Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Hamile olan hanımlar nabızlarınız kaç atıyor acaba benm yukledıgım bı programda 4.haftada hamıle bayanların nabızları 100 ve uzerı oluyormus yükselıyormus merak ettımde sızınkıler suan kac benm 7 gun kaldı adetıme 88 atıyor suan

Canim beni listede duzeltirmisin. Kimyasal gebelikle sonuclandi benim ki malesef. Bu ay denemelere devam. Allah izin verirse hayirli zamanda saglikla gelsin bebeklermiz. Bat 6 eylul

Hadi cnm ya Değerler kaç çıktı

canım 16.3 tü değerim. 2 gün sonra kasıklarımdaki ağrı arttı. Lekelenmem başladı ama akıntı gibi değil peçeteye silincince gördüm. Sonra idrar testi yaptım zaten arttysa çizgi koyulaşır diye. İlkine göre daha silikti. O günde doktora gittim zaten 5.26 ya düşmüş değerim. Doktor adetini 10 gün geçtikten sonra test yapsaydın anlamayacaktın bile dedi. DErs oldu bana. Temmuz ilk denememiz di zaten bu ay da devam inşallah bu ay sağlıklı bir şekilde hamile kalırım.

Çok Şükür Kimyasaldan sonra adet düzenim değişmedi aynı günümde adet oldum. Bazılarının 40 gün olmayabiliyomuş. Şükredeceğim çok şey olduğunu öğrendim kısacası canım.

Hayırlısı olsun cnm ben bir yerde okumuştum kimyasal gebelik sonrası hamile kalma şansı artıyormuş umarım bir daha yaşamazsın

Çok Şükür Kimyasaldan sonra adet düzenim değişmedi aynı günümde adet oldum. Bazılarının 40 gün olmayabiliyomuş. Şükredeceğim çok şey olduğunu öğrendim kısacası canım.
Evet cnm normalde kimyasal gebelik sonrası adet gecikmesi yaşanır şanslısın öyleyse ne hallere düştük 1-2 haftanın Hesabını yapar olduk Rabbim çok bekletmez inşallah

Hayırlısı olsun cnm ben bir yerde okumuştum kimyasal gebelik sonrası hamile kalma şansı artıyormuş umarım bir daha yaşamazsın

Amin canım Allah kimseye yaşatmasın. Ben şanslıyım değerim çok yüksek değildi zaten endişeliydim değerimden dolayı. Bazılarının 1000 lerde çıkıp ta düşüyormuş. Yaşanması gerekti yaşandı napalım. Bence kimse adetinden önce yapmasın testi yok yere canımızı skıyoruz. adet geçikmesinden 10 gün sonra gelenler genelde keseyi görürler dedi. ama erken fark edildiğinde bu sefer değer artıcak mı kese görülecek mi stresleri olur dedi. Haklı yok yere kendimizi olumsuz etkiliyoruz. Ovu testi aldm onlarla yola devam.

Ekledim fotoyu. Diğeride sabahki ovulasyon testi
Bence kesin hamilesin o testin aynısını ben yaptım göstermedi diğer testlerin hepsinde silik çizgi varken onda tek çizgi vardı bata 1 hafta kala üstelik sendeki baya belli oluyo inşallah vardır canım

Ekledim fotoyu. Diğeride sabahki ovulasyon testi
Sen hamilesin tatlım, hayırlı uğurlu olsun.
Aynen şükredecek çok şey var hayatta, böyle gelmiş geçmiş oldun üzülme tatlım...yeni ay ve yeni umutlar olsun hepimiz için...

Cnm değer 1000 lere çıkınca kimyasal olmuyor o başka kimyasalda fazla yükselmeden düşüşe geçiyor embriyo rahme tutunmamış oluyor.dediğin doğru aslında regl 10 gün gecikse o zaman öğrensek hem kese de görülür ama işte bu benim için bir risk 3 kayıp var hamilelik olur olmaz Dr ilaç başlayacak ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi.ovulasyon testi Uğur getirsin sana

ne ilacı kullanacaksın canım? Amin canım hepimize bu ay uğur getirsin inşallah. Dün hastalandım 10 u gibi biter sanırım sonra başlıcam çalışmalara.

harika haber, sizlerden güzel haberleri duydukça daha bir umutlanıyorum. biz bu ufaklıkları hayırlısıyla kucağımıza aldıktan sonra bir araya getirip bize ne heyecanlar yaşattıklarını anlatalım :)

ne ilacı kullanacaksın canım? Amin canım hepimize bu ay uğur getirsin inşallah. Dün hastalandım 10 u gibi biter sanırım sonra başlıcam çalışmalara.
Emin Değilim ama bana genetik falan bakıldı ona iki değer Heterozigot çıktı diğerleri normal bu pıhtılaşma ili ilgili bir test üç kayıp yaşayanlardan rutin isteniyor.dr bir sorun yok ama hamile olunca gel ilaç başlayalım dedi.samırım bu kan pıhtılaşması ile ilgili birşey ama son kayıp üzerinden bir sene geçti hala fısss hamile kalamadım ki ilaca başlayayım ben yine de regl a kadar bekliyorum hemen test Yapmıyorum aylar geçtikçe stres yapmaya başladım.

Geçmiş olsun canm Allah bidaha yaşatmasın kimsenin 10gün dayanabileceği bu hiç sanmıyorum zorda kalmadıkça Dr.larda tuhaf ama gerçek de bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…