- 12 Kasım 2013
- 4.658
- 6.022
- 158
- 43
olsun herşey yaşta değildir. tecrübe konuşur.Ay sen benım ablamsın ozaman ben 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun herşey yaşta değildir. tecrübe konuşur.Ay sen benım ablamsın ozaman ben 28
Canım için ferah tut, belki değişir değerler, hiç belli olmaz bak corasprinde başlatmış dr, hakkında hayırlısı olsun? Lekelenmen yada kanaman varmı peki?kuzum kan değerlerimle uğraşıyorum moralim bozuk biraz
Tatlım haydi bugün çalışma günü ozaman:)))Günaydın kızlar dünkü ve bugünkü ovulasyon testlerım
inşallah öyle olur...Cnm iyi düşün iyi olsun bazı kişilerde yavaş Artış oluyor sonradan hızlanıyor benim Dr en az yüzde 66 artmalı Demişti 2 günde.bence seninki düşük sayılmaz Sınırda diğerinde tahlil sonucun güzel çıkar inşallah.stres yapma.işte bu stresi yaşamamak için sadece bir kez kan tahlili verip kalp atışına kadar beklemek istiyorum.gerçekten zor bir süreç.beklemekten başka çare yok inşallah Artış yapar
Hersey olucagına varır sen bu haftasonu cık gez dolas dusunme bunları hersey allahtan moralını yuksek tutadet günü 56 iki gün sonra 80 canım
teşekkür ederim :)Hersey olucagına varır sen bu haftasonu cık gez dolas dusunme bunları hersey allahtan moralını yuksek tut
Valla dün gece oldu 12 gun Üstüne olursa dün olmuştur bence bide sabahta olduCanım için ferah tut, belki değişir değerler, hiç belli olmaz bak corasprinde başlatmış dr, hakkında hayırlısı olsun? Lekelenmen yada kanaman varmı peki?
Tatlım haydi bugün çalışma günü ozaman:)))
28 Yaşında ıkı oğlan anası darısı size inşolsun herşey yaşta değildir. tecrübe konuşur.
Canım için ferah tut, belki değişir değerler, hiç belli olmaz bak corasprinde başlatmış dr, hakkında hayırlısı olsun? Lekelenmen yada kanaman varmı peki?
Tatlım haydi bugün çalışma günü ozaman:)))
benımde adetten sonrakı gun peceteye pembe leke geldı sımdı bısey yoklekelenmem adete bir hafta kala olmuştu kesilmişti adet günü tekrar pembe bir damla peçeteye geldi kesildi şuan yok canım.
Canım sıkma canını hayırlısıyla saglıkla gelsin inşallah ,iyi düşün pozitif ol canım inşallah yavrun seninle kalıriyiyim ama korkuyorum işte belirsizce beklemek canımı sıkıyor ilk değerim 56 ikincisi 80 çıktı pztsi tekrar baktırıcam
Hadi inş hayırlı haberler verırsın CNmgecikmemin 4. gunu, kan testi verdim sonuc bekliuorum :)
Hadi inş hayırlı haberler verırsın CNm
Tatlım sen ozaman sıkıntı yapma, allah inş sağlıklı birşekilde ilerlemesini nasip eder...bu evrede kötü şeyler okuyup moralini bozmamaya çalış. İnsan ister istemez etkileniyor, kafanı baska şeylerle mesgul etmeye çalış tatlımlekelenmem adete bir hafta kala olmuştu kesilmişti adet günü tekrar pembe bir damla peçeteye geldi kesildi şuan yok canım.
Canım geç Döllenme olduysa cıkmayabılır. Sonucu Alınca yaz hementesekkur ederim hayirlisiyla insallah :)
aslinda gunum gecmeden test yaptirmistim negatif cikmisti ama bir daha drnedim cunku hic duzensizlik yasamiyordum.
tamam canim iki saate cikar drdiler bir saat kaldi arayip hemen yazarim insallah :)Canım geç Döllenme olduysa cıkmayabılır. Sonucu Alınca yaz hemen
Benimde bugün 3.gün bana umut vercen tatlım iyi cesaret etmişsin benm evdeki testler negatif sen pozitifi gordunmutamam canim iki saate cikar drdiler bir saat kaldi arayip hemen yazarim insallah :)
hafi inşAllah güzel haber verirsin bize canımgecikmemin 4. gunu, kan testi verdim sonuc bekliuorum :)