• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
selam kızlar bugün adetin 2. günü ama dünden beri içimde bi umut heycan bide sevinç var bilemiyorum ama ben bu aydan çok umutluyum yaa inşAllah tam doğum günümde güzel bi süpriz yapar bebeğim bize

Bende pek umutlu deyilim ama benimde 23 ağustos bide ben adet duzenliyici kulaniyorum yani aslinda bu ay olmasada olur aliştim zaten ben zamana biraktim

Benimm umutlarimda bidahaki aya kaldi. Hala regl olmadim ama dun gece kan testi verdim hastanede sonuc 1.20 cikti.

Yalniz 1.20 de garip bi sonuc. Gec dollenme olabilir.
Nasıl yani? Hamile olmayanın değeri nedir ozaman? 1,20 çok düşük bir sonuç değilmi?
Aslında hastalanana kadar bekleyecektim kan testi yapmayacaktım ama pazartesi günü tatile gidicez, Ya hamile kalıp hastalanmamam lazımdı yada hamile değilsem geciktirici almam lazımdı. Kan sonucu öğrenmeden de geciktirici kullanmak istemedim gece 12 de gittik hastaneye sonuç 1,20 çıkınca az önce başiladım geciktiriciye artık mecburen.

Hayırlısı olsun tatlım öbür aya bu gruğ beraber bekleriz inş
İnş canımm inş. Gerçi ben biraz fazla sürebilir geciktirici kullanıcağım için bat baya ileri tarih olucak :)

Selam canım nasılsın heycanlı bekleyiş nSıl gidiyo :)

güzel gidiyor canım, ama daha çok var :( dün değişik belirtiler vardı. Sol kasık da batma, şişlik, sarı akıntı gibi. umarım müjdeme çıkar. Bu arada pazartesi günü eşimin doğum günü, o gün kan testi yaptırsam çıkar mı acaba? yum dan sonraki 10. gün oluyor:KK64:
senin nasıl her şey yolunda mı tatlım?

Mrb kizlar:) Ben de hamis oldugumu bikac saat once silik cizgiyle ogrendim.ins. yarin kan testyle kesinlesmis olur.adetime 6 gun var benim.bu ay corekotu kuru kullandim ilk kez ve erken yumurtladim ovu testiyle takip etmistim. Yogun belirtiler yasadim ve bunun uzerine bi his bana test yapmam gerektgini soyledi:)) dilerim herkes melegine kavusur..

hayırlı uğurlu olsun ;) sağlıkla kucağına almanı dilerim.

Kizlar doktora gittim . hic bi sikintin yok dedi . gogusler agriyormus cunku . Goguslerim süt salgiliyormus. Onun kesilmesi icin ilac verdi kullanayim mi sizce . akinti icin ilac verdi . birde 20 agustosta yine gel dedi :)

Merhaba, göğüsteki nasıl bir ağrı acaba? bende de dokunamayacak kadar dururken bile ağrı var ve dokunduğumda yanıyor gibi sanki daha önce bende prolaktin yüksekliği vardı ilaç kullandım ve düştü ama böyle bir ağrı yaşamamıştım ozaman. Seninde mi prolaktin yüksek hangi ilacı verdi doktor çok soru sordum ama kusura bakmazsın umarım. :KK31:

Geçmiş oldun tatlım, senin prolaktîn değerin yüksek çıkmış demekli tatlım. Bence ilacı kullanmalısın çünkü prl yükseliği düzgün yumurtlamamaya ve adet düzensizliğine bile sebep oluyor. Buyüzden daha kolay hamile kalabilmek için kullanmalısın tatlım...
Teşekkür ederim canim kullanmaya basladim dun geceden zaten kasik agrim bel agrim kesildi .

Merhaba, göğüsteki nasıl bir ağrı acaba? bende de dokunamayacak kadar dururken bile ağrı var ve dokunduğumda yanıyor gibi sanki daha önce bende prolaktin yüksekliği vardı ilaç kullandım ve düştü ama böyle bir ağrı yaşamamıştım ozaman. Seninde mi prolaktin yüksek hangi ilacı verdi doktor çok soru sordum ama kusura bakmazsın umarım. :KK31:
Olur mu canim benim . evet el vuramiyordum. Ve goguslerim agir gelmeye baslamisti. Cok yuksek cikti . Fotosunu koyuyorum kuzum simdi bak bunu verdi bana ...
1438931922587539685739.jpg

t
Hamile olmaya çalışan arkadaşlarımıza yardımcı olabilmesi adına anketi doldurup yorum ve belirtilerinizi yazmanızı rica ediyorum. Umarım hepimiz amacımıza ulaşabiliriz. Meleklerimize kavuşmak dileğiyle topiğime hoşgeldiniz:KK200:

:KK200:ANNE ADAY LİSTEMİZ :KK200:

@hicbirseymi Hamile :anneadayı:
@Lilyumas Hamile :anneadayı:
charmant charmant Hamile :anneadayı:
@pudink Hamile :anneadayı:
@mavimli
@hadiinsallah
Skry10 Skry10 bat 5 ağustos
@aspnr bat 6 ağustos
Pokahontass Pokahontass bat 6 ağustos
@casun bat 6 agustos
@Eylemeylemce Bat 9 ağustos
@Tuanam21 bat 9 ağustos
@tontikto bat 13 ağustos
@quazza bat 14 ağustos
@kanikey Bat 14 ağustos
Homely_angel Homely_angel 19 ağustos
Drottine Drottine Bat 29 ağustos
Veson Veson Bat 30 ağustos
@triton-x bat 31 ağustos
@canus123 bat 31 ağustos

Arkadaşlar değişiklik gösteren varmı aranızda listeye göre ? charmant charmant yok sanırım 2 gündür. Ben bi düzenleme yapayım gelince o tekrardan devam etsn. Bat değişen ? hamile olan?

Olur mu canim benim . evet el vuramiyordum. Ve goguslerim agir gelmeye baslamisti. Cok yuksek cikti . Fotosunu koyuyorum kuzum simdi bak bunu verdi bana ...Eki Görüntüle 1600488

Bu ilaç bana çok tanıdık geldi keza 3 kutu kullandım:) aynı belirtiyi yaşadığımıza göre demek yine benim prl yükseldi of off yine bu ayda olmayacak demek ki:KK42::cry:

İlaç kullanıldığında çabuk düşüyor oran bazısı hemen hamile kalıyor 1 kutuyu bile bitirmiyor. Ben o şanslı kişilerden olamadım umarım sen olursun ve hemen hamile kalırsın canım

Benimm umutlarimda bidahaki aya kaldi. Hala regl olmadim ama dun gece kan testi verdim hastanede sonuc 1.20 cikti.
Canim umitlendirmek gibi olmayim ama . dun benim regl gunumden bi gun gecmisti rutin kontrole gittim agrilarim fazla idi . iyikide gitmisim. Goguslerim sut salgiliyormus . yuksek cikti testte . ve kandada 1.20 cikti . cunku regl 1 hun gecmisti . doktor 15 gun sonra tekrar gel dedi bilmiyorum yani ama sakin bi sekilde bekle acele etme

Bu ilaç bana çok tanıdık geldi keza 3 kutu kullandım:) aynı belirtiyi yaşadığımıza göre demek yine benim prl yükseldi of off yine bu ayda olmayacak demek ki:KK42::cry:

İlaç kullanıldığında çabuk düşüyor oran bazısı hemen hamile kalıyor 1 kutuyu bile bitirmiyor. Ben o şanslı kişilerden olamadım umarım sen olursun ve hemen hamile kalırsın canım
Ciddi misin canim . benim regl 1 gun gecti kanda dun 1.20 cikti . doktorda bana 15 gun sonra yine gel dedi nicin acaba ki biseyden mi supelendi.

1.20 benim kabus rakamım:KK45:Ne zaman ümitlenip kan testi yaptırsam BHCG bu rakamda çakılı kalmış durur 1.21 bile olmaz ve hastalanırım. Ben de durum böyle oldu hep ama bir iki forumda okumuştum buradan yükselmiş rakamlar ama ben bunun bir tesadüf olduğunu düşünüyorum. Ozaman kanda çıkmamış ve sonradan çıkmış bence o kişilerin.. Sen yine de dikkat et tabi arkadaşım.

Back