- 24 Nisan 2012
- 966
- 341
- 73
Sağol canım bekliyorum bakalım 1 hafta sonra gidicem inşallah görebilirimTatlım karından ancak 6. Haftada görebilşesin, vajinal daha erken ama seninki çok erken sıkıntı yapma
Canım üzüldümKızlar yumurtlamanın 9 ya da 10. Günü ve eşimin doğum günü diye kan testi yaptırdım. Maalesef <0,1 çıktı
Üstelik yaptırmadan önce doktoru arayıp sordum ve varsa çıkar dedi. Offfffffgerçi bat a 9 gün var. Ve iki kasığımda da ağrı vardı. Yorumlarınız nedir?
Bana da öyle geliyor aslında ama bir ümit doktoru aradım, o çıkar deyince kan verdim. Hani varsa doğum gününde haber vermek çok güzel olacaktı. Yine de umut var dimi?Canım üzüldümyanıltmak istemem ama bata 9 gün çok erken değil mi ben 1 hafta kala yaptırdım 8 çıktı birçok insanın ancak bikaç gün kala çıkıyor zaten olsa bile çıkmazdı bence
Tabii ki var inşallah vardır yoksada üzülme hayırlısı diye dua edelim en kısa zamanda versin Allah inşallahBana da öyle geliyor aslında ama bir ümit doktoru aradım, o çıkar deyince kan verdim. Hani varsa doğum gününde haber vermek çok güzel olacaktı. Yine de umut var dimi?
Bebeğim moral bozukluğu yok kırmızılar gelene kadar bı umut hep varBana da öyle geliyor aslında ama bir ümit doktoru aradım, o çıkar deyince kan verdim. Hani varsa doğum gününde haber vermek çok güzel olacaktı. Yine de umut var dimi?
CNm sen nasılsın gıttınmı dok nasıl mercımekTabii ki var inşallah vardır yoksada üzülme hayırlısı diye dua edelim en kısa zamanda versin Allah inşallah
Selam canım cok iyiyim sen nasılsın ?CNm sen nasılsın gıttınmı dok nasıl mercımek
inşallah canım yaaTabii ki var inşallah vardır yoksada üzülme hayırlısı diye dua edelim en kısa zamanda versin Allah inşallah
Selam canım cok iyiyim sen nasılsın ?
Bugün gittim ama 4+2 oldugu için henüz keseyi göremedik bikaç gün sonra gel erken dedi heycanla bekliyorum senin nasıl gidiyo[/QUOT
Çalışıyorum canım ama dokunsalar ağlayacak gibiyim. Gelmesin kırmızılaaarBebeğim moral bozukluğu yok kırmızılar gelene kadar bı umut hep var
Tşk ederim kuzum bende iyiyim şükür maşallah mercimeğe gelişmelerden haberdar et benıdeSelam canım cok iyiyim sen nasılsın ?
Bugün gittim ama 4+2 oldugu için henüz keseyi göremedik bikaç gün sonra gel erken dedi heycanla bekliyorum senin nasıl gidiyo
Inş gelmesin bitanem inş bebişin senınle olucak üzülmeÇalışıyorum canım ama dokunsalar ağlayacak gibiyim. Gelmesin kırmızılaaar
İnşallah çalışmalar boş gitmezde hemen gelir bebişin bekletmeden :) benimde bir göğüs agrım var resmen sanki mememi kesiyolar öyle bir acı dokunamıyorum bile uykularım kaçıyo artık normal mi acaba bu kadr hassasiyetTşk ederim kuzum bende iyiyim şükür maşallah mercimeğe gelişmelerden haberdar et benıdevalla ayın 7 si benım yumurtlamamdı testte yaptım pozitifti akıntımdan belliydi zaten reglden sonra hiç birliktelik olmamıştı 12.gun üzerine Ogün oldu ve ertesı gunu oldu hem sabah hem akşam öğünden beri sol tarafımda batma var şişkinlik var gbı bıde bugun şeffafla karışık bıraz sarı gbı akıntım oldu
Normal canım benım ılk oğlumda 1 ay oldu gecti küçükte 3 ay çektim son aylardada süt bezleri doldu die çektimİnşallah çalışmalar boş gitmezde hemen gelir bebişin bekletmeden :) benimde bir göğüs agrım var resmen sanki mememi kesiyolar öyle bir acı dokunamıyorum bile uykularım kaçıyo artık normal mi acaba bu kadr hassasiyet
Canim benimde senin gibi 8 gun var adetime cikmiycagini bile bile test yaptim bende yinede skldim simdide kanmi yaptirsam diye dusunuyorum bu sabirsizlik ne olacak :)Çalışıyorum canım ama dokunsalar ağlayacak gibiyim. Gelmesin kırmızılaaar
Bence yaptırma tatlım, sinir bozucu oluyorCanim benimde senin gibi 8 gun var adetime cikmiycagini bile bile test yaptim bende yinede skldim simdide kanmi yaptirsam diye dusunuyorum bu sabirsizlik ne olacak :)
Evet canım bende merak ettim unarım herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?