- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Sagol canim . doktorun verdiklerini kullaniyorum iste kasik agrim kesildi biraz . istahim azaldi ya1.20 benim kabus rakamımNe zaman ümitlenip kan testi yaptırsam BHCG bu rakamda çakılı kalmış durur 1.21 bile olmaz ve hastalanırım. Ben de durum böyle oldu hep ama bir iki forumda okumuştum buradan yükselmiş rakamlar ama ben bunun bir tesadüf olduğunu düşünüyorum. Ozaman kanda çıkmamış ve sonradan çıkmış bence o kişilerin.. Sen yine de dikkat et tabi arkadaşım.
Canim umitlendirmek gibi olmayim ama . dun benim regl gunumden bi gun gecmisti rutin kontrole gittim agrilarim fazla idi . iyikide gitmisim. Goguslerim sut salgiliyormus . yuksek cikti testte . ve kandada 1.20 cikti . cunku regl 1 hun gecmisti . doktor 15 gun sonra tekrar gel dedi bilmiyorum yani ama sakin bi sekilde bekle acele etme
1.20 benim kabus rakamımNe zaman ümitlenip kan testi yaptırsam BHCG bu rakamda çakılı kalmış durur 1.21 bile olmaz ve hastalanırım. Ben de durum böyle oldu hep ama bir iki forumda okumuştum buradan yükselmiş rakamlar ama ben bunun bir tesadüf olduğunu düşünüyorum. Ozaman kanda çıkmamış ve sonradan çıkmış bence o kişilerin.. Sen yine de dikkat et tabi arkadaşım.
Öfffff napıcam ben yaa kafam allak bullak oldu şimdi. İlaçta içtim
Bende ictim skma canini . fitil antibiyotik . ve sut kesimi icin ilac birtane daha var .Öfffff napıcam ben yaa kafam allak bullak oldu şimdi. İlaçta içtim
Ciddi misin canim . benim regl 1 gun gecti kanda dun 1.20 cikti . doktorda bana 15 gun sonra yine gel dedi nicin acaba ki biseyden mi supelendi.
Genelde 0.100 ve benzeri degerler cikar. Adet olmaman ve 1.20 olmasi her ihtimale karsi geciktirici icme demek canim. Zaten adet olmamissin ki ona 1 hafta once baslaman lazimdi icmeye, su anda o ilaci icerek sistemine iyice zarar veriyorsun. Kistin de olabilir bu sebeple de adet olmamis olabilir kistin yapisini buyutursun o tarz ilaclarla.Nasıl yani? Hamile olmayanın değeri nedir ozaman? 1,20 çok düşük bir sonuç değilmi?
Aslında hastalanana kadar bekleyecektim kan testi yapmayacaktım ama pazartesi günü tatile gidicez, Ya hamile kalıp hastalanmamam lazımdı yada hamile değilsem geciktirici almam lazımdı. Kan sonucu öğrenmeden de geciktirici kullanmak istemedim gece 12 de gittik hastaneye sonuç 1,20 çıkınca az önce başiladım geciktiriciye artık mecburen.
İnş canımm inş. Gerçi ben biraz fazla sürebilir geciktirici kullanıcağım için bat baya ileri tarih olucak :)
Genelde 0.100 ve benzeri degerler cikar. Adet olmaman ve 1.20 olmasi her ihtimale karsi geciktirici icme demek canim. Zaten adet olmamissin ki ona 1 hafta once baslaman lazimdi icmeye, su anda o ilaci icerek sistemine iyice zarar veriyorsun. Kistin de olabilir bu sebeple de adet olmamis olabilir kistin yapisini buyutursun o tarz ilaclarla.
Senin durumunda kötübelirsizlik insanı sinir ediyor. Daha önce kan testi yatırdın mı hiç onda kaç çıkmıştı
Ben yerinde olsam icmezdim. Bence hamile olabilirsin.Yok kuzum hiç yaptırmadım daha önce zaten ilk denemeydi daha :)
Ama sol kasığımda batma var tek belirtim bu . oda çarşamba akşamı başladı zaten.
Evet belirsizlik gerçekten çok kötü bir şey.
Canım benim bat 2 eylül onu değiştirirseniz sevinirim.t
Arkadaşlar değişiklik gösteren varmı aranızda listeye göre ?charmant yok sanırım 2 gündür. Ben bi düzenleme yapayım gelince o tekrardan devam etsn. Bat değişen ? hamile olan?
Ya değilsem ? Senede 1 kere gittiğim tatili hasta bir şekilde geçiricemBen
Ben yerinde olsam icmezdim. Bence hamile olabilirsin.
Değiştirdim canım.Canım benim bat 2 eylül onu değiştirirseniz sevinirim.
Cnm stres yapma keşke bu hormonal ilaçları içmesek hep kist yapıyor.eğer her ay düzenli oluyorsa ve bat günün geldi yada geçiyorsa bu değerle hamile olman zorYa değilsem ? Senede 1 kere gittiğim tatili hasta bir şekilde geçiricem
Ve işin ilginç yani hiçbir belirtim yok adam akıllı. İdrar testleri negatif. Kan 1,20.
Gece 2 gibi eşim gitti sonuçları almaya ben uyuyodum :) Doktora göstermiş temiz demiş doktorda.
Geldi yatağa sarıldı yattı öptü kulağıma fısıldadı 'kalkta geciktirici iç istersen sen' diye.
Üzüldü, benden çok eşim meraklıydı oluck gözüyle bakıyordu
Tatlım aklında en ufak soru işareti varsa eğer, alma geciktirici ve tampon kullan derim. Benim genelde tatillerde hep denk gelir hastalığım şansıma ve tampon kullanırım. Çokta rahat kullanımı, enazından hormonlarınlada oynamamış olursynYa değilsem ? Senede 1 kere gittiğim tatili hasta bir şekilde geçiricem
Ve işin ilginç yani hiçbir belirtim yok adam akıllı. İdrar testleri negatif. Kan 1,20.
Gece 2 gibi eşim gitti sonuçları almaya ben uyuyodum :) Doktora göstermiş temiz demiş doktorda.
Geldi yatağa sarıldı yattı öptü kulağıma fısıldadı 'kalkta geciktirici iç istersen sen' diye.
Üzüldü, benden çok eşim meraklıydı oluck gözüyle bakıyordu
ANNE ADAY LİSTEMİZ
hicbirseymi Hamile
Lilyumas Hamile
charmant Hamile
P pudink Hamile
mavimli
@hadiinsallah
Skry10 bat 5 ağustos
@aspnr bat 6 ağustos
Pokahontass bat 6 ağustos
casun bat 6 agustos
Eylemeylemce Bat 9 ağustos
Tuanam21 bat 9 ağustos
tontikto bat 13 ağustos
quazza bat 14 ağustos
@kanikey Bat 14 ağustos
Homely_angel 19 ağustos
Drottine Bat 29 ağustos
Veson Bat 30 ağustos
@triton-x bat 2 eylül
C canus123 bat 31 ağustos
mutsuzperi Hamile
Şu Batı geçen arkadaşlar ne durumda hamile mi regl mi geldi acabaDeğiştirdim canım.
Şimdi netten bir çok sitede araştırdım da 1,20 değer negatif deniliyor. Umudum yokCnm stres yapma keşke bu hormonal ilaçları içmesek hep kist yapıyor.eğer her ay düzenli oluyorsa ve bat günün geldi yada geçiyorsa bu değerle hamile olman zor
Aslında yok soru işareti aklımdada burda 1 2 arkadaş 1,20 değerinin ikilemli bi değer olduğunu söylediler ya ona takıldım sadece. Yoksa dün gece itibari ile bütün soru işaretleri silinmişti aklımdan.Tatlım aklında en ufak soru işareti varsa eğer, alma geciktirici ve tampon kullan derim. Benim genelde tatillerde hep denk gelir hastalığım şansıma ve tampon kullanırım. Çokta rahat kullanımı, enazından hormonlarınlada oynamamış olursyn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?