• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Cnm iki günde iyi artmış Valla 4 ten 50 ye çıkmış hadi maşallah diyelim:KK66:
Hayırlı olsun tatlım. Hamile olmayan birinin 4 çıkmazdı bencede...
canım yani senin ovu tarihin 28 agustostu ilk kantestini 4 ünde mi yaptırdın.????erken yaptırmıssın bayagı ve onda da 4 çıktı ölemi????bayağı erken belli olmuş kanda şaşırdım genelde doktorlar belli olmaz falan diyorlarda....

Hic umudum yok kuzum . cunku belim adet olcakmisim gibi agriyor akintim da var lavaboya gidiyorum yok birsey . Kasiklarimda agriyor
hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın canım bunlar gebiş belirtileride aynı zamanda belli olmz :D

Moralim sifir cok umutsuzum hic nesem yok . Nedenini bilmiyorum :KK43: Hayirlisi neyse o olsun
ya canım bak kaç günlerdir bende böyle suratsız aksi bi haldeydim herşeye üzülüyodum bezgin bi haldeydim bi yerde okudum bu olabiliyormuş kimilerinde.tabi ki kesin ondan diyemem hakkına hayırlısı canım

ya canım bak kaç günlerdir bende böyle suratsız aksi bi haldeydim herşeye üzülüyodum bezgin bi haldeydim bi yerde okudum bu olabiliyormuş kimilerinde.tabi ki kesin ondan diyemem hakkına hayırlısı canım
Ins canim dualarinizi bekliyorum . Doktordan cikinca yazarim sizede

kızlar merhaba topice yeni katılıyorum:KK36: bugün doktor randevum var yumurta takibi için çatlamışdır umarım dün kasık ağrısı yaşadım sürekli bata 10 gün var

kızlar bende doktordan yeni geldim yumurtam 13mm olmuş iğneye devam dedi cuma tekrar gel dedi

Üfff şu belirtiler neden bende yok hiç. Ne adet nede hamilelik :KK61:
Belirtsiz hamile kalan varmı acaba yaa

Canim sende durumlar nasil ?
Valla canım o kadar çok belirti var ki :) ama gebelik mi mevsimsel birşey mi usuttum mu hangisine yormam gerekiyor bilmiyorum :) bekliyorum bakalım bugün tekrar ovu testi yapicam dün koyulasmisti bakalım bugün ne durumda :)

belirtisi olan arkadaşlarım bu belirtilerin aynıları hamileliktede oluyo bilginiz olsun

İyiyim cnm bmm 3. Ayda olmadı, bende mi kendimi tutup foruma girmesemmi siye düşünüyorum. Sonra sizleri öerak edip giriyorum. Bi yandanda olacağı varsa zaten olur diyorum. Oyüzden kafam karışık oyüzden :KK43: akıldan çıkarmak için ne tavaiye edersin tatlım?
Bana da bu lazım akıldan çıkarmak. Ama nasıl :(

Bata 4 gun kaldı ama karnım fena ağrıyor :KK43: belimde çok agrıyor kesin adet olucam:KK51: moralim cok bozuldu çoook

Kızlar herkese günaydın geçen reglimden beri girmiyordum kk ya artık ümidim kalmamıştı malum geçen sene Ağustos'tan beri korunmuyorduk birkaç aydır reglim sapıtmıştı 3 ay birer ikişer gün önceden geldi geçen ayda 3 gün geciklemeli oldu ve bu ay da yine gecikti artık psikolojim etkiliyor bünyeyi dedim dün ovi testiyle baktım hcgden korkuyordum artım ovi kalın ama orta belirgin çıktı yok ya dedim yine ve bu sabah ümitsizce bir hcg yaptım ve süprizzzzz şok (pozitif) :KK68:Hala inanamıyorum eşim hiç inanamıyor bakalım koyulaşacak mı:KK200:
Tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eylesin

L lalsu01 cnm sen ne yaptın nasıl gidiyor hamilelik en son değerlerin iyi çıkmıştı hatırladığım kadarıyla.bir sıkıntı yok dimi??hamile olan arkadaşlar lütfen bizden desteğinizi kesmeyin sizin vereceğiniz morale çok ihtiyacımız var:KK1:

Canim şimdilik hersey yolunda dün Dr gittik sonunda keseyi gördük iyi yerleşmiş durumda dedi drmuz 3 hafta sonra gidicez tekrar inş kalp atışını duyucaz Rabbim nasip ederse Rabbim hepinize nasip etsin bende sizleri merak ettim güzel haberler yeni hamisler varmi diye durumlar nasıl

Back