- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 598
Cnm benim bat 2@triton-x canim senin bat trhin kesin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm benim bat 2@triton-x canim senin bat trhin kesin mi
Bat 26 olarak değiştirir misin ? Sanırım bugün yumurtladım@triton-x canim senin bat trhin kesin mi
Sen bilirsin cnm inşallah hayırlı haberler alirizCanim ya ne bilim kararsizim cok :) aslinda cumaya kadar bekleyip adet olmazsam c.tesi yapmak istiyorum... insallah 2. Cizgiyi gormek bize de nasip olur :)
Sen bilirsin cnm inşallah hayırlı haberler aliriz
Evet cnm kesin 27. Gün akşamüstü sökülüyorum:)@triton-x canim senin bat trhin kesin mi
Yani 29 u mu oyleyse ayin 15 i yumurtlama zamanin buna gore 13-15-17 kesin iliski tarihin ben bu sekilde hesapliyorum :)Evet cnm kesin 27. Gün akşamüstü sökülüyorum:)
Bugun yumurtladiysan batin 23 udur canim ama sen istedigin icin degistirdim.Bat 26 olarak değiştirir misin ? Sanırım bugün yumurtladım
CNm ya valla inanki çok ama çok sevindim rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin inşBugun yumurtladiysan batin 23 udur canim ama sen istedigin icin degistirdim.
İnsallah cok tesekkur ederim. Senin de haberlerini bekliyorum :)CNm ya valla inanki çok ama çok sevindim rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin inş
Anladim cnm hayirlisi neyse o olsunO degisiyor ki bazilarinda bi hafta onceden cikiyor bazilarinda gunu gecince benim iki gun kala cikti canm
Gecen ay cok yaptim cok umitliydim cnm o yuzden husran olmasin . bude adet sancisi gibi belim kasiklarim agriyoSkry10 nasıl dayaniyorsun cnm ben 1 hafta kala hergün yapicam :) hatta yarın sabah yapmayı düşünüyorum ve yapicam sanırım çıkmazsa bile kirmizilari görmeden umut kesilmez :)
Hayirlisi kuzum yumurtlamadan sonra hesapladim daha bugun 10.gun:) canım insallah cikar fazla bekletmez bebisin seni. Ama şüpheli iliskiden 12 gun sonra ancak testlerde cikarmis ona gore hesaplayip yapabilirsin canim :)
Kizlar bindim gidiyorum simdi . Cok kotuyum . Esimi birakip gitmk cok kotu oldum cok agladim Onunda gozleri doldu cok kotu oldu ....
Hayirli yolculuklar cnm uzulmeKizlar bindim gidiyorum simdi . Cok kotuyum . Esimi birakip gitmk cok kotu oldum cok agladim Onunda gozleri doldu cok kotu oldu ....
Teşekkürler canim . Annelerimizi ozlesekte eşlerimiz bi baska . Rabbim basimizdan eksik etmesin onlari ...Canim ya kiyamam zor oluyor bende annemlere falan gittim 40 gun ayri kaldik cok zor gecti. Cabucak gecer zaman canim benim aglama... iyi yolculuklar bu arada :)
Hala agliyorum cok kotu oldum bi garipHayirli yolculuklar cnm uzulme
Teşekkürler canim . Annelerimizi ozlesekte eşlerimiz bi baska . Rabbim basimizdan eksik etmesin onlari ...
Bizimde bi yuvamiz oldu cunku canim . Butun gun evde gozlerim dolu dolu gezdim .Amin canim hepsinin yeri ayri ama insanin kendi evi gibisi yok :) doguda olmamıza ragmen istanbula annemlere gittigimde kendi evimi ozledim hemen gelmek istedim