• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Valla banada süpriz olmuştu ama adete 3 gün kala o yumurta akı kıvamı denen akıntıyı görünce yumurtladm dedim :)
o akıntıyı yumurtanın beyaz akıntısı gıbı yumurtlamadan sonra bende gördüm canım

kızlar üzmeyın kendınızı Allah büyük herşeyden önemlısı sağlık mutluluk . Rabbım kucağımızı en kısa zamanda doldurur inş . Stres yapsakta kendımızı üzüyoruz ...

Olsun canim moralini yuksek tut. Bu ay hep birlikte bomba gibi basliyoruz. Insallah bu ay guzel haberler alicaz.
Cnm sen de mi bizim Aramıza katıldın belirtilerin de hamilelik var diyordu çok takmamak gerek demekki.hayırlısı.ne bomba ya hiç heves falan kalmadı.çok yorulmuş hissediyorum kendimi evet bomba gibiyim ama patlamış bir bomba artık o da ne işe yarar ki:KK51:

kızlar üzmeyın kendınızı Allah büyük herşeyden önemlısı sağlık mutluluk . Rabbım kucağımızı en kısa zamanda doldurur inş . Stres yapsakta kendımızı üzüyoruz ...
Cnm dil altı ölçeri bebek mağazalarında rahatlıkla bulabilirsin koltuk altı ile ovulasyonu yakalayan var ama dil altı ölçümleri daha sağlıklı aslında en sağlıklısı vajenden Ölçüm ama o da pek hijyenik ve pratik değil maalesef en uygunu dilaltı

Cnm dil altı ölçeri bebek mağazalarında rahatlıkla bulabilirsin koltuk altı ile ovulasyonu yakalayan var ama dil altı ölçümleri daha sağlıklı aslında en sağlıklısı vajenden Ölçüm ama o da pek hijyenik ve pratik değil maalesef en uygunu dilaltı
Siz dıl altımı denedınız canım

Back