Dört gözle bebek bekleyip de 10 gün gecikmeyle test yapacak kadının alnından öperimGeçmiş olsun canm Allah bidaha yaşatmasın kimsenin 10gün dayanabileceği bu hiç sanmıyorum zorda kalmadıkça Dr.larda tuhaf ama gerçek de bu
harika haber, sizlerden güzel haberleri duydukça daha bir umutlanıyorum. biz bu ufaklıkları hayırlısıyla kucağımıza aldıktan sonra bir araya getirip bize ne heyecanlar yaşattıklarını anlatalım :)
Merhaba bişey soracağım. En son adet günün hangi gündü ?Çok iyi fikir evet burda aynı heycanlari aynı korkuları umutları yaşayan başka insanlar olması güzel bişey :) tecrübe oluyo inşallah en kısa zamanda sende verirsin müjdeyi
Benıde eklermisiniz listeye yazdım ama gözden kaçtı sat 27 Temmuz bat 24 Ağustos tşklerANNE ADAY LİSTEMİZ
@hicbirseymi Hamile
Lilyumas Hamile
charmant Hamile
@pudink Hamile
@mavimli
@hadiinsallah
@Skry10 bat 5 ağustos
pass bat 6 ağustos
@Pokahontass bat 6 ağustos
casun bat 6 agustos
@Eylemeylemce Bat 9 ağustos
Tuanam21 bat 9 ağustos
tontikto bat 13 ağustos
@quazza bat 14 ağustos
@kanikey Bat 14 ağustos
Homely_angel 19 ağustos
@Latinakis Bat 29 ağustos
Veson Bat 30 ağustos
@triton-x bat 2 eylül
@canus123 bat 31 ağustos
mutsuzperi Hamile
Emin Değilim ama bana genetik falan bakıldı ona iki değer Heterozigot çıktı diğerleri normal bu pıhtılaşma ili ilgili bir test üç kayıp yaşayanlardan rutin isteniyor.dr bir sorun yok ama hamile olunca gel ilaç başlayalım dedi.samırım bu kan pıhtılaşması ile ilgili birşey ama son kayıp üzerinden bir sene geçti hala fısss hamile kalamadım ki ilaca başlayayım ben yine de regl a kadar bekliyorum hemen test Yapmıyorum aylar geçtikçe stres yapmaya başladım.
Emin Değilim ama bana genetik falan bakıldı ona iki değer Heterozigot çıktı diğerleri normal bu pıhtılaşma ili ilgili bir test üç kayıp yaşayanlardan rutin isteniyor.dr bir sorun yok ama hamile olunca gel ilaç başlayalım dedi.samırım bu kan pıhtılaşması ile ilgili birşey ama son kayıp üzerinden bir sene geçti hala fısss hamile kalamadım ki ilaca başlayayım ben yine de regl a kadar bekliyorum hemen test Yapmıyorum aylar geçtikçe stres yapmaya başladım.
Geçmiş olsun canm Allah bidaha yaşatmasın kimsenin 10gün dayanabileceği bu hiç sanmıyorum zorda kalmadıkça Dr.larda tuhaf ama gerçek de bu
Dört gözle bebek bekleyip de 10 gün gecikmeyle test yapacak kadının alnından öperim
11 temmuzdu canımMerhaba bişey soracağım. En son adet günün hangi gündü ?
Canım ben bata 8 gün kala idrar testinde silik çizgiyle öğrendim kandada çıkmıştıkızlarr ne zaman ve nasıl öğrendiniz hamileliğinizi bugün gecikmemin 6. günü gebelik testii negatif kan testine pek gerek yok sanki bu kadar zamandan sonra değilmi?
Benimkisi de 12 temmuz hesaplıyorum 3 hafta 5 gün çıkıyor. Tahmini doğum tarihi 17.04.2016 çıkıyorda seninkiyle aynı. O yüzden sordum. Tabi hamileysem :)11 temmuzdu canım
Ay ne güzel inşallah hamilesinidir canımBenimkisi de 12 temmuz hesaplıyorum 3 hafta 5 gün çıkıyor. Tahmini doğum tarihi 17.04.2016 çıkıyorda seninkiyle aynı. O yüzden sordum. Tabi hamileysem :)
Çok iyi fikir evet burda aynı heycanlari aynı korkuları umutları yaşayan başka insanlar olması güzel bişey :) tecrübe oluyo inşallah en kısa zamanda sende verirsin müjdeyi
İnşallah canım, ne kadar istediğimi en çok sizler anlarsınız.
Böyle bir ortam olması harika gerçekten. Bu aşamada hiç kimseyle konuşamadığınız şeyleri paylaşıyorsun. Fikir alıyorsun. Çevrede kimseye bir şey belli etmemeye çalışırken, burada içini döküyorsun.
Aynen canım benim 6 ay oldu işte herkes bebek bebek diyodu ne zaman bebek konusu gecse geriliyodum ,istiyorum diyemiyorum istemiyorum diyemiyorum hayırlısı demekten bi hal olmustum.Yani bide insanın etrafındaki herkes iyi niyetli değilki haset haser soranlar oluyo allahım zor bi süreç en iyisi kafaya takmamak kendini yıpratmamak valla ne düşünüyosan buraya yaz rahatlaİnşallah canım, ne kadar istediğimi en çok sizler anlarsınız.
Böyle bir ortam olması harika gerçekten. Bu aşamada hiç kimseyle konuşamadığınız şeyleri paylaşıyorsun. Fikir alıyorsun. Çevrede kimseye bir şey belli etmemeye çalışırken, burada içini döküyorsun.
Aynen canım çok haklısın hamile kalabildgini öğrenmiş oldun geçmiş olsun çok inşallah sabredebilirsin 1hafta ve herşey güzel gelişir buayDoğru diyosun canm ama napıcaksın erken öğrenince de böle bi yıkım oluyor. ^gün içinde hem sevindim hem ağladım. Benim adetim çok şükür düzenli 5 6 en geç 7 sinde olurum. Bu ay sadece ovu testiyle yumurtlama takibi yapıcam 1 hafta adetim geçsin öle idrarla bakıcam onda çıkarsa kan da yaptırıcam. Kollarım mos mor oldu kan aldırmaktan. Hayırlısıyla olsun diyorum ve çok şükür hamile kalabiliyorum en azından bu beni şuanlık teselli etti.
Aynen canım benim 6 ay oldu işte herkes bebek bebek diyodu ne zaman bebek konusu gecse geriliyodum ,istiyorum diyemiyorum istemiyorum diyemiyorum hayırlısı demekten bi hal olmustum.Yani bide insanın etrafındaki herkes iyi niyetli değilki haset haser soranlar oluyo allahım zor bi süreç en iyisi kafaya takmamak kendini yıpratmamak valla ne düşünüyosan buraya yaz rahatla
İnşallah hamilesinizdir :) Sizin durumlar nasıl, BAT ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?