İnşallah canım Allah gönlüne göre versin benimde 3 gün var bendede göğüs uçlarım şişti ve cok acıyo kasık agrısı bel agrısı bıde kasıktan ayaklarıma kadr inen ağrım oluyo iştahım felaket acık bu hafta ozellkle yemek yemeyen ben aclıktan oluyorum sankı hemen acıkıyorum cok dua edıyorum İnşallah bu ay olsun bende test ıcın beklıyorum ama bugun eczanede 3-5 tane alıcam galıbaKizlar merhaba;
Reglime son 4 gün bende ki belirtiler;
-Çok şiddetli göğüs agrisi
-Kasik agrisi hatta bazen dizlerime kadar
-Bel agrisi
-kabus görme
-çok fazla olmamakla birlikte akinti
-duygusallik/agresiflik
-ara sira agzimin içinde metalik tat
-şiddetli gaz problemi
İnşallah bunlar hamilelige işarettir merakla bekliyorum testim var evde ama kesin olmasi için reglimin geçmesini beklemek istiyorum
Canim benim insallahhh hayirli haberlerini aliriz,evet biliyorum beklemek çok zor ama bence test alma su an,çünkü bazen geç döllenme olunca regle yakin test yaptiginda cikmayabiliyor hamileysen bile,zaten 3 gün kalmis azicik daha sabir sonra en kesin bilgiyi alicaz inşallah,bende kendimi çok zor tutuyorum hatta dun internetten 10 lu strip testlerden sipariş verdim 13 unde gelecek evdede clear blue erken gebelk testi var regl olmazsam eğer ikisinden de yapicam bakalum hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun inşallah hamisizdir de hayirli haberlerimizi veririz birbirimizeİnşallah canım Allah gönlüne göre versin benimde 3 gün var bendede göğüs uçlarım şişti ve cok acıyo kasık agrısı bel agrısı bıde kasıktan ayaklarıma kadr inen ağrım oluyo iştahım felaket acık bu hafta ozellkle yemek yemeyen ben aclıktan oluyorum sankı hemen acıkıyorum cok dua edıyorum İnşallah bu ay olsun bende test ıcın beklıyorum ama bugun eczanede 3-5 tane alıcam galıba
CNm 7 gun kala bıle çıkan var bence suan yapsan bıle silik cıkarKizlar merhaba;
-Bel agrisi
-kabus görme
-duygusallik/agresiflik
-şiddetli gaz problemi
İnşallah bunlar hamilelige işarettir merakla bekliyorum testim var evde ama kesin olmasi için reglimin geçmesini beklemek istiyorum
Haklisin Canim benim aslinda evde de clear blue erken gebelik testi var 4 gün önceden ogrenebiliyorsun ama iste ne bileyim emin olmak istiyorum bazen geç döllenme olduğunda hamileysrn bile gorunmeyebiliyor regl olmadan önce ya ondan su 4 günü atlatip öyle yapmak istiyorum,inşallah hayirli haberler vverebilirimCNm 7 gun kala bıle çıkan var bence suan yapsan bıle silik cıkar
Inş CNm yumurtlama Gününü biliyorsan ustune 10 gun koy 11 gun çıkıyor aklında olsunHaklisin Canim benim aslinda evde de clear blue erken gebelik testi var 4 gün önceden ogrenebiliyorsun ama iste ne bileyim emin olmak istiyorum bazen geç döllenme olduğunda hamileysrn bile gorunmeyebiliyor regl olmadan önce ya ondan su 4 günü atlatip öyle yapmak istiyorum,inşallah hayirli haberler vverebilirim
İnşallah İnşallah bu ay gercekten kendimi kurdum olmassam galıba cok üzülücem iş yerındede vakıt gecmıyor gecen haftadan berı gun sayıyorum cok zor hamıleysek zaten ogrenıcez bı sekılde ama sımdı erken yapıp psıkolojımızı sımdıden bozmayalım bencede :) Belli olmuyor cunku bat a 2 gun kala kanda cıkanda var cıkmayandaCanim benim insallahhh hayirli haberlerini aliriz,evet biliyorum beklemek çok zor ama bence test alma su an,çünkü bazen geç döllenme olunca regle yakin test yaptiginda cikmayabiliyor hamileysen bile,zaten 3 gün kalmis azicik daha sabir sonra en kesin bilgiyi alicaz inşallah,bende kendimi çok zor tutuyorum hatta dun internetten 10 lu strip testlerden sipariş verdim 13 unde gelecek evdede clear blue erken gebelk testi var regl olmazsam eğer ikisinden de yapicam bakalum hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun inşallah hamisizdir de hayirli haberlerimizi veririz birbirimize
İnşallah İnşallah bu ay gercekten kendimi kurdum olmassam galıba cok üzülücem iş yerındede vakıt gecmıyor gecen haftadan berı gun sayıyorum cok zor hamıleysek zaten ogrenıcez bı sekılde ama sımdı erken yapıp psıkolojımızı sımdıden bozmayalım bencede :) Belli olmuyor cunku bat a 2 gun kala kanda cıkanda var cıkmayanda
Diren canım sabret :))Canim benimde senin gibi 8 gun var adetime cikmiycagini bile bile test yaptim bende yinede skldim simdide kanmi yaptirsam diye dusunuyorum bu sabirsizlik ne olacak :)
Ayy arka arkaya bekliyoruz yani 4-3-2 bat larimiz hadi hayirlisi olsun hepimiz için inşallah bebislerimize kavusuruzBenim de bat a 2 gün var, sadece göğüs hassasiyetim var şu an..Sabredelim kızlar BAT geçene kadar :)))
Kizlar merhaba;
-Bel agrisi
-kabus görme
-duygusallik/agresiflik
-şiddetli gaz problemi
Bencede kaybetme canım daha cok var burda bı arkadas okumustum battan 5 gün sonra pozitif cıkmıs adını unuttum suan ama dedıgım gibi varsa illaki çıkıcak sabretmek lazım :)canım birebir beni özetlemişsin. benim de tıpatıp aynı belirtiler var. kabus görme bile aynı. bat a da 8 gün kaldı. aöa ben dün yum un 10. günü diye test yaptırdım. <0,1 çıktı. yine de umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.
Canim benimmm inşallah ilimizde hamisizdiiirrrcanım birebir beni özetlemişsin. benim de tıpatıp aynı belirtiler var. kabus görme bile aynı. bat a da 8 gün kaldı. aöa ben dün yum un 10. günü diye test yaptırdım. <0,1 çıktı. yine de umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.
Amin canım Allah gönlüne göre versin hayırlısıylaKizlar merhaba;
-Bel agrisi
-kabus görme
-duygusallik/agresiflik
-şiddetli gaz problemi
Bencede kaybetme canım daha cok var burda bı arkadas okumustum battan 5 gün sonra pozitif cıkmıs adını unuttum suan ama dedıgım gibi varsa illaki çıkıcak sabretmek lazım :)
Canim benimmm inşallah ilimizde hamisizdiiirrr
Benim belirtilerim 10 günü geçkin bir suredir vardi hatta dayanamayip cikmayacagini bile bile 10 gün önceden erken gebelik testi yapmistim evde ve sonuç tabiki negatifti ama öyle cikacagini biliyordum,sende sakin ümidini kaybetme regline 2-3gun önce yapilan kan testlerinde bile geç döllenme oluyorsa cikmiyor o yüzden reglini bekle bir kaç gün geçtikten sonra tekrar test yap evet beklemek çok zor ama en kesin sonucu almak için beklemek zorundayiz :) içini ferah tut ve bebeğinin orada olduğunu düşün sadece
Amin Canim çok tesekkur ederimAmin canım Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla
Çokta yorma kendını ağır kaldırmaŞurda ne kaldı zaten oyalanmak ıcın gezın tozun bence kafadan cıkartın belrtılerı ben bu 3 gün oyle yapmayı düşünüyorum eşime msj atıyorum hergün bu aksam gezecek bi yer bul dıyeevime parke yaptrcam onla ugrasıyorum temızlık camasır falan kendımı oyalamaya calısıyorum
Valla bende dusunmemeye calisiyorum bu kadar beklemisim bi 4 gün daha beklerim yeter ki o orada olsunŞurda ne kaldı zaten oyalanmak ıcın gezın tozun bence kafadan cıkartın belrtılerı ben bu 3 gün oyle yapmayı düşünüyorum eşime msj atıyorum hergün bu aksam gezecek bi yer bul dıyeevime parke yaptrcam onla ugrasıyorum temızlık camasır falan kendımı oyalamaya calısıyorum
Yok canım kaldırmamaya calısıyorum zaten yoruluyorum cok cabuk eşime yaptırıyorumÇokta yorma kendını ağır kaldırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?