• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Acaba yer
Canim pembe lekeler varken sancim agrim coktu o gun doktor yapti biseyc ikmadi ama hep 1 hafta surerdi 4 gun surdu simdi
Acaba yerleşmeye mi çalışıyordu. Bi daha test yaptır bence. Hepimizde farklı farklı gariplikler var. Delircem gerçekten.

Acaba yer

Acaba yerleşmeye mi çalışıyordu. Bi daha test yaptır bence. Hepimizde farklı farklı gariplikler var. Delircem gerçekten.
Aynen bende ole canim . kafayi yiyecegim. Basim donuyor nedense bilemedim neden oluyor boyleki test yapmaktan korkuyorum

Uyuyup 3-4 gün uyanmayasım var. Hamiş olabilecek miyim bilmiyorum ama bu gidişle depresyon kesin:KK64:
Düşünmekten kafayi yiyecegiz yahu . Dusun o kadar sanciliydiki. 1 gunde 2 kez hastahaneye gittik . serum yedim agridan . sonra gece yine agridi igne yedim ole agri bitti :(

kızlar bişey sormak istiyorum bata 10 günüm var kasık ağrım bel ağrım ve beyaz akıntım var yumurtlamadan itibaren kesilmedi ama bana hayalet ağrılar gibi geliyor neyse benim sorum ben hiçbir adetimde göğüste şişlik yada hassasiyet hissetmedim hamilelik belirtisi olan çoğu kişide bu durum var ama bende hiçbir hassasiyet yok her hamişde bu belirti var mı acaba bir de olanlarda adet öncesi de oluyor muydu?

Aynen bende ole canim . kafayi yiyecegim. Basim donuyor nedense bilemedim neden oluyor boyleki test yapmaktan korkuyorum
Aynı şeyler bende de oldu,adetim bugün veya yarın,1hafta önce kahverengi lekelenme gelince bebek olabilir diye düşündüm aynen başım dönmeye başladı benimde.diğer aylar gibi stesli de değildim çok rahattım bu ay,öyle çok dinlemedim kendimi,ama bugün test yaptım negatif çıktı.bu lekelenme neden olur ki acaba hamilelik dışında,gerçekten kafayı yicez böyle beklemekten

Offkızlar yardım.!! Agustos 8 inde reglim başladı 11 ağustosta bitti. 12 agustosta birliktelik oldu. Birliktelikten sonra hafif pembemsi bir akıntı oldu. Devam etmedi. Bugün gündüz ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıktı. Ama şimdi yapışkan akıntım başladı ama kahverengi gibi. Bu ymurtlama akıntısı mı? Yumurtlamam 10. Gün oluyor normalde daha erken. Ama buda neyin nesi? İlk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum. Fikri olan var mı?Huzursuz oldum şimdi...

Aynı şeyler bende de oldu,adetim bugün veya yarın,1hafta önce kahverengi lekelenme gelince bebek olabilir diye düşündüm aynen başım dönmeye başladı benimde.diğer aylar gibi stesli de değildim çok rahattım bu ay,öyle çok dinlemedim kendimi,ama bugün test yaptım negatif çıktı.bu lekelenme neden olur ki acaba hamilelik dışında,gerçekten kafayı yicez böyle beklemekten
Bu yuzden kan testi yaptirmak istemiyorum . Ben oluruna biraktim canim ya . Olmussa bi sekilde cikar ogrenirim kismet cunku . herseyin hayirlisi bu ay ole kasmayacagim kendimi :)

Offkızlar yardım.!! Agustos 8 inde reglim başladı 11 ağustosta bitti. 12 agustosta birliktelik oldu. Birliktelikten sonra hafif pembemsi bir akıntı oldu. Devam etmedi. Bugün gündüz ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıktı. Ama şimdi yapışkan akıntım başladı ama kahverengi gibi. Bu ymurtlama akıntısı mı? Yumurtlamam 10. Gün oluyor normalde daha erken. Ama buda neyin nesi? İlk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum. Fikri olan var mı?Huzursuz oldum şimdi...
Cnm bugün kaçıncı gün ve kaç gündür ovulasyon testi yapıyorsun bir öncekiler nasıldı bir de Hatırladığım derece almıştın bu Ölçüm yaptın mı

Cnm bugün kaçıncı gün ve kaç gündür ovulasyon testi yapıyorsun bir öncekiler nasıldı bir de Hatırladığım derece almıştın bu Ölçüm yaptın mı
Canım normalde hep reglinin 10. Gün beyaz şeffaf yumurta akı şeklinde oluyordu, kasık agrım oluyordu 1-2 saat falan. 8. İnde regli oldum 3,5 gün falan sürüyor. 12 agustosta birliktelik oldu. Birliktelik sonunda pembe-kahverengi akıntı geldi peceteye az miktarda. Dün yani 13 agustosta yaptım ilk ovulasyon testini gündüz silikti. Aksamda yumurta akı kıvamında ama kahverengi akıntı oldu. Regli itibariyle 6. Günümde geldi bu akıntı. İlk defa öyle bşey oluyor. Hiç anlamadım. Kokulu falan da degil.

Ölçüm yapmayı hep unutuyorum. Yataktan öyle bir fırlıyorum ki sonradan aklıma geliyor. Artık grçti diğer regliyle başlarım hamile olmazsam eğer.

Canım normalde hep reglinin 10. Gün beyaz şeffaf yumurta akı şeklinde oluyordu, kasık agrım oluyordu 1-2 saat falan. 8. İnde regli oldum 3,5 gün falan sürüyor. 12 agustosta birliktelik oldu. Birliktelik sonunda pembe-kahverengi akıntı geldi peceteye az miktarda. Dün yani 13 agustosta yaptım ilk ovulasyon testini gündüz silikti. Aksamda yumurta akı kıvamında ama kahverengi akıntı oldu. Regli itibariyle 6. Günümde geldi bu akıntı. İlk defa öyle bşey oluyor. Hiç anlamadım. Kokulu falan da degil.
Tahriş falan olmuş olabilir sen ovulasyon testini yapmaya devam et ovulasyon gerçekleşmedi ise test koyulaşır kesin fotolarını da Çek karşılaştıralım 10 dk bekle öyle çek çok beklersen seni yanıltır

Ölçüm yapmayı hep unutuyorum. Yataktan öyle bir fırlıyorum ki sonradan aklıma geliyor. Artık grçti diğer regliyle başlarım hamile olmazsam eğer.
Sen yine de ölç bundan sonra da fikir verebilir bize ovulasyon ile ateş birlikte sana yumurtlama Gününü verecektir

Sen yine de ölç bundan sonra da fikir verebilir bize ovulasyon ile ateş birlikte sana yumurtlama Gününü verecektir
20150813_100440.jpg

Tamam yarin itibariyle ölçmeye başlıyorum. Diger 2 ay çizgiyi çok net görmüştüm. Hatta c den daha koyuydu t. Ben devam edeyim ovulasyon testine. Çok saol tatlim.

Bencede gerceklesmedi. Sanirim birliktelik icin acele ettik. Oyle gaz verdim ki kendime. Utanmasam eşimi işe gondermicem.:KK70::KK70:
Ay hiç sorma bu aralar benim kocişin de hep Nöbeti var bir araya gelemiyorum bir türlü ben de yakında göndermeyeceğin ama benim Yum Çatladı sanırım tek ilişki şansım var hayırlısı

Back