- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
Ins vardir canim cunku agrilar herzamn adet sancisi olmayabiliyormus
O zaman sen de umudunu kaybetme canim sonuclarda insallah bebis vardir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins vardir canim cunku agrilar herzamn adet sancisi olmayabiliyormus
Ins tatlim dua edelim umudum yok ama Allah Hayirlisini nasip etsinO zaman sen de umudunu kaybetme canim sonuclarda insallah bebis vardir :)
Cnm iki günde iyi artmış Valla 4 ten 50 ye çıkmış hadi maşallah diyelim
canım yani senin ovu tarihin 28 agustostu ilk kantestini 4 ünde mi yaptırdın.????erken yaptırmıssın bayagı ve onda da 4 çıktı ölemi????bayağı erken belli olmuş kanda şaşırdım genelde doktorlar belli olmaz falan diyorlarda....Hayırlı olsun tatlım. Hamile olmayan birinin 4 çıkmazdı bencede...
hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın canım bunlar gebiş belirtileride aynı zamanda belli olmzHic umudum yok kuzum . cunku belim adet olcakmisim gibi agriyor akintim da var lavaboya gidiyorum yok birsey . Kasiklarimda agriyor
Moralim sifir cok umutsuzum hic nesem yok . Nedenini bilmiyorum Hayirlisi neyse o olsunhadi inşallah güzel sonuçlar alırsın canım bunlar gebiş belirtileride aynı zamanda belli olmz
ya canım bak kaç günlerdir bende böyle suratsız aksi bi haldeydim herşeye üzülüyodum bezgin bi haldeydim bi yerde okudum bu olabiliyormuş kimilerinde.tabi ki kesin ondan diyemem hakkına hayırlısı canımMoralim sifir cok umutsuzum hic nesem yok . Nedenini bilmiyorum Hayirlisi neyse o olsun
Ins canim dualarinizi bekliyorum . Doktordan cikinca yazarim sizedeya canım bak kaç günlerdir bende böyle suratsız aksi bi haldeydim herşeye üzülüyodum bezgin bi haldeydim bi yerde okudum bu olabiliyormuş kimilerinde.tabi ki kesin ondan diyemem hakkına hayırlısı canım
Dualarimiz seninle canım güzel haberlerini bekliyoruz insallahIns canim dualarinizi bekliyorum . Doktordan cikinca yazarim sizede
Dualarimiz seninle canım güzel haberlerini bekliyoruz insallah
canım inşAllah sonucun çok iyi çıkar benim kuzenimde 5 haftalık hamile onunda beli ve kasıkları çok ağrıyo canımIns canim dualarinizi bekliyorum . Doktordan cikinca yazarim sizede
Valla canım o kadar çok belirti var ki :) ama gebelik mi mevsimsel birşey mi usuttum mu hangisine yormam gerekiyor bilmiyorum :) bekliyorum bakalım bugün tekrar ovu testi yapicam dün koyulasmisti bakalım bugün ne durumda :)Canim sende durumlar nasil ?
Bana da bu lazım akıldan çıkarmak. Ama nasılİyiyim cnm bmm 3. Ayda olmadı, bende mi kendimi tutup foruma girmesemmi siye düşünüyorum. Sonra sizleri öerak edip giriyorum. Bi yandanda olacağı varsa zaten olur diyorum. Oyüzden kafam karışık oyüzden akıldan çıkarmak için ne tavaiye edersin tatlım?
Tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eylesinKızlar herkese günaydın geçen reglimden beri girmiyordum kk ya artık ümidim kalmamıştı malum geçen sene Ağustos'tan beri korunmuyorduk birkaç aydır reglim sapıtmıştı 3 ay birer ikişer gün önceden geldi geçen ayda 3 gün geciklemeli oldu ve bu ay da yine gecikti artık psikolojim etkiliyor bünyeyi dedim dün ovi testiyle baktım hcgden korkuyordum artım ovi kalın ama orta belirgin çıktı yok ya dedim yine ve bu sabah ümitsizce bir hcg yaptım ve süprizzzzz şok (pozitif) Hala inanamıyorum eşim hiç inanamıyor bakalım koyulaşacak mı
Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahTebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eylesin