• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canım neleri atlatmadıkki...sende neler yaşadın, burda çoğumuz kötü şeyler yaşadık...şuan bir metanet geldi üstüme ama îçten içe içimde olup büyüyeniyeceğini bilmek çok üzüyor...inş bunuda atlatacağım. Sende sakın oes etme o bebekler gelicek canım. İnan bişeyleri araştırmak istemiyorum artık, bidaha bu dr a bırakacağım inş o ne derse sözünden çıkmayacağım...yine olucağı varsa olur zaten ama doğacaksada doğar...ikisine de engel olamayız. Şuan karışık duygulardayım. Kötü şeyler olmadığına sevinip kaybedeceğime üzülüyorum. İnş sende artık getirme aklına kötü şeyleri ve bir dra güven o ne derse onu yap...gerisi allaha kalmış. İnş yüzümüz gülecek. Birdaha büyük konuşmayım ama eksi bir durum olmadıkça adetimin eb az 4-5 gün geçmesini bekleyeceğim. Bu sefer iyi şeyler olucak kaybetmeyelim umudumuzu...saralım yaralarımızı...bugece allaha şükür eşim yanımda sımsıkı sarılıp ağlayacağım eminim. Ama onun yanımda olması bile yeter napalım zaman gerekiyor daha demekki zaman...
çok geçmiş olsun canım. o zaman gelecek bir gün. sabırla beklememiz birbirimize destek olmamız gerekiyor :KK19:

Kürtaj olunca en az iki ay korunma veriyor kendi kendine düşerse korunma olmuyor ben o Yüzden çok istedim kendi düşsün ama olmadı kürtaj sonrası da 40-50 gün regl gelmiyor:KK43: triton-x in durumu farklı inşallah kısa zamanda kendiliğinden düşer
gerçekten mi? şimdi 40-50 gün adet mi bekleyeceğim :( ay fenaymış ya.

gerçekten mi? şimdi 40-50 gün adet mi bekleyeceğim :KK43: ay fenaymış ya.
Öyle gözüküyor genellikle 40-60 hiç erken olanı duymadım bir tek triton-x 27. Gün regl olmuş benim bugün 29. Gün henüz ovulasyon yok olacak mı onu da bilmiyorum olmazsa zaten gecikir olursa da iki hafta da öyle beklerim olur sana 50

Öyle gözüküyor genellikle 40-60 hiç erken olanı duymadım bir tek triton-x 27. Gün regl olmuş benim bugün 29. Gün henüz ovulasyon yok olacak mı onu da bilmiyorum olmazsa zaten gecikir olursa da iki hafta da öyle beklerim olur sana 50
doktor niye söylemiyor ki bu ne kadar önemli bir detay. sağol canım.

endo nedir canım? kese mi yoksa? hala orda deme sakın.
Yok yok rahim duvar kalınlığı normalde 7-9 Olmalı 10 üstü gebelik şüphesi.kürtajdan sonra da kalınlık varsa Parça kaldığından Şüphe ediliyor.benim Beta en son 13 oldu Dr tekrar vermene gerek yok dedi sıfırlanmış sayılır dedi.yaklaşık kürtajdan 18 gün sonraydı.2. Regl da hsg bekliyorum:KK51:

Yok yok rahim duvar kalınlığı normalde 7-9 Olmalı 10 üstü gebelik şüphesi.kürtajdan sonra da kalınlık varsa Parça kaldığından Şüphe ediliyor.benim Beta en son 13 oldu Dr tekrar vermene gerek yok dedi sıfırlanmış sayılır dedi.yaklaşık kürtajdan 18 gün sonraydı.2. Regl da hsg bekliyorum:KK51:
doktorun çok iyi olmalı. bana hiçbir detay anlatılmıyor. iyi tamam deyip gönderiyor. üstelik çok iyi meşhur bir hastane güya. ben de gidince sorayım bari rahim duvar kalınlığını falan. sağolasın canım sayende bilgilendim.

doktorun çok iyi olmalı. bana hiçbir detay anlatılmıyor. iyi tamam deyip gönderiyor. üstelik çok iyi meşhur bir hastane güya. ben de gidince sorayım bari rahim duvar kalınlığını falan. sağolasın canım sayende bilgilendim.
Aslında süper bir Dr diyemem.ben de hematom vardı .hamilelipin ilk Başlarında bu boş kese geçen aydan hamile kalmışsın diyerek beni telaşlandırmıştı.yani hematom ile keseyi ayırt edemeyecek kadar tecrübesiz diyebilirim.ama bu konuda çok iyi.ekranı bana çevirip bu yumurta bu kese bu yolk sac bu bebek bu rahim kalınlığı bu kistfalan tek tek Detaylı anlatıyor bu da Hoşuma gidiyor.bazen Yanındaki sekretere bilgi veriyor pc ye kaydetsin diye ordan duyuyorum bazen .nazen de ben soruyorum.sor cnm kafanda soru işareti kalmasın

Aslında süper bir Dr diyemem.ben de hematom vardı .hamilelipin ilk Başlarında bu boş kese geçen aydan hamile kalmışsın diyerek beni telaşlandırmıştı.yani hematom ile keseyi ayırt edemeyecek kadar tecrübesiz diyebilirim.ama bu konuda çok iyi.ekranı bana çevirip bu yumurta bu kese bu yolk sac bu bebek bu rahim kalınlığı bu kistfalan tek tek Detaylı anlatıyor bu da Hoşuma gidiyor.bazen Yanındaki sekretere bilgi veriyor pc ye kaydetsin diye ordan duyuyorum bazen .nazen de ben soruyorum.sor cnm kafanda soru işareti kalmasın
olur canım. bugün 3:30ta gideceğim kontrole.

Kizlar gittim genetik pihtilasma icin kan verdim bir bucuk ay sonra cikacak sonuc esimde gidecekmis o da yilbasindan sonra gidebilecek tam da deneme zamanimiza denk gelecek sonuclar. Hsg de bir dahaki adetin ilk gunu gidip randevu almam gerekecek yani o da o zaman yetisiyor. İnsallah hersey yolunda gider. Tesadufen gittim fakat sevdim bu doktoru.

Kizlar gittim genetik pihtilasma icin kan verdim bir bucuk ay sonra cikacak sonuc esimde gidecekmis o da yilbasindan sonra gidebilecek tam da deneme zamanimiza denk gelecek sonuclar. Hsg de bir dahaki adetin ilk gunu gidip randevu almam gerekecek yani o da o zaman yetisiyor. İnsallah hersey yolunda gider. Tesadufen gittim fakat sevdim bu doktoru.
inşallah sonuçlar temiz çıkar canım. doktoru sevmiş olman da artısı :KK66: ben henüz sevdiğim bir doktor bulamadım malesef.

sormayı unuttum. hematom nedir? ne kadar cahilim ya :(

sormayı unuttum. hematom nedir? ne kadar cahilim ya :KK43:
Estağfirullah cnm bizler de burda öğreniyoruz.rahim içerisinde kanama alanı vardı bu da düşük riski demek.ilk muayenede koca bir hematom vardı Dr dedi bu boş kese olabilir.ama Beta Artış gösterdi ve sonradan keseyi de gördük.

Back