden hazırlıklıyım Hayırlısı.düşükten sonra kürtaj gibi fazla gecikme olmuyor diye biliyorum
inş canım bakalım progesteron hakikaten düşme süresini uzatıyor. Benimde uzatmıştı...ama ozmn ne olacağını bilmiyırsun bir umut kullanıyırsun ilaçları...ben folik asit dahil hepsini bıraktım. Dr. Rica etti, hayırlısı buymuş...Inşallah canım daha iyi olacaksın beraber atlaticaz destek olucaZ birbirimize iyiyim bakalım adetimi bekliyorum ne zaman gelicek . Ben progestan kullaniyodum bebek tutunsun dye eğer kullanmasaydin duserdi kendi kendine demişti doktor sende rahat bi şekilde geçirip atlatirsin inşallahbu donemi
Evet canım ben kürtajdan 27gün sonra adet olmuştum. Sonrada adet düzenim 26-27 gün oldu hep...sende inş engeç ıcağın 2. Haftası fln olursun inşkızlar bişey sorucam sizlere ben 7 aralıkta kürtaj oldum sizce ne zaman hastalanırım adet düzenleyici kullanıyorm doktor verdi 11 tane içtm daha on tane var içinde biyerde okumştm daha önce kürtajn ilk günü adetin ilk günü gibi sayılıyomuş
Benim 29 gün oldu düzenleyici vermedi bana adet olunca yazarımkızlar bişey sorucam sizlere ben 7 aralıkta kürtaj oldum sizce ne zaman hastalanırım adet düzenleyici kullanıyorm doktor verdi 11 tane içtm daha on tane var içinde biyerde okumştm daha önce kürtajn ilk günü adetin ilk günü gibi sayılıyomuş
kontrole gittim, bir sıkıntı yok, rahim toparlamış dedi doktor. adet döneminden sonra korunmasız ilişki olabilir dedi, şimdilik korunacağız, öyle işte canım.Canım bana dr 50güne kadar olmazsan normal demişti. Sende sıkıntı yapma gelir inş cnm benim sonra adet günü değilde süresi uzamıştı. Bakalım bu düşükten sonra ne gibi değişiklik olucak hayırlısı...
İmş cnm 3.ler sağlıkla gelicek bizlere...sen nasıl oldun cnm?
Canım inşallah güzel çıkar sonuçların. Ban 2016 bizim yılımız olacak, hsg de temiz çıkacak ve her şey güzel olacakKizlar gittim genetik pihtilasma icin kan verdim bir bucuk ay sonra cikacak sonuc esimde gidecekmis o da yilbasindan sonra gidebilecek tam da deneme zamanimiza denk gelecek sonuclar. Hsg de bir dahaki adetin ilk gunu gidip randevu almam gerekecek yani o da o zaman yetisiyor. İnsallah hersey yolunda gider. Tesadufen gittim fakat sevdim bu doktoru.
Herhangi bir degisiklik yok bende.. zaten artik belirtiye filan inanmiyorum ben yaa hepsi adet belirtisiyle ayni
kızlar nasılsınız bayağıdır giremedim benim iğnelerinde bugün son günü ama beni maf ettiler iki ayrı antibiyotiği aynı anda vuruluyorum ama o kadar ağırlarki vurulduğum an felçli oluyorum sanki sabaha kadar ağrı çekiyorum
gecmis olsun canim.. İnsallah hepimizin bu yil bebisleri olacak :)charmant canım seni testlerinde güzel çıkmış inşAllah hsg ve diğer testlerdede sorun çıkmaz 2016 da sağlıklı bi bebişin olur canım
Cok dusunuyorsun o sebepten ruyalarin da etkileniyor…. Biraz baska birseylerle ilgilensen canim..bi hobi filan…Kızlar bugün rüyamda eşimin başka bir kadından çocuğu olacaktı. Kadın hamileydi bende vardımama eşim hep benim yanımdaydi. Icimdeki yaşadığım acının tarifi yoktu ağlıyordum ama gözyaşım akmiyordu şu an bile hala o acı yüreğimde. Çok çok kötüydü
Kuzum doktora gorunmusmuydun sen hic?Günaydınn Kızlarr.
charmant canım Bat 21 Ocak
Artık dokunmaya başladı bu durum ya içten içe. Her hastalandığımda ağlayasım geliyor.
Hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?