- 19 Nisan 2015
- 1.953
- 1.624
- 133
- 30
10 canım :)5 gun sonra kan degerınız kaç çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 canım :)5 gun sonra kan degerınız kaç çıktı
o akıntıyı yumurtanın beyaz akıntısı gıbı yumurtlamadan sonra bende gördüm canımValla banada süpriz olmuştu ama adete 3 gün kala o yumurta akı kıvamı denen akıntıyı görünce yumurtladm dedim :)
Hadi inşallah hayırlısıyla :)Bende değerlendirdik akıntı zamanlarını hayırlısı artık nasipse vardır :)
ne guzel darısı tum ısteyenlere ve bana :)10 canım :)
Amiiin inşallah her isteyene nasip etsin Rabbim :)ne guzel darısı tum ısteyenlere ve bana :)
ya canım dün eşim eczaneye sormuş almaya gıttı dıl altından ölçen yok koltuk altı var demış nerden aldın sızAmiiin inşallah her isteyene nasip etsin Rabbim :)
Ben koltuk altı ölçtüm canım :) çok bi fark olmuyo onu deneyebilirsin :)ya canım dün eşim eczaneye sormuş almaya gıttı dıl altından ölçen yok koltuk altı var demış nerden aldın sız
oyle mı gıdıp alayım o zaman canım bende ama regl olmadım kı daha da atesım yuksek terlıyorumBen koltuk altı ölçtüm canım :) çok bi fark olmuyo onu deneyebilirsin :)
Regl olunca başla canım aylık takip önemli :)oyle mı gıdıp alayım o zaman canım bende ama regl olmadım kı daha da atesım yuksek terlıyorum
onu beklıyorum canım bndeRegl olunca başla canım aylık takip önemli :)
İnşallah canım. Hamileyim haberini vericez birbirimize ve birbirimiz için sevinicez inşallah.canım hakkında hayırlısı olsun öbür aya inş beraber olucaz dualarla...
Canım geç Döllenme olduysa cıkmayabılır. Sonucu Alınca yaz hemen
Benimde bugün 3.gün bana umut vercen tatlım iyi cesaret etmişsin benm evdeki testler negatif sen pozitifi gordunmu
hafi inşAllah güzel haber verirsin bize canım
Kizlar sonuc negatif
indallah sizlerin pozitif olur ne diyim hayirlisi olsun...
Olsun canim moralini yuksek tut. Bu ay hep birlikte bomba gibi basliyoruz. Insallah bu ay guzel haberler alicaz.
Vardır herşeyde bir hayır sağlığımız yerinde olsun bebekte olur inşallah canm benimKizlar sonuc negatif
indallah sizlerin pozitif olur ne diyim hayirlisi olsun...
CNm Sıkma Can'ını rabbım zamanını bilir yavrun en kısa zamanda göbişine gelsin inşinsallah canim Rabbim isteyen herkese kisa zamanda nasip etsin insallah
Cnm sen de mi bizim Aramıza katıldın belirtilerin de hamilelik var diyordu çok takmamak gerek demekki.hayırlısı.ne bomba ya hiç heves falan kalmadı.çok yorulmuş hissediyorum kendimi evet bomba gibiyim ama patlamış bir bomba artık o da ne işe yarar kiOlsun canim moralini yuksek tut. Bu ay hep birlikte bomba gibi basliyoruz. Insallah bu ay guzel haberler alicaz.
Cnm dil altı ölçeri bebek mağazalarında rahatlıkla bulabilirsin koltuk altı ile ovulasyonu yakalayan var ama dil altı ölçümleri daha sağlıklı aslında en sağlıklısı vajenden Ölçüm ama o da pek hijyenik ve pratik değil maalesef en uygunu dilaltıkızlar üzmeyın kendınızı Allah büyük herşeyden önemlısı sağlık mutluluk . Rabbım kucağımızı en kısa zamanda doldurur inş . Stres yapsakta kendımızı üzüyoruz ...
Siz dıl altımı denedınız canımCnm dil altı ölçeri bebek mağazalarında rahatlıkla bulabilirsin koltuk altı ile ovulasyonu yakalayan var ama dil altı ölçümleri daha sağlıklı aslında en sağlıklısı vajenden Ölçüm ama o da pek hijyenik ve pratik değil maalesef en uygunu dilaltı