• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Rahim filmi regl 7-10 günler arası mı çekiliyor cnm bilmiyordum.cnm ya bazen birşey varsa çıksın tedavisini olalım bebek gelsin artık yeter diyorum.çünkü herşey normalken Bebeğin olmaması biraz Can'ını sıkıyor insanın
Aynen ama hiçbirşey yokta diyemiyoruz bunuda yaptırmamiz lazım

Aynen ama hiçbirşey yokta diyemiyoruz bunuda yaptırmamiz lazım
Kizlar banada doktor cektir istersen dedi. Tuplerin kapalimi acik mi bakalim dedi soru isaretin varsa die. Sonra kac aydir dusunuyorsunuz dedi 1 ay dedim olur sikma hic bi sikintin yok dedi . biraz once komsularimla sohbet ediyorduk . biz diyor hic gun tutmadik saymadik oldu diyor . koy ver gitsin diyorlar stressikinti onluyor diyorlar . o yuzden Allaha dua edin serbest birakin boşa 300 tl vermeyin bakin olur gorursunuz. Hic bi sikintinizda yoktur

Benim bu ay 4 gun gecikti . Yeni hamile annişler artik ovulasyonu yumurtlamayi birlikte takip ederiz inş :) Yardimci olursunuz

Kizlar slm ben yumurtlama tarihini hesapladim dogrumu sizce

Regl:09/08/2015

Adet olma suresi : 35

Gebe kalma yuksekligi
26/08/2015. Ve 05/09/2015

Yumurtlama tarihi : 31/08/2015

Gebe kalma yuksekligi

Canim selam rahim filmi için bence çok erken daha 1 ay olmus 1 sene normal sakın canını sıkma rahat ol merak etme en dogru zamanda gelicek bebeğin

Canim selam rahim filmi için bence çok erken daha 1 ay olmus 1 sene normal sakın canını sıkma rahat ol merak etme en dogru zamanda gelicek bebeğin
Bizde eşimle oyle dedik canim zaten ilk denememiz diye . doktora kalsa para alcak ya hemen gonderiyordu. Esimle konustuk dedik bismillah yani . Canim bu yumurtlama hesabim dogrumu sence

Gebe kalma yuksekligi

Canim selam rahim filmi için bence çok erken daha 1 ay olmus 1 sene normal sakın canını sıkma rahat
Bizde eşimle oyle dedik canim zaten ilk denememiz diye . doktora kalsa para alcak ya hemen gonderiyordu. Esimle konustuk dedik bismillah yani . Canim bu yumurtlama hesabim dogrumu sence
Valla aynen para için yap demiş inanmayın ilk aydan ,canım ben 35 günlük süre için net bilmiyorum otomatik yumurtlama günü hesaplayıcısından baksana

Canim selam rahim filmi için bence çok erken daha 1 ay olmus 1 sene normal sakın canını sıkma rahat

Valla aynen para için yap demiş inanmayın ilk aydan ,canım ben 35 günlük süre için net bilmiyorum otomatik yumurtlama günü hesaplayıcısından baksana
Baktim canim bu tarihleri cikardi :) bide bugun ates olcer alacagim onunlada takip etcegim bakalim

günaydın kızlar bende bugün 3. iğnemi vurdum yarın sabah doktor kontrolüm var inşAĺlah gelişiyodur yumoşlar

Kizlar benim bat 19 agustos iki gundur sag kasigimda degisik garip bir agri var tokluk hissi gidi garip bi agri aci ceker gibi bisey deil ama surekli agriyor belirtimi diye dusunuyorum ama daha cok erken belirti olmasi icin gibi geliyor benim gibi olan varmi yada bir bilgisi olan kotu bisey falandr die korkuyorum acikcasi
Canım benim de 19 Ağustos ve bende de benzer bir batma var. Bir de gaz varmış gibi şiştik oluyor. İnş güzel haberlere işarettir.

Günaydın arkadaşlar, dün feci baş ağrım vardı. Bir ilaç içtim mecburen dayanamadım. Eskiden reglde karın ağrısı beni öldürürdü, ilaçsız duramazdım. Şimdi kürtajdan sonra karın ağrısı bitti, bu sefer reglin 2 yada 3. Günü mutlaka ağrı kesici almak durumunda kalıyorum:(

Kızlarrrrrrrr . Bana bır konuda yardımcı olurmusunuz . benım yumurtlama ve gebe kalma dönemını bı türlü hesaplayamadım . hesaplıyorum farklı oluyor . bılen varsa bana yardımcı olur mu yada hesaplayalım bırlıkte olmaz mı kızlar ...

Back