- 12 Kasım 2013
- 4.658
- 6.022
- 158
- 43
Bes gun once 0.4 kusurdu canim ananas dimi tamam :)Canim onceki sonucun kacti ? Gayet iyi gibi sonucun. Hic kalkma yerinden ic progesteronu bakalim. Bi de ananas yesene cnm, tutunmasini saglamlasmasini saglarmis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bes gun once 0.4 kusurdu canim ananas dimi tamam :)Canim onceki sonucun kacti ? Gayet iyi gibi sonucun. Hic kalkma yerinden ic progesteronu bakalim. Bi de ananas yesene cnm, tutunmasini saglamlasmasini saglarmis.
aklına kötü şeyler getirme tatlım hayırlısı olucak inş. corasprin için bişey dedi mi merak ettim?Arkadaslar kan testi yaptirdim 43.18 cikti fakat lekelenme bugun de oldu dr progestan iceceksin dedi. Beklemekten baska carem yok..
Aynen bebegin rahme tutunmasini saglayan bir numarali gidalardanmis. Mumkunse bitki cayi, maydanoz, sut, kahveden de uzak dur.Bes gun once 0.4 kusurdu canim ananas dimi tamam :)
Benim en belirgin belirtim sol kasikti onun disinda deli gibi sivilcem oldu bel bas agrisi meme ucu hassasiyeti tuhaf ruyalar usume terleme :)Insallah canim ya bata son 5 :) umutla bekliyorum bakalim... Senin belirtilerin var miydi ??
Tamam esime soledim simdi gelirken alacak tesekkur ederim. İnsallah sag salim atlatirimAynen bebegin rahme tutunmasini saglayan bir numarali gidalardanmis. Mumkunse bitki cayi, maydanoz, sut, kahveden de uzak dur.
Coraspine devam dedi :)aklına kötü şeyler getirme tatlım hayırlısı olucak inş. corasprin için bişey dedi mi merak ettim?
Bak dedim ya sana, inş corasprin ve progesteron ile azalacak lekelenmen:) buarada progesteron değerin ka çıktı?bakıldımı ona da?Coraspine devam dedi :)
Yok bakilmadi dr hamilelige bakalim cikmazsa butun testlerini yapariz dedi. Tesekkur ederim destegin icin :)Bak dedim ya sana, inş corasprin ve progesteron ile azalacak lekelenmen:) buarada progesteron değerin ka çıktı?bakıldımı ona da?
İnşallah sonuna kadar gider canım üzme sen kendini... İyi düşünmeye çalış... Aşılamamın 8. Günü işte... Kaldı 6 gün... Yapım takvimi öyle bekleyeyimTesekkur ederim insallah sonuna kadar devam eder. İstiyorsan sen de yapabilirsin tabii ki en kisa zamanda bebegine kavusursun sende insallah
Daha 4 gun var ya umutsuz oldugum ıcın hıç yapmadım . ıltahap yada üşütmeye yordum canım . yada adet olacagımcanım eğer ovu tarihinin geçtiğinden eminsen bildiğim kadarıyla yüksek ihtimal gebelik belirtisi bu akıntı.benimde bilgim yoktu bu konuda yakın tarihte hamile olduğunu öğrenen bir arkadaşımda aynı durum oldu sarı yoğun bir akıntısı oldu.oda şüphelenip test yaptı ve hamileydi.hayırlsı olur hakkında inşallah canım test yapmışmıydın sen?
Ne guzel canim Art arda hamile kaldin. Biz aylardir kimyasal bile gormedik, gormememiz daha iyi de, yani kalabiliyor muyum bilmiyorum da..Yok bakilmadi dr hamilelige bakalim cikmazsa butun testlerini yapariz dedi. Tesekkur ederim destegin icin :)
Aldım ama yapmaya korkuyorum . yarında eger agrım olursa memlekete gıdınce yapacagım suan bır tane aldım her ıhtımale karsı koydumUsutmus de olabilirsin. Hamile miyim diyecegine her gun al eczaneden bi test yap bence. Varsa kesin cikiyor..
ne demek tatlım, ama progesteron değeri de önemli hamilelikte oyüzdeen dedim. Bakar zaten dr un... Şimdi geldi bize vereceğin taktiklere :) bak 2aydır tutturuyorsunuz demekki bu işin sırrını çözmüşsünüz :)Yok bakilmadi dr hamilelige bakalim cikmazsa butun testlerini yapariz dedi. Tesekkur ederim destegin icin :)
At cnm çok sevindim inşallah kanaman kesilir kendine dikkat et yat dinlenArkadaslar kan testi yaptirdim 43.18 cikti fakat lekelenme bugun de oldu dr progestan iceceksin dedi. Beklemekten baska carem yok..
Aynen canım regl gunune kadar bekleyecegım bu seferYa birkaç arkadaşım da dedi ki, o 1 seneden fazla bekleyenler için öyle akıldan çıkarınca oluyormuş dedi. Bir kere hergün folik asit alıyoruz, ya akıldan çıkarmak nasıl olucak. İllaki vitamini alırken aklına geliyor...Bilmiyorum bence tamamen çıkartmak imkansız...Ha şöyle olabilir, regl gününe ve yum gününe bakmazsın belki öyle olur bilemiyorum ki...Birde benim hep 27 günde bir akşama doğru sökülüyoeum. yum da 12-14.gün arasında oluyor. Yani onu da kafamdan çıkarmam imkansız oyüzden her ay bir umut adetimin gecikmesini bekleyeceğim. Önceden test yapmayacağım inş.
Olsun tatlım sıkıntı yapma.
Ben hayatımda 1 kere bu akıntıyı yaşadım, onda da hamileydim. Bence sen büyük ihtimal hamilesin zaten 4 gün kalmış inş sabret azcık daha regl günü gelmezse test yaparsın hemen
Canım bu sefr bekleyecegım ergl gunu olmazsam ertesı sabahı tes aldım suan onu o zaman yapacagım . Zaten memlekete gıdıyorum akşam o duşünce kafamdan kalkar en azından . zatan adet olacgım gıbıCanim sansina kötü olmus ya neyse sıkma canini. Netten bakamiyor musun sonuclara ? Keske hastaneye gitmisken acilde kam tahlili yaptirsaydin bi daha en azindan aklindan cikmis olurdu boylesi cok daha zor beklemek
Bence sen gecen ay kimyasal yasadin onceden bakmak istemedigin icin bilemedin kanda baktirirsan mesela iki gun kala anlayabilirsin canim. Birde kimyasaldan hemen sonra cogu kisi hamile kaliyor.Ne guzel canim Art arda hamile kaldin. Biz aylardir kimyasal bile gormedik, gormememiz daha iyi de, yani kalabiliyor muyum bilmiyorum da..
Canım benım hayırlı olsun saglıkla kucagına al ınş . Kafana kötü şeyler takma bebişin senınle olur hep ıns . Bendede kasık agrısı sol . bel agrısı sarı akıntı . cok terlıyorum ve terım böle hıc kokmazdı terlemezdım tıksındım . bas agrım ara ara bazende abş dönmem varBenim en belirgin belirtim sol kasikti onun disinda deli gibi sivilcem oldu bel bas agrisi meme ucu hassasiyeti tuhaf ruyalar usume terleme :)
İnsallah canim. İnsan sevinemiyor bile garip yani gecen ayda boyle gordum sonra gitti iste.. Kesilse de rahat etsem..At cnm çok sevindim inşallah kanaman kesilir kendine dikkat et yat dinlen
Saglikli beslenmek en basta geliyor. Sonra bilincli tutturmak icin duzenli adet dongusu ve hesaplama ozellikle akinti takibi :) ve iliski sirasinda esin bosalirken kendini serbest birakmak gerekiyor sonrasinda ben sabaha kadar kalkmiyorum bes dk sirtustu sonra sag sonra sola donup uyuyorum :)ne demek tatlım, ama progesteron değeri de önemli hamilelikte oyüzdeen dedim. Bakar zaten dr un... Şimdi geldi bize vereceğin taktiklere :) bak 2aydır tutturuyorsunuz demekki bu işin sırrını çözmüşsünüz :)