Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin benimde 3 gün var bendede göğüs uçlarım şişti ve cok acıyo kasık agrısı bel agrısı bıde kasıktan ayaklarıma kadr inen ağrım oluyo iştahım felaket acık bu hafta ozellkle yemek yemeyen ben aclıktan oluyorum sankı hemen acıkıyorum cok dua edıyorum İnşallah bu ay olsun bende test ıcın beklıyorum ama bugun eczanede 3-5 tane alıcam galıba

Canim benim insallahhh hayirli haberlerini aliriz,evet biliyorum beklemek çok zor ama bence test alma su an,çünkü bazen geç döllenme olunca regle yakin test yaptiginda cikmayabiliyor hamileysen bile,zaten 3 gün kalmis azicik daha sabir sonra en kesin bilgiyi alicaz inşallah,bende kendimi çok zor tutuyorum hatta dun internetten 10 lu strip testlerden sipariş verdim 13 unde gelecek evdede clear blue erken gebelk testi var regl olmazsam eğer ikisinden de yapicam bakalum hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun inşallah hamisizdir de hayirli haberlerimizi veririz birbirimize

CNm 7 gun kala bıle çıkan var bence suan yapsan bıle silik cıkar

CNm 7 gun kala bıle çıkan var bence suan yapsan bıle silik cıkar
Haklisin Canim benim aslinda evde de clear blue erken gebelik testi var 4 gün önceden ogrenebiliyorsun ama iste ne bileyim emin olmak istiyorum bazen geç döllenme olduğunda hamileysrn bile gorunmeyebiliyor regl olmadan önce ya ondan su 4 günü atlatip öyle yapmak istiyorum,inşallah hayirli haberler vverebilirim

Inş CNm yumurtlama Gününü biliyorsan ustune 10 gun koy 11 gun çıkıyor aklında olsun

İnşallah İnşallah bu ay gercekten kendimi kurdum olmassam galıba cok üzülücem iş yerındede vakıt gecmıyor gecen haftadan berı gun sayıyorum cok zor hamıleysek zaten ogrenıcez bı sekılde ama sımdı erken yapıp psıkolojımızı sımdıden bozmayalım bencede :) Belli olmuyor cunku bat a 2 gun kala kanda cıkanda var cıkmayanda

Benim de bat a 2 gün var, sadece göğüs hassasiyetim var şu an..Sabredelim kızlar BAT geçene kadar :)))

canım birebir beni özetlemişsin. benim de tıpatıp aynı belirtiler var. kabus görme bile aynı. bat a da 8 gün kaldı. aöa ben dün yum un 10. günü diye test yaptırdım. <0,1 çıktı. yine de umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.

Bencede kaybetme canım daha cok var burda bı arkadas okumustum battan 5 gün sonra pozitif cıkmıs adını unuttum suan ama dedıgım gibi varsa illaki çıkıcak sabretmek lazım :)

Canim benimmm inşallah ilimizde hamisizdiiirrr
Benim belirtilerim 10 günü geçkin bir suredir vardi hatta dayanamayip cikmayacagini bile bile 10 gün önceden erken gebelik testi yapmistim evde ve sonuç tabiki negatifti ama öyle cikacagini biliyordum,sende sakin ümidini kaybetme regline 2-3gun önce yapilan kan testlerinde bile geç döllenme oluyorsa cikmiyor o yüzden reglini bekle bir kaç gün geçtikten sonra tekrar test yap evet beklemek çok zor ama en kesin sonucu almak için beklemek zorundayiz :) içini ferah tut ve bebeğinin orada olduğunu düşün sadece

Amin canım Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla

Bencede kaybetme canım daha cok var burda bı arkadas okumustum battan 5 gün sonra pozitif cıkmıs adını unuttum suan ama dedıgım gibi varsa illaki çıkıcak sabretmek lazım :)

böyle şeyleri okudukça rahatlıyorum, belki de çok acele etmişimdir diyorum. hep beraber sabretmekten başka çare yok :)

Canım valla iyiki varsınız. kimseyle konuşamadığımdan burada yazmak ve okumak çok iyi geliyor. benim de 1 haftadır var belirtiler. şu an bile sol tarafta batma var. hepimizin bebişleri yerlerini almıştır umarım.

Şurda ne kaldı zaten oyalanmak ıcın gezın tozun bence kafadan cıkartın belrtılerı ben bu 3 gün oyle yapmayı düşünüyorum eşime msj atıyorum hergün bu aksam gezecek bi yer bul dıye evime parke yaptrcam onla ugrasıyorum temızlık camasır falan kendımı oyalamaya calısıyorum

Çokta yorma kendını ağır kaldırma

Valla bende dusunmemeye calisiyorum bu kadar beklemisim bi 4 gün daha beklerim yeter ki o orada olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…