• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Aynen canım çok haklısın hamile kalabildgini öğrenmiş oldun geçmiş olsun çok inşallah sabredebilirsin 1hafta ve herşey güzel gelişir buay:KK66:

amin canım hepimiz için inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. Yeni umutlarla başladık aya hakkımızda hayırlısı olsun. Acı bi şekilde tecrübe ettiğim için aynı şeyi tekrar yaşamak istemiorum canım o yüzden elimden geldiğince beklicem.

Aynen canım benim 6 ay oldu işte herkes bebek bebek diyodu ne zaman bebek konusu gecse geriliyodum ,istiyorum diyemiyorum istemiyorum diyemiyorum hayırlısı demekten bi hal olmustum.Yani bide insanın etrafındaki herkes iyi niyetli değilki haset haser soranlar oluyo allahım zor bi süreç en iyisi kafaya takmamak kendini yıpratmamak valla ne düşünüyosan buraya yaz rahatla

aynen öyle yapıyorum, birbirimizi tanımasak da burada en iyi desteği birbirimizden alıyoruz. Ben soranlara bakıcaz, zamanı gelince olur filan deyip kapatmaya çalışıyorum. Dediğin gibi haset insan da o kadar çok ki, inşallah pozitif haberi alırsam ilk başta bir kaç kişi dışında kimseye söylemeyeceğim.
Bu arada nazar boncuğu takmayı unutma :nazar:

bat
Ay ne güzel inşallah hamilesinidir canım
Benim bat 6 sıydı. Dün sabah idrar tahlili yaptım tek çizgi çıktı. Ama hafta olarak pazar günü 4 hafta olacak. O zamana kadar bekliycem adet olmazsam pazartesi doktora gidicem inşaAllah. Kafam karışık hiç bişey bilmiyorum :(

Gerçekten ne kadar düşüncesiz bir milletiz, anlayamıyorum sorup sorup hayırlısı cevabı aldığı halde bi de hala deşenler olmasını. Herhalde diyorum bu insanlar ne zaman isteseler hemen hop diye hamile kalmışlar ve sağlıkla doğurmuşlar, o yüzden akıllarına başka bir şey gelmiyor. Halbuki ne kadar çok insan ne sıkıntılar yaşıyo bu konuda. Nasıl bu kadar düşünemiyolar bilmiyorum.
Aynen canım yani bide ben hiç takmadıgim halde ciddi ciddi önemsemiyodum allah zamanı gelince verir diyip güzel güzel bekliyodum ama işte ettafımdaki düşüncesizler aptal aptal yok şöyle yap böyle yap ,şunu dene bunu dene beni resmen cocugum olmuyo moduna soktu gecen ay öyle bi ağladım ki sabahlara kadar uyuyamadım eşimide gerdim ağlayıp cocuk bile şaşırdı daha erken sen niye bu kadar kötü oldun diye ama işte kadın psikolojisi herşeyden etkileniyoruz

Gerçekten ne kadar düşüncesiz bir milletiz, anlayamıyorum sorup sorup hayırlısı cevabı aldığı halde bi de hala deşenler olmasını. Herhalde diyorum bu insanlar ne zaman isteseler hemen hop diye hamile kalmışlar ve sağlıkla doğurmuşlar, o yüzden akıllarına başka bir şey gelmiyor. Halbuki ne kadar çok insan ne sıkıntılar yaşıyo bu konuda. Nasıl bu kadar düşünemiyolar bilmiyorum.

her kelimesine katılıyorum. ben bazen tersliyorum bile, bir çocuğun dünyaya gelmesine Allah izin verirse sadece anne ve baba karar verir, kimseyi ilgilendirmez diye.

amin canım hepimiz için inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. Yeni umutlarla başladık aya hakkımızda hayırlısı olsun. Acı bi şekilde tecrübe ettiğim için aynı şeyi tekrar yaşamak istemiorum canım o yüzden elimden geldiğince beklicem.
Benimde gecikmemin 2.günü ama testte idrar negatif yoruyor insanı Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

bat

Benim bat 6 sıydı. Dün sabah idrar tahlili yaptım tek çizgi çıktı. Ama hafta olarak pazar günü 4 hafta olacak. O zamana kadar bekliycem adet olmazsam pazartesi doktora gidicem inşaAllah. Kafam karışık hiç bişey bilmiyorum :KK43:

En iyisi sabırla beklemek canım ,doğru zamanda hayırlısıyla gelsin inşallah

:KK200:ANNE ADAY LİSTEMİZ :KK200:

hicbirseymi hicbirseymi Hamile :anneadayı:
Lilyumas Lilyumas Bat 6 eylül
charmant charmant Hamile :anneadayı:
P pudink Hamile :anneadayı:
mavimli mavimli
@hadiinsallah
Skry10 Skry10 bat 5 ağustos
pass pass bat 6 ağustos
Pokahontass Pokahontass bat 6 ağustos
casun casun bat 6 agustos
Eylemeylemce Eylemeylemce Bat 9 ağustos
Tuanam21 Tuanam21 bat 9 ağustos
tontikto tontikto bat 13 ağustos
quazza quazza bat 14 ağustos
baronnes baronnes Bat 14 ağustos
Homely_angel Homely_angel 19 ağustos
@Latinakis Bat 29 ağustos
Veson Veson Bat 30 ağustos
@triton-x bat 2 eylül
C canus123 bat 31 ağustos
mutsuzperi mutsuzperi Hamile:anneadayı:
ardaemre ardaemre Bat 24 ağustos

hemde ne düşüncesiziz.. her karşılaşmada ''ne bekliyorsunuz daha siz.. yaşınız geçti.. bir sorun varsa söyleyinn '' gibi laflardan sıkılıyor insan. zaten kendimiz yeterince stres yapıyoruz bide bu geriyor...

Normal de gecikmen olurmuydu canım? olmuyosa bence 1 2 gün daha bekle yaptır test.
Aralıkta olmuştu 4gun falan ama bidaha olmadı ilk ve sondu bide 2aydır bir 2gun önce oldum akıntımda var ama çok değil bakalım pazartesiye kadar gelmezse kanda baktrcm inşallah vardır

Kizlar bir rüya gördüm. Bir hastane koridorundayim. Ferah bi yer. Durmuşum öylece gülerek sevinçle gelen geçen herkese bir kızım olacak adi YÜSRA diyorum. Gelip geçen gülümsüyor, begeniyorlar ismi.
Dedimki çok düşündüğümden etkileniyorum herhalde. Sonra internetten baktım. YÜSRA. Talak ve İnşirah surelerinde geçiyor. Sol taraf ve kolaylık demek.
İnşirah suresi anlami.
1. Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?

2. Yükünü senden alıp atmadık mı?

3. O senin belini büken yükü .

4. Senin şânını ve ününü yüceltmedik mi?

5. Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır.

6. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır.

7. Boş kaldın mı hemen (başka) işe koyul,

8. Yalnız Rabbine yönel.

Kızlar benim BAT'ım 13 Ağustos. Şu anda gögüs hassasiyeti, karın şişkinliği ve bugün itibariyle de iştahta artış var. Hepsi adet öncesi belirtilerle aynı gibi değil mi:)
ayy bende aynısı var benim bat ta 14 agustos gerçi ben bu belirtileri 9 aydır yaşıyorum :(

Kizlar bir rüya gördüm. Bir hastane koridorundayim. Ferah bi yer. Durmuşum öylece gülerek sevinçle gelen geçen herkese bir kızım olacak adi YÜSRA diyorum. Gelip geçen gülümsüyor, begeniyorlar ismi.
Dedimki çok düşündüğümden etkileniyorum herhalde. Sonra internetten baktım. YÜSRA. Talak ve İnşirah surelerinde geçiyor. Sol taraf ve kolaylık demek.
İnşirah suresi anlami.

8. Yalnız Rabbine yönel.

Allah hayırlara vesile etsin ne güzel bir rüya canm

Benimde gecikmemin 2.günü ama testte idrar negatif yoruyor insanı Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Canım kanda çıkar aslında ama pazartesite kadar bekle bakalım. İnş güzel haberlerle gelirsşn tatlım. Sabrın sonu selamettir:)
İnşirah suresi anlami.

8. Yalnız Rabbine yönel.
Canım çok güzel rüyaymış, allah hayırlara yorsun inş.

Back