• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
A
Benim bugun batma biraz azaldi dune gore dun oksurdugumde falan cok batma oluyordu ama gaz siskinlik bendede cok fazla yedigimdenmi oluyor diyorum ama dikkatte ediyorum
Benim de batma da azalma var ama biraz bel ağrısı başladı. Bir de çok halsizim. Ya umarım psikolojik değildir.

Bunalima girdim alışveriş merkezinde 10 kisiden 3 ü hamile, 5 i ise bebek arabasıyla dolaşıyordu. Kendime derece aldım. Kocişimede keçiboynuzu:) regli biter bitmez çalışmalara başlıyoruz.

Aynen canim dun ben de avm ye gittim hunhanca bebek esya alisverisi yapiolardi:) moralim bozuldu ama olsun adetim bitsin calismalara basliyoruz. Bu ay insallah hayirli sagli bebek

Iyi geceler kizlar suan kim online ise lutfen bana cvp yazsin . kizlar adetim bugun sabah basladi adet denirse buna . 4 gun gecikti . pembe sulu geldi ilk gunluk pede bildigin su gibi . aradan bi 2 saat sonra azcik pembe daha geldi . pet koydu sulu pembe toz pembe akinti var kasiklarim koparcasina agriyor . kizlar neden boyle oluyor bileniniz var mi sancim fena :(

Iyi geceler kizlar suan kim online ise lutfen bana cvp yazsin . kizlar adetim bugun sabah basladi adet denirse buna . 4 gun gecikti . pembe sulu geldi ilk gunluk pede bildigin su gibi . aradan bi 2 saat sonra azcik pembe daha geldi . pet koydu sulu pembe toz pembe akinti var kasiklarim koparcasina agriyor . kizlar neden boyle oluyor bileniniz var mi sancim fena :KK43:
Tatlım senin prolaktin hormonun yüksek olduğundan adet kanaması az oluyor yüksek ihtimalle. Doktorun verdiği ilaçları kullanmaya devam et. Çok gecmiş olsun.

Tatlım senin prolaktin hormonun yüksek olduğundan adet kanaması az oluyor yüksek ihtimalle. Doktorun verdiği ilaçları kullanmaya devam et. Çok gecmiş olsun.
Canim teşekkür ederim . gece eşim işten geldi igne yedim 1 gunde iki tane simdi iyiyim . regl bitsin özelde iyi bi doktor bulduk ona gitcegiz. Resmen yerlerde surundum ya . ilaclari kestim canim . Antibiyotik kanamayi keser die bide fitil kanama oluyo nasil atcagim ki . diger 2si de persembe gunleri haftada 1 kez zaten

Benimde 4 gün kaldı ama ağrılar falan belirtimi yoksa ılaclardan dolayımı bılmıyorum adet olmadan once genelde benm hıc belirtim olmaz ama ateş basması feci sekılde kasıktan ayagıma kadr ınen bı ağrı uyutmuyo gercekten göğüs uçlarım çok acıyo

Kızlar selam bugün doktora gittim ama yine biraz erken gittim gLiba kese için erken dedi baktık ama göremedik 4+ 2 dedi ,cuma veya cumartesi görebiliriz dedi normal dimi 4 haftalıkken görünmemesi korkulcak bişe yoktur umarım

Kızlar selam bugün doktora gittim ama yine biraz erken gittim gLiba kese için erken dedi baktık ama göremedik 4+ 2 dedi ,cuma veya cumartesi görebiliriz dedi normal dimi 4 haftalıkken görünmemesi korkulcak bişe yoktur umarım
Ben 6 haftalıkken karından gördüm canım anca 5 haftanın sonuna doğru vajinal görebilirsin :)

Tatlım karından ancak 6. Haftada görebilşesin, vajinal daha erken ama seninki çok erken sıkıntı yapma;)

Kızlar yumurtlamanın 9 ya da 10. Günü ve eşimin doğum günü diye kan testi yaptırdım. Maalesef <0,1 çıktı :KK61:
Üstelik yaptırmadan önce doktoru arayıp sordum ve varsa çıkar dedi. Offfffff:KK43: gerçi bat a 9 gün var. Ve iki kasığımda da ağrı vardı. Yorumlarınız nedir?

Back