Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umutsuz düşünme canım bende 3 senedir uğraşıyorum ama kısmet işte dün adet günümdü ve oldum nasip böyleymişBende pek umutlu deyilim ama benimde 23 ağustos bide ben adet duzenliyici kulaniyorum yani aslinda bu ay olmasada olur aliştim zaten ben zamana biraktim
Hayirlisi canim salikli olsunda geç olsunumutsuz düşünme canım bende 3 senedir uğraşıyorum ama kısmet işte dün adet günümdü ve oldum nasip böyleymiş
Cnm bence daha vakit var stres yapma Çalışmalara yavaş yavaş başlaKizlar merhaba, daha adetim dun bitti ama kasik agrilarim var ve Ovu test yaptim. Resmen 2-3 gune yumurtlayacakmisim gibi cikti. Cok sacma, bu kadar erken mumkun mi yumurtlamam ?
Yalniz 1.20 de garip bi sonuc. Gec dollenme olabilir.Benimm umutlarimda bidahaki aya kaldi. Hala regl olmadim ama dun gece kan testi verdim hastanede sonuc 1.20 cikti.
Hayırlısı olsun tatlım öbür aya bu gruğ beraber bekleriz inşBenimm umutlarimda bidahaki aya kaldi. Hala regl olmadim ama dun gece kan testi verdim hastanede sonuc 1.20 cikti.
Nasıl yani? Hamile olmayanın değeri nedir ozaman? 1,20 çok düşük bir sonuç değilmi?Yalniz 1.20 de garip bi sonuc. Gec dollenme olabilir.
İnş canımm inş. Gerçi ben biraz fazla sürebilir geciktirici kullanıcağım için bat baya ileri tarih olucak :)Hayırlısı olsun tatlım öbür aya bu gruğ beraber bekleriz inş
Selam canım nasılsın heycanlı bekleyiş nSıl gidiyo :)
Mrb kizlar:) Ben de hamis oldugumu bikac saat once silik cizgiyle ogrendim.ins. yarin kan testyle kesinlesmis olur.adetime 6 gun var benim.bu ay corekotu kuru kullandim ilk kez ve erken yumurtladim ovu testiyle takip etmistim. Yogun belirtiler yasadim ve bunun uzerine bi his bana test yapmam gerektgini soyledi:)) dilerim herkes melegine kavusur..
Kizlar doktora gittim . hic bi sikintin yok dedi . gogusler agriyormus cunku . Goguslerim süt salgiliyormus. Onun kesilmesi icin ilac verdi kullanayim mi sizce . akinti icin ilac verdi . birde 20 agustosta yine gel dedi :)
Teşekkür ederim canim kullanmaya basladim dun geceden zaten kasik agrim bel agrim kesildi .Geçmiş oldun tatlım, senin prolaktîn değerin yüksek çıkmış demekli tatlım. Bence ilacı kullanmalısın çünkü prl yükseliği düzgün yumurtlamamaya ve adet düzensizliğine bile sebep oluyor. Buyüzden daha kolay hamile kalabilmek için kullanmalısın tatlım...
Amiiinnn canimm benimm cok sagol.insaallah benmle olsun bitanecik melegm ya cok guzel bi duygu buu.aglayip duruyorum iki dk da bi:) Rabbim dualarimizi kabul etsin.hepimiz kavusalim bebelerimize:)
Olur mu canim benim . evet el vuramiyordum. Ve goguslerim agir gelmeye baslamisti. Cok yuksek cikti . Fotosunu koyuyorum kuzum simdi bak bunu verdi bana ...Merhaba, göğüsteki nasıl bir ağrı acaba? bende de dokunamayacak kadar dururken bile ağrı var ve dokunduğumda yanıyor gibi sanki daha önce bende prolaktin yüksekliği vardı ilaç kullandım ve düştü ama böyle bir ağrı yaşamamıştım ozaman. Seninde mi prolaktin yüksek hangi ilacı verdi doktor çok soru sordum ama kusura bakmazsın umarım.
Hamile olmaya çalışan arkadaşlarımıza yardımcı olabilmesi adına anketi doldurup yorum ve belirtilerinizi yazmanızı rica ediyorum. Umarım hepimiz amacımıza ulaşabiliriz. Meleklerimize kavuşmak dileğiyle topiğime hoşgeldiniz
ANNE ADAY LİSTEMİZ
@hicbirseymi Hamile
@Lilyumas Hamile
charmant Hamile
@pudink Hamile
@mavimli
@hadiinsallah
Skry10 bat 5 ağustos
@aspnr bat 6 ağustos
Pokahontass bat 6 ağustos
@casun bat 6 agustos
@Eylemeylemce Bat 9 ağustos
@Tuanam21 bat 9 ağustos
@tontikto bat 13 ağustos
@quazza bat 14 ağustos
@kanikey Bat 14 ağustos
Homely_angel 19 ağustos
Drottine Bat 29 ağustos
Veson Bat 30 ağustos
@triton-x bat 31 ağustos
@canus123 bat 31 ağustos
Olur mu canim benim . evet el vuramiyordum. Ve goguslerim agir gelmeye baslamisti. Cok yuksek cikti . Fotosunu koyuyorum kuzum simdi bak bunu verdi bana ...Eki Görüntüle 1600488
Canim umitlendirmek gibi olmayim ama . dun benim regl gunumden bi gun gecmisti rutin kontrole gittim agrilarim fazla idi . iyikide gitmisim. Goguslerim sut salgiliyormus . yuksek cikti testte . ve kandada 1.20 cikti . cunku regl 1 hun gecmisti . doktor 15 gun sonra tekrar gel dedi bilmiyorum yani ama sakin bi sekilde bekle acele etmeBenimm umutlarimda bidahaki aya kaldi. Hala regl olmadim ama dun gece kan testi verdim hastanede sonuc 1.20 cikti.
Ciddi misin canim . benim regl 1 gun gecti kanda dun 1.20 cikti . doktorda bana 15 gun sonra yine gel dedi nicin acaba ki biseyden mi supelendi.Bu ilaç bana çok tanıdık geldi keza 3 kutu kullandım:) aynı belirtiyi yaşadığımıza göre demek yine benim prl yükseldi of off yine bu ayda olmayacak demek ki
İlaç kullanıldığında çabuk düşüyor oran bazısı hemen hamile kalıyor 1 kutuyu bile bitirmiyor. Ben o şanslı kişilerden olamadım umarım sen olursun ve hemen hamile kalırsın canım
Benimm umutlarimda bidahaki aya kaldi. Hala regl olmadim ama dun gece kan testi verdim hastanede sonuc 1.20 cikti.