• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar yumurtlamanın 9 ya da 10. Günü ve eşimin doğum günü diye kan testi yaptırdım. Maalesef <0,1 çıktı :KK61:
Üstelik yaptırmadan önce doktoru arayıp sordum ve varsa çıkar dedi. Offfffff:KK43: gerçi bat a 9 gün var. Ve iki kasığımda da ağrı vardı. Yorumlarınız nedir?
Canım üzüldüm :( yanıltmak istemem ama bata 9 gün çok erken değil mi ben 1 hafta kala yaptırdım 8 çıktı birçok insanın ancak bikaç gün kala çıkıyor zaten olsa bile çıkmazdı bence

Canım üzüldüm :KK43: yanıltmak istemem ama bata 9 gün çok erken değil mi ben 1 hafta kala yaptırdım 8 çıktı birçok insanın ancak bikaç gün kala çıkıyor zaten olsa bile çıkmazdı bence
Bana da öyle geliyor aslında ama bir ümit doktoru aradım, o çıkar deyince kan verdim. Hani varsa doğum gününde haber vermek çok güzel olacaktı. Yine de umut var dimi?

Bana da öyle geliyor aslında ama bir ümit doktoru aradım, o çıkar deyince kan verdim. Hani varsa doğum gününde haber vermek çok güzel olacaktı. Yine de umut var dimi?
Tabii ki var inşallah vardır yoksada üzülme hayırlısı diye dua edelim en kısa zamanda versin Allah inşallah

Selam canım cok iyiyim sen nasılsın ?
Bugün gittim ama 4+2 oldugu için henüz keseyi göremedik bikaç gün sonra gel erken dedi heycanla bekliyorum senin nasıl gidiyo
Tşk ederim kuzum bende iyiyim şükür maşallah mercimeğe gelişmelerden haberdar et benıde :KK66: valla ayın 7 si benım yumurtlamamdı testte yaptım pozitifti akıntımdan belliydi zaten reglden sonra hiç birliktelik olmamıştı 12.gun üzerine Ogün oldu ve ertesı gunu oldu hem sabah hem akşam öğünden beri sol tarafımda batma var şişkinlik var gbı bıde bugun şeffafla karışık bıraz sarı gbı akıntım oldu

Tşk ederim kuzum bende iyiyim şükür maşallah mercimeğe gelişmelerden haberdar et benıde :KK66: valla ayın 7 si benım yumurtlamamdı testte yaptım pozitifti akıntımdan belliydi zaten reglden sonra hiç birliktelik olmamıştı 12.gun üzerine Ogün oldu ve ertesı gunu oldu hem sabah hem akşam öğünden beri sol tarafımda batma var şişkinlik var gbı bıde bugun şeffafla karışık bıraz sarı gbı akıntım oldu
İnşallah çalışmalar boş gitmezde hemen gelir bebişin bekletmeden :) benimde bir göğüs agrım var resmen sanki mememi kesiyolar öyle bir acı dokunamıyorum bile uykularım kaçıyo artık normal mi acaba bu kadr hassasiyet

İnşallah çalışmalar boş gitmezde hemen gelir bebişin bekletmeden :) benimde bir göğüs agrım var resmen sanki mememi kesiyolar öyle bir acı dokunamıyorum bile uykularım kaçıyo artık normal mi acaba bu kadr hassasiyet
Normal canım benım ılk oğlumda 1 ay oldu gecti küçükte 3 ay çektim son aylardada süt bezleri doldu die çektim

Bide bi arkadaşım Demişti ilişkiden sonra sola yatarsan kız olur die Allah bılır ama denedım bakalım ne olucak:-)

Kizlar merhaba;
Reglime son 4 gün bende ki belirtiler;
-Çok şiddetli göğüs agrisi
-Kasik agrisi hatta bazen dizlerime kadar
-Bel agrisi
-kabus görme
-çok fazla olmamakla birlikte akinti
-duygusallik/agresiflik
-ara sira agzimin içinde metalik tat
-şiddetli gaz problemi
İnşallah bunlar hamilelige işarettir merakla bekliyorum testim var evde ama kesin olmasi için reglimin geçmesini beklemek istiyorum :KK200:

Back