- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 598
Evet cnmSiz dıl altımı denedınız canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnmSiz dıl altımı denedınız canım
Denedıgınız ay mı kaldınız pekıEvet cnm
Cnm sen de mi bizim Aramıza katıldın belirtilerin de hamilelik var diyordu çok takmamak gerek demekki.hayırlısı.ne bomba ya hiç heves falan kalmadı.çok yorulmuş hissediyorum kendimi evet bomba gibiyim ama patlamış bir bomba artık o da ne işe yarar ki
Evet cnm ya seninki kimyasal dı ben karıştırdım Mesajı Eylemeylemce ye çekeceğime sana yazmışım Hakk'ını helal et acını deştimBenim belirtilerim dogru cikti canm yani hamileydim ama degerim dusuktu. 2 gun sonra baktirdigim da degerim dustu malesef. Insallah allah bu ay nasip eder.
Nerdeeee ben 7 ay ölçtüm 1,5 senedir de çocuk için uğraşıyorum ama vakti değilmiş bekliyoruz bu ay ara verdim ateş ölçmüyorum bu ayda böyle olsun bakalımDenedıgınız ay mı kaldınız pekı
Allah buyuk oluruna bırak rabbım en kısa zamanda nasıp etsın ıns . önceden annelerımız ne guzel takmazmış hemen olurmuşNerdeeee ben 7 ay ölçtüm 1,5 senedir de çocuk için uğraşıyorum ama vakti değilmiş bekliyoruz bu ay ara verdim ateş ölçmüyorum bu ayda böyle olsun bakalım
Canim sen demistin bana folikasit mide bulantisi yapabilir diye dimi? Ben onu test ettim 1 gun icmeyince ertesi gun bulanti gecti. Gogus agrisi icin ve diger sikayetlerim icin doktora gidicem hormon testi yaptiricam. Sanirim prolaktinim yuksek. Aslinda belirtiler yanlis sinyalmis malesef. Saglik olsun. Onumuzdeki maclara bakicaz artikEvet cnm ya seninki kimyasal dı ben karıştırdım Mesajı Eylemeylemce ye çekeceğime sana yazmışım Hakk'ını helal et acını deştim
Kaç aydır bu maçı kazanamadık gitti hep top taca gidiyor ben anlamadım gitti bu işte bir şike var ama ne?inşallah sonuçlar temiz çıkar cnmCanim sen demistin bana folikasit mide bulantisi yapabilir diye dimi? Ben onu test ettim 1 gun icmeyince ertesi gun bulanti gecti. Gogus agrisi icin ve diger sikayetlerim icin doktora gidicem hormon testi yaptiricam. Sanirim prolaktinim yuksek. Aslinda belirtiler yanlis sinyalmis malesef. Saglik olsun. Onumuzdeki maclara bakicaz artik
Sen de gel bacım katıl östrojenli kadınlar arasına:) HayırlısıKızlar bende başladı pembeden geliyor çoğalıyor benmde buay olmadı resmen dalga geçti 3gun sağlık olsun boşuna streslere girdim üzülmedim diyemem tabiki ama eskisi gibide kahretmiyorm kendimi alıştık artık
Ne olacak bizim bu haller yav millet istemeden kalıyo bizde maymuna döndükSen de gel bacım katıl östrojenli kadınlar arasına:) Hayırlısı
Hem de ne maymun resmen Şebek olduk yapmadığımız şey kalmadı bir amuda kalkmadım çocuk olsun diye bu ay onu da mı denesem eşime söyleyim tutsun beni ayaklarımdan ters düz etsin bir iki de sallasın halı silkeler gibi ayaklarım havada kollarım yerde öyle bekleyelimbu istemeden hamile kalanları bir bulup sormak Lazım ne yiyip ne içiyorlar me yapıyorlar ilişki öncesi sonrası Dereyolu bir Öğrenmek LazımNe olacak bizim bu haller yav millet istemeden kalıyo bizde maymuna döndük
Evet cnm ya seninki kimyasal dı ben karıştırdım Mesajı Eylemeylemce ye çekeceğime sana yazmışım Hakk'ını helal et acını deştim
Alemsin canm ya deseler amuda kalktık ouda yaparız eminim yanı varsa bi bilen söyleşinin arkadaslar yoksa siyircazHem de ne maymun resmen Şebek olduk yapmadığımız şey kalmadı bir amuda kalkmadım çocuk olsun diye bu ay onu da mı denesem eşime söyleyim tutsun beni ayaklarımdan ters düz etsin bir iki de sallasın halı silkeler gibi ayaklarım havada kollarım yerde öyle bekleyelimbu istemeden hamile kalanları bir bulup sormak Lazım ne yiyip ne içiyorlar me yapıyorlar ilişki öncesi sonrası Dereyolu bir Öğrenmek Lazım
Ben bu aydan sonra hiç takmicam keyfime bakicam gelmek isterse gelsin kapim açık gelmezse de keyfi bilir :) ya benm tek takıntı acaba bişi mi varda olmuyo benmde eşiminde normal çıktı testler ama aklımda hep acaba bişi mi atladık sorusuKızlar herşeyın başı sabır . ve bızler ne kadar üzerine düşersek o kadar olmuyor bır ayda boşverelım ne olcak :)
Aynen cnm ben de aynı Dr birşey yok diyor zaten benim bir tane var bu niye olmuyor düşük kürtaj falan yaşadım ondan sonra birşeyler mi oldu falan diye aklımdan geçip duruyor rahim filmi falan mı çektirsemBen bu aydan sonra hiç takmicam keyfime bakicam gelmek isterse gelsin kapim açık gelmezse de keyfi bilir :) ya benm tek takıntı acaba bişi mi varda olmuyo benmde eşiminde normal çıktı testler ama aklımda hep acaba bişi mi atladık sorusu
Sıkma canım benım . bnde 3 gune kadar senın gıbı düşünüyorum Allaha şükür sıkıntı çıkmadı . Ama gögüslerım süt salgılıyoruş doktor ılac verdı kesılmesı ıcın buda engel olabılırmış 1 yıllık evlıyım . daha bebışı 1 aydır ıstıyoruz rabbım hayırlısınız nasıp etsın Allah büyük hayırlı gelsın bebişlerBen bu aydan sonra hiç takmicam keyfime bakicam gelmek isterse gelsin kapim açık gelmezse de keyfi bilir :) ya benm tek takıntı acaba bişi mi varda olmuyo benmde eşiminde normal çıktı testler ama aklımda hep acaba bişi mi atladık sorusu
Bende bi onu yaptirmadim offf çok sıkıcı regl olmama rağmen okadar şey oluyoruz ya diyorum gidicem sonra bide bisi varsa ya bide sıkıldmda hastanelerde bunalttı yordu 7.günlerde 10.gün e kadar o da zamanda kısıtlı randevuları dolu oluyodur diye hep erteliyorumAynen cnm ben de aynı Dr birşey yok diyor zaten benim bir tane var bu niye olmuyor düşük kürtaj falan yaşadım ondan sonra birşeyler mi oldu falan diye aklımdan geçip duruyor rahim filmi falan mı çektirsem
Rahim filmi regl 7-10 günler arası mı çekiliyor cnm bilmiyordum.cnm ya bazen birşey varsa çıksın tedavisini olalım bebek gelsin artık yeter diyorum.çünkü herşey normalken Bebeğin olmaması biraz Can'ını sıkıyor insanınBende bi onu yaptirmadim offf çok sıkıcı regl olmama rağmen okadar şey oluyoruz ya diyorum gidicem sonra bide bisi varsa ya bide sıkıldmda hastanelerde bunalttı yordu 7.günlerde 10.gün e kadar o da zamanda kısıtlı randevuları dolu oluyodur diye hep erteliyorum