Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
harika haber, sizlerden güzel haberleri duydukça daha bir umutlanıyorum. biz bu ufaklıkları hayırlısıyla kucağımıza aldıktan sonra bir araya getirip bize ne heyecanlar yaşattıklarını anlatalım :)

Çok iyi fikir evet burda aynı heycanlari aynı korkuları umutları yaşayan başka insanlar olması güzel bişey :) tecrübe oluyo inşallah en kısa zamanda sende verirsin müjdeyi

Benim regli gunum 2 gun sonra oda tahmin gecikmezse bi kacgun bekliycem sonra ona gore test yaparim

Çok iyi fikir evet burda aynı heycanlari aynı korkuları umutları yaşayan başka insanlar olması güzel bişey :) tecrübe oluyo inşallah en kısa zamanda sende verirsin müjdeyi
Merhaba bişey soracağım. En son adet günün hangi gündü ?

kızlarr ne zaman ve nasıl öğrendiniz hamileliğinizi bugün gecikmemin 6. günü gebelik testii negatif kan testine pek gerek yok sanki bu kadar zamandan sonra değilmi?

Benıde eklermisiniz listeye yazdım ama gözden kaçtı sat 27 Temmuz bat 24 Ağustos tşkler

Canım stres çok etkiliyo malesef ya. Zaten Stresin etkilemediği ne var ki. İnşallah bu ay hep birlikte hayırlı sağlık lı

Canım stres çok etkiliyo vucüdu malesef. Stresin Etkilemediği ne var ki zaten. Hayırlı zamanda sağlıkla olsunlar tek dileğim o benim. İnşallah bu ay hepimiz hayırlı haberi alırız. umarım seninde hamileliğine etki edicek çok önemli birşeyin yoktur.

Geçmiş olsun canm Allah bidaha yaşatmasın kimsenin 10gün dayanabileceği bu hiç sanmıyorum zorda kalmadıkça Dr.larda tuhaf ama gerçek de bu

Doğru diyosun canm ama napıcaksın erken öğrenince de böle bi yıkım oluyor. ^gün içinde hem sevindim hem ağladım. Benim adetim çok şükür düzenli 5 6 en geç 7 sinde olurum. Bu ay sadece ovu testiyle yumurtlama takibi yapıcam 1 hafta adetim geçsin öle idrarla bakıcam onda çıkarsa kan da yaptırıcam. Kollarım mos mor oldu kan aldırmaktan. Hayırlısıyla olsun diyorum ve çok şükür hamile kalabiliyorum en azından bu beni şuanlık teselli etti.

Dört gözle bebek bekleyip de 10 gün gecikmeyle test yapacak kadının alnından öperim

:) ben bu sefer beklicem valla canım. Çok kararlıyım ovu testinin yanında 10 tane gebelik testi var. direk attım:)

kızlarr ne zaman ve nasıl öğrendiniz hamileliğinizi bugün gecikmemin 6. günü gebelik testii negatif kan testine pek gerek yok sanki bu kadar zamandan sonra değilmi?
Canım ben bata 8 gün kala idrar testinde silik çizgiyle öğrendim kandada çıkmıştı

Kızlar benim BAT'ım 13 Ağustos. Şu anda gögüs hassasiyeti, karın şişkinliği ve bugün itibariyle de iştahta artış var. Hepsi adet öncesi belirtilerle aynı gibi değil mi:)

İnşallah canım, ne kadar istediğimi en çok sizler anlarsınız.
Böyle bir ortam olması harika gerçekten. Bu aşamada hiç kimseyle konuşamadığınız şeyleri paylaşıyorsun. Fikir alıyorsun. Çevrede kimseye bir şey belli etmemeye çalışırken, burada içini döküyorsun.

İnşallah hamilesinizdir :) Sizin durumlar nasıl, BAT ne zaman?

Aynen canım benim 6 ay oldu işte herkes bebek bebek diyodu ne zaman bebek konusu gecse geriliyodum ,istiyorum diyemiyorum istemiyorum diyemiyorum hayırlısı demekten bi hal olmustum.Yani bide insanın etrafındaki herkes iyi niyetli değilki haset haser soranlar oluyo allahım zor bi süreç en iyisi kafaya takmamak kendini yıpratmamak valla ne düşünüyosan buraya yaz rahatla

Aynen canım çok haklısın hamile kalabildgini öğrenmiş oldun geçmiş olsun çok inşallah sabredebilirsin 1hafta ve herşey güzel gelişir buay

Gerçekten ne kadar düşüncesiz bir milletiz, anlayamıyorum sorup sorup hayırlısı cevabı aldığı halde bi de hala deşenler olmasını. Herhalde diyorum bu insanlar ne zaman isteseler hemen hop diye hamile kalmışlar ve sağlıkla doğurmuşlar, o yüzden akıllarına başka bir şey gelmiyor. Halbuki ne kadar çok insan ne sıkıntılar yaşıyo bu konuda. Nasıl bu kadar düşünemiyolar bilmiyorum.

İnşallah hamilesinizdir :) Sizin durumlar nasıl, BAT ne zaman?

İnşallah, inşallah, inşallah :) hepimiz için.
31 Temmuz yumurtlamaydı canım, o gün doktor kontrolüm olduğumdan yumurtayı gördüm hatta :) Bat 19 Ağustos. (son iki aydır gecikmeli olduğum için 19 Ağustos diyorum, aslında 16 Ağustos)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…