- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Ozanan bence yinede geciktirici alıp hormonlarının düzenîyle oynama derim sen bilirsin de, cidden tampon çok rahatAslında yok soru işareti aklımdada burda 1 2 arkadaş 1,20 değerinin ikilemli bi değer olduğunu söylediler ya ona takıldım sadece. Yoksa dün gece itibari ile bütün soru işaretleri silinmişti aklımdan.
Yok kuzum hiç yaptırmadım daha önce zaten ilk denemeydi daha :)
Ama sol kasığımda batma var tek belirtim bu . oda çarşamba akşamı başladı zaten.
Evet belirsizlik gerçekten çok kötü bir şey.
Benmde regln geçti 18 gün oluyor ama kandan hiç bir şey çıkmadı hala bekliyrum 2 gün önce baktırdım bu çıktı yorumlarmusınz arkadaşlar betahcg 0,1 < 5 mlu/ml
Aynen öyle canım Allah'ın verdiğide vermediğide sebeplidir. Çok karasız ve kafam bulanık kaldı şuan.Ben oluğunu sanmıyorum canım tatilin zehir olacak hastalanırsan her anlamda kısıtlanıyorsun ve tamponları da dikkatli kullanmak lazım ciddi enfeksiyona sebep olabiliyor. ,
Geçen sene ben aynı durumdaydım testte yaptırmamıştım tatilin son 1 ya da 2 günü olacaktım olursam bende tampon aldım geciktirici kullanmadım göze aldım herseyi bir baktım gelen giden yok döndüğümde test yaptım silik çizgiyi gördüm sonradan kimyasal gebelik oldu. Diyeceğim şu ki ben ilaç kullanmadım yine de kimyasal oldu nasipten öte köy yok.. Allah hakkında hayırlısını versin
Kanda kesin çıkar cnm endişelenmeYa kafam allak bullak oldu. Dün erken gebelik testinde bariz 2. Çizgiyi gördüm. Öyle çok silik falan değildi. Ondan önceki gün ovulasyon yaptım o da çift çizgiydi. Bugün sabah tekrar erken gebelik testi yaptım negatif. Sonra ovulasyon vardı bir tane onu yaptım. T c ye göre daha koyu. Şimdide dayanamayıp kan verdim. Bat a 3 gün var. Hamilemiyim değil miyim
4 saate çıkar dediler. Heyecanla bekliyorumKanda kesin çıkar cnm endişelenme
Bize de haber ver böyle bozuk testler oluyor bazen inşallah ilk test doğrudur4 saate çıkar dediler. Heyecanla bekliyorum
Ay ne güzel doğum günü hesiyesi olur eşine bende çıktı yum sonrası 10.gün ama düşüktü değer cok erken oldugu için hatta ben daha erken kan vermiştim dayanamayıp bata 8 gün vardi ,dün tekrar baktırdım allaha şükür artmıs değer şimdilik iyiyiz :)güzel gidiyor canım, ama daha çok vardün değişik belirtiler vardı. Sol kasık da batma, şişlik, sarı akıntı gibi. umarım müjdeme çıkar. Bu arada pazartesi günü eşimin doğum günü, o gün kan testi yaptırsam çıkar mı acaba? yum dan sonraki 10. gün oluyor
senin nasıl her şey yolunda mı tatlım?
Canın selam negatif mi çıktı sonuç ,artık önümüdeki aya inşallah sen tatilin tadını cıkarNasıl yani? Hamile olmayanın değeri nedir ozaman? 1,20 çok düşük bir sonuç değilmi?
Aslında hastalanana kadar bekleyecektim kan testi yapmayacaktım ama pazartesi günü tatile gidicez, Ya hamile kalıp hastalanmamam lazımdı yada hamile değilsem geciktirici almam lazımdı. Kan sonucu öğrenmeden de geciktirici kullanmak istemedim gece 12 de gittik hastaneye sonuç 1,20 çıkınca az önce başiladım geciktiriciye artık mecburen.
İnş canımm inş. Gerçi ben biraz fazla sürebilir geciktirici kullanıcağım için bat baya ileri tarih olucak :)
Aynen canım bu ay yok. Kırmızıyı bekliyorum inatla oda gelmiyor, Stresten takıntıdan heraldeCanın selam negatif mi çıktı sonuç ,artık önümüdeki aya inşallah sen tatilin tadını cıkar
Ben hamileyim canım benide ekleyint
Arkadaşlar değişiklik gösteren varmı aranızda listeye göre ?charmant yok sanırım 2 gündür. Ben bi düzenleme yapayım gelince o tekrardan devam etsn. Bat değişen ? hamile olan?
yazdım canım 53. sayfada. TopikBen hamileyim canım benide ekleyin
İNşaalllah canım Rabbim gönlünüze göre versinselam kızlar bugün adetin 2. günü ama dünden beri içimde bi umut heycan bide sevinç var bilemiyorum ama ben bu aydan çok umutluyum yaa inşAllah tam doğum günümde güzel bi süpriz yapar bebeğim bize
Sagol canim gördüm şimdi :)yazdım canım 53. sayfada. Topikcharmant ın olunca ilksayfada değişim yapamıyorum. Değişim olanları 53. sayfada değiştiriyorum topik sahibi gelince günceller
Aynen stres cok etkiliyor benimde kendimi kasmaktan son 3 4 aydır hep gecikmişti reglim hem senin daha ilk denemenmiş kendini neden kasıyosun bosver zamana bırak nasıl olsa olucak dogru zamanda biraz gezmene eglenmene bakAynen canım bu ay yok. Kırmızıyı bekliyorum inatla oda gelmiyor, Stresten takıntıdan heralde
Selam canım fotosu varmı silik cıkan testin bakalım bencede idrarda silik çıktıysa vardır gebelikBize de haber ver böyle bozuk testler oluyor bazen inşallah ilk test doğrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?