• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canım pokahontass a yazdım benim 1.20 durumumu bende de hep aynı rakam çıkar ama umarım seninki yükselen rakamdır:KK68: Bu ilaç zaten sorun olmuyor gebelik varsa bile bazı doktorlar öğrenince hemen kesiyormuş bazıları da birden yükselip gebeliğe zarar vermesin diye bir süre daha devam ettiriyormuş. Sen umutlanma ama yine de dikkatli ol.

1.20 benim kabus rakamım:KK45:Ne zaman ümitlenip kan testi yaptırsam BHCG bu rakamda çakılı kalmış durur 1.21 bile olmaz ve hastalanırım. Ben de durum böyle oldu hep ama bir iki forumda okumuştum buradan yükselmiş rakamlar ama ben bunun bir tesadüf olduğunu düşünüyorum. Ozaman kanda çıkmamış ve sonradan çıkmış bence o kişilerin.. Sen yine de dikkat et tabi arkadaşım.
Sagol canim . doktorun verdiklerini kullaniyorum iste kasik agrim kesildi biraz . istahim azaldi ya

Canim umitlendirmek gibi olmayim ama . dun benim regl gunumden bi gun gecmisti rutin kontrole gittim agrilarim fazla idi . iyikide gitmisim. Goguslerim sut salgiliyormus . yuksek cikti testte . ve kandada 1.20 cikti . cunku regl 1 hun gecmisti . doktor 15 gun sonra tekrar gel dedi bilmiyorum yani ama sakin bi sekilde bekle acele etme

1.20 benim kabus rakamım:KK45:Ne zaman ümitlenip kan testi yaptırsam BHCG bu rakamda çakılı kalmış durur 1.21 bile olmaz ve hastalanırım. Ben de durum böyle oldu hep ama bir iki forumda okumuştum buradan yükselmiş rakamlar ama ben bunun bir tesadüf olduğunu düşünüyorum. Ozaman kanda çıkmamış ve sonradan çıkmış bence o kişilerin.. Sen yine de dikkat et tabi arkadaşım.

Öfffff napıcam ben yaa kafam allak bullak oldu şimdi. İlaçta içtim :D

Ciddi misin canim . benim regl 1 gun gecti kanda dun 1.20 cikti . doktorda bana 15 gun sonra yine gel dedi nicin acaba ki biseyden mi supelendi.

Canım pokahontass a yazdım benim 1.20 durumumu bende de hep aynı rakam çıkar ama umarım seninki yükselen rakamdır:KK68: Bu ilaç zaten sorun olmuyor gebelik varsa bile bazı doktorlar öğrenince hemen kesiyormuş bazıları da birden yükselip gebeliğe zarar vermesin diye bir süre daha devam ettiriyormuş. Sen umutlanma ama yine de dikkatli ol.

Nasıl yani? Hamile olmayanın değeri nedir ozaman? 1,20 çok düşük bir sonuç değilmi?
Aslında hastalanana kadar bekleyecektim kan testi yapmayacaktım ama pazartesi günü tatile gidicez, Ya hamile kalıp hastalanmamam lazımdı yada hamile değilsem geciktirici almam lazımdı. Kan sonucu öğrenmeden de geciktirici kullanmak istemedim gece 12 de gittik hastaneye sonuç 1,20 çıkınca az önce başiladım geciktiriciye artık mecburen.

İnş canımm inş. Gerçi ben biraz fazla sürebilir geciktirici kullanıcağım için bat baya ileri tarih olucak :)
Genelde 0.100 ve benzeri degerler cikar. Adet olmaman ve 1.20 olmasi her ihtimale karsi geciktirici icme demek canim. Zaten adet olmamissin ki ona 1 hafta once baslaman lazimdi icmeye, su anda o ilaci icerek sistemine iyice zarar veriyorsun. Kistin de olabilir bu sebeple de adet olmamis olabilir kistin yapisini buyutursun o tarz ilaclarla.

Genelde 0.100 ve benzeri degerler cikar. Adet olmaman ve 1.20 olmasi her ihtimale karsi geciktirici icme demek canim. Zaten adet olmamissin ki ona 1 hafta once baslaman lazimdi icmeye, su anda o ilaci icerek sistemine iyice zarar veriyorsun. Kistin de olabilir bu sebeple de adet olmamis olabilir kistin yapisini buyutursun o tarz ilaclarla.

S.çtım ozaman ben :D
Daha öncede kullanmıştım bu ilacı ben 1 yada 2 gün kala regle başlıyordum.
Kist konusunu bilemedim şimdi daha önce başıma gelmedi.
Heray düzenli bir adetim vardır 25 yada 26cı günler olurum senede 1 kere falan denk gelirse 27.ci gün çok nadir yani.
Valla kafam allak bullak oldu ya.
Tatil dönüşü yaparız çocuğu diye planlamıştık halbusi nolduysa erkene aldık ama şimdide kafalar bulanık :D

Senin durumunda kötüo_Obelirsizlik insanı sinir ediyor. Daha önce kan testi yatırdın mı hiç onda kaç çıkmıştı

Yok kuzum hiç yaptırmadım daha önce zaten ilk denemeydi daha :)
Ama sol kasığımda batma var tek belirtim bu . oda çarşamba akşamı başladı zaten.
Evet belirsizlik gerçekten çok kötü bir şey.

Son düzenleme:
Ben
Yok kuzum hiç yaptırmadım daha önce zaten ilk denemeydi daha :)
Ama sol kasığımda batma var tek belirtim bu . oda çarşamba akşamı başladı zaten.
Evet belirsizlik gerçekten çok kötü bir şey.
Ben yerinde olsam icmezdim. Bence hamile olabilirsin.

Ben

Ben yerinde olsam icmezdim. Bence hamile olabilirsin.
Ya değilsem ? Senede 1 kere gittiğim tatili hasta bir şekilde geçiricem :KK61::KK61:
Ve işin ilginç yani hiçbir belirtim yok adam akıllı. İdrar testleri negatif. Kan 1,20.
Gece 2 gibi eşim gitti sonuçları almaya ben uyuyodum :) Doktora göstermiş temiz demiş doktorda.
Geldi yatağa sarıldı yattı öptü kulağıma fısıldadı 'kalkta geciktirici iç istersen sen' diye.
Üzüldü, benden çok eşim meraklıydı oluck gözüyle bakıyordu :(

Ya değilsem ? Senede 1 kere gittiğim tatili hasta bir şekilde geçiricem :KK61::KK61:
Ve işin ilginç yani hiçbir belirtim yok adam akıllı. İdrar testleri negatif. Kan 1,20.
Gece 2 gibi eşim gitti sonuçları almaya ben uyuyodum :) Doktora göstermiş temiz demiş doktorda.
Geldi yatağa sarıldı yattı öptü kulağıma fısıldadı 'kalkta geciktirici iç istersen sen' diye.
Üzüldü, benden çok eşim meraklıydı oluck gözüyle bakıyordu :KK43:
Cnm stres yapma keşke bu hormonal ilaçları içmesek hep kist yapıyor.eğer her ay düzenli oluyorsa ve bat günün geldi yada geçiyorsa bu değerle hamile olman zor

Üzüldü, benden çok eşim meraklıydı oluck gözüyle bakıyordu :KK43:
Tatlım aklında en ufak soru işareti varsa eğer, alma geciktirici ve tampon kullan derim. Benim genelde tatillerde hep denk gelir hastalığım şansıma ve tampon kullanırım. Çokta rahat kullanımı, enazından hormonlarınlada oynamamış olursyn;)

:KK200:ANNE ADAY LİSTEMİZ :KK200:

hicbirseymi hicbirseymi Hamile :anneadayı:
Lilyumas Lilyumas Hamile :anneadayı:
charmant charmant Hamile :anneadayı:
P pudink Hamile :anneadayı:
mavimli mavimli
@hadiinsallah
Skry10 Skry10 bat 5 ağustos
@aspnr bat 6 ağustos
Pokahontass Pokahontass bat 6 ağustos
casun casun bat 6 agustos
Eylemeylemce Eylemeylemce Bat 9 ağustos
Tuanam21 Tuanam21 bat 9 ağustos
tontikto tontikto bat 13 ağustos
quazza quazza bat 14 ağustos
@kanikey Bat 14 ağustos
Homely_angel Homely_angel 19 ağustos
Drottine Drottine Bat 29 ağustos
Veson Veson Bat 30 ağustos
@triton-x bat 2 eylül
C canus123 bat 31 ağustos
mutsuzperi mutsuzperi Hamile:anneadayı:

ayy hamişler çok güzel görünüyor, maşallah onlara:nazar: darısı bizlere :KK33:

Cnm stres yapma keşke bu hormonal ilaçları içmesek hep kist yapıyor.eğer her ay düzenli oluyorsa ve bat günün geldi yada geçiyorsa bu değerle hamile olman zor
Şimdi netten bir çok sitede araştırdım da 1,20 değer negatif deniliyor. Umudum yok

Tatlım aklında en ufak soru işareti varsa eğer, alma geciktirici ve tampon kullan derim. Benim genelde tatillerde hep denk gelir hastalığım şansıma ve tampon kullanırım. Çokta rahat kullanımı, enazından hormonlarınlada oynamamış olursyn:KK66:
Aslında yok soru işareti aklımdada burda 1 2 arkadaş 1,20 değerinin ikilemli bi değer olduğunu söylediler ya ona takıldım sadece. Yoksa dün gece itibari ile bütün soru işaretleri silinmişti aklımdan.

Back