Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Akıntı demekki enfeksiyonları. O da bebeğin oluşumunu etkiler.hatta allah hiçbirimize yaşatmasin bi arkadasimin eşi dört buçuk aylık hamileyken bu akıntı yüzünden erken doğum yaptı. .enfeksiyon zarar wermis:KK43: akıntı diil geçmeyin kızlar hepimizin aklında olsun.ben iç derim iç ki düzene girsin.sinucta sana Korun dememiş doktor

Kizlar sabah lekelenmem oldu . ama birdaha ne gelen ne giden . doktorda goguslerin sut dolmus sut salgiliyor diyor ne demek bu ??

Kızlar sizce doktorun verdiğini kullansam mı ılacları 4 ilaç var :KK43:

Mrb kizlar:) Ben de hamis oldugumu bikac saat once silik cizgiyle ogrendim.ins. yarin kan testyle kesinlesmis olur.adetime 6 gun var benim.bu ay corekotu kuru kullandim ilk kez ve erken yumurtladim ovu testiyle takip etmistim. Yogun belirtiler yasadim ve bunun uzerine bi his bana test yapmam gerektgini soyledi:)) dilerim herkes melegine kavusur..

Mrb kizlar:) Ben de hamis oldugumu bikac saat once silik cizgiyle ogrendim.ins. yarin kan testyle kesinlesmis olur.adetime 6 gun var benim.bu ay corekotu kuru kullandim ilk kez ve erken yumurtladim ovu testiyle takip etmistim. Yogun belirtiler yasadim ve bunun uzerine bi his bana test yapmam gerektgini soyledi:)) dilerim herkes melegine kavusur..
Hayırlı ugurlu olsun canım. Bebişin sana sımsıkı tutunsun insallah

Hayırlı ugurlu olsun canım. Bebişin sana sımsıkı tutunsun insallah

Amiiinnn canimm benimm cok sagol.insaallah benmle olsun bitanecik melegm ya cok guzel bi duygu buu.aglayip duruyorum iki dk da bi:) Rabbim dualarimizi kabul etsin.hepimiz kavusalim bebelerimize:)

Kizlar merhaba, daha adetim dun bitti ama kasik agrilarim var ve Ovu test yaptim. Resmen 2-3 gune yumurtlayacakmisim gibi cikti. Cok sacma, bu kadar erken mumkun mi yumurtlamam ?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    122,7 KB · Görüntüleme: 203
merhaba benimde bat 10 ağustos adet sancılarım başladı genelde sol kasığım ağrıyor ve dün çamaşırıma beyaz kerem gibi akıntı gelmişti

Kizlar doktora gittim . hic bi sikintin yok dedi . gogusler agriyormus cunku . Goguslerim süt salgiliyormus. Onun kesilmesi icin ilac verdi kullanayim mi sizce . akinti icin ilac verdi . birde 20 agustosta yine gel dedi :)
Geçmiş oldun tatlım, senin prolaktîn değerin yüksek çıkmış demekli tatlım. Bence ilacı kullanmalısın çünkü prl yükseliği düzgün yumurtlamamaya ve adet düzensizliğine bile sebep oluyor. Buyüzden daha kolay hamile kalabilmek için kullanmalısın tatlım...

benide yazarmısınız listeye bu mutlu sonlu yolculukta bende olmak isterim pko var bende bat:10-11-12 ağustos olabilir bilemiyorum